Ivan Adžić podneo ostavku u Pančevu

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.10.23. | 13:12

Još jedna žrtva očajnih rezultata

Ivan Adžić podneo je ostavku na mesto sportskog direktora Železničara posle katastrofalnih rezultata kluba iz Pančeva na početku Mozzart Bet Superlige, preneo je portal Telegraf.

Klub iz Banata nanizao je četiri poraza u elitnom takmičanju i trenutno je poslednjeplasirani tim Mozzart Bet Superlige. Pančevci su promenili trojicu trenera, pa je odgovornost preuzeo nekadašnji kapiten i direktor Crvene zvezde.

Izabrane vesti

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

” Da istina je, odlazim. Pre tačno godinu ipo dana prihvatio sam funkciju sportskog direktora FK Železničar Pančevo. U tom trenutku sam imao ispred sebe veliki izazov i samo jedan cilj, a to je uvesti Želju u superligaše prvi put u istoriji Pančeva! Zajedničkim snagama uspeli smo u tome i zbog toga sam ponosan i srećan. Ono što sam odmah rekao i stojim iza toga: “lakše je ući u Superligu, nego u njoj opstatiti”. Ulaskom u Mozzart Bet Superligu odgovornost je još veća, te je profesionalni i strateški pristup u radu sa timom potrebno podići na još viši nivo. Kako se sadašnje aktivnosti i odluke uprave kluba i moje viđenje superligaša ne poklapaju odlazim iz kluba ! Ono što želim da kažem je da sam u Pančevu stekao mnogo prijatelja, sarađivao sa divnim ljudima, trenerima, momcima, odnosno igračima iz kluba o kojima imam samo reči hvale. Želim im sreću u daljem radu”, rekao je Ivan Adžić


tagovi

Ivan Adžić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara