Komentari na vest

Jake reči Iglija Tarea: Vlahović nikad neće biti prefinjen napadač, u Juveu više nema tako zvučnih imena

A

Ahahahha

pre 3 dana

A ovaj Tare je bio prefinjen u picku materinu :) Secam se kada sam gledao Bresu zbog Badja, ovaj panj je bio centarfor, dosao je posle majstora Daria Hubnera, nije imao pojma da da gol, sve je Badjo morao da radi sam i da bude plejmejker i golgeter i sve . Tare je za Albansku ligu i to drugu.
S

Scout Italy

pre 5 dana

Covek je rekao potpunu istinu za Vlahovica, precenjen je i svojim kvalitetom, igrama i trofejima u Juventusu ne opravdava ni 20% ulozenih sredstava. A spicevima Juvea u poslednjih 20 god nemoze ni kopacke da cisti ….. Delpiero, Trezege, Ibra , Vucinic , Tevez , Iguain…..ni blizu…
h

hahahahahahahaha

pre 4 dana

svi ovi igraci koje si nabrojao su precenjeni i osvajali su svoje trofeje vecinom zahvaljujući sudijama, skalnjanilacama od timova i onom matorom modjiju, a ovaj poslednji trofej su samo i isklčivo osovojili zahvaljujući vlahoviću da im nije njega ne bi nikad vise ni videli vrh tabele, ne hvale ga dzaba velika evropska imena i statistika to sama potvrdjuje
D

Dajbrepare!

pre 5 dana

Pa ni ja ne bi pohvalio ni jednog Albanca... Realno i kad bi ga doveo usro bi mu se karijeru! Mrzimo se medjusobno i tu se prica zavrsava!
m

ma kakvi

pre 3 dana

Nema to veze sa nacijom i mržnjom...mislim da si ti tako ,,navijen'', pa misliš da su svi takvi. Čovjek ima isto mišljenje kao i ja o Vlahoviću. A ja nijesam Albanac.
J

JVPS

pre 5 dana

Mandzo je drugi tip igraca, nije bio golgeter ali je ginuo za tim. Na poziciji CF-a je vise bio u odbrani nego u napadu. Dok Higuain bi se mozda i mogao porediti. Vlahovic je fizicki jaci od Higuaina i ima bolji sut sa distance, tu se zavrsava svaka njegova prednost. Higuain je bolji tehnicar, dribler, znao je da se zagradi i imao je njuh za gol. Vlahovic je vise neki tip Premier Liga napadaca.
N

Nebitan10

pre 5 dana

Ali zato je Igli bio spic starog kova, nadavao se golova ali u petlicima...Ne znam odakle njemu pravo da komentarise bilo kog spica?
G

Grajkula

pre 5 dana

Fino izbockana lobanja...
Z

Zlatni klinac

pre 5 dana

Zato je norvežanin prefinjen.Čovek bio profesionalni fudbaler i lupi ovakvu glupost.Možda su ga probudili jer je zaspao devedesetih pa misi da sada igraju graciozni napadači poput Marka van Bastena.U trenutnom fudbalu se traže razbijači a Vlahović ima to ali i za današnji fudbal gracioznost takođe jer je malo napadača koji mogu da kreiraju za druge npr.Hari Kejn a kreacija je deo gracioznosti.
R

Realan skroz

pre 5 dana

Za mandukica je Vlahovic doktor...pa uporedite Juve tad i sad. Sa kim to Vlahovic sad igra a sa kim je onaj...a to sto ovaj vuce na stranu po babine linije to je njegov problem,cuj igli tare...
P

Plavi10

pre 5 dana

Vlahovic Mandzukicu nije ni do koljena. Jedino ima bolje frizure i vise je žena od suigrača provaliju tu je Vlahovic bolji. Mandzo nije imo tehniku al je imo nos za gol i radijo je za ekipu, borac najvise klase. Vlahovic nikad nece dočekati da navijaci razviju njegovu sliku preko cijele tribine kao Mandzinu, zato sto je maneken i glumac.
T

Tln

pre 4 dana

Malo objektivnosti....Mandzukic je za Vlahovica doktor. Bajern, Atletiko, Juventus, Milan i plus reprenzetacija, ne mogu se oni poredit uopste
X

XavieRS

pre 5 dana

igli ptare
o

obneob kićanka

pre 5 dana

a tare je prefinjen i zna nešto o fudbalu, ma idi begaj
S

Stipan

pre 5 dana

Za Mandžukića se zna da je bio omiljen kod Juventusovih navijača zbog svog karaktera
J

Juve 1982

pre 5 dana

Buffon o Mandžukiću: "Prvi u napadu, prvi u odbrani."
+

+

pre 5 dana

Nista nije pogresno rekao, sve za Juventus i Vlahovica je u pravu
s

sve je rekao pogresno

pre 5 dana

nekad je bolje da precutati