Komentari na vest

Imamo trenera u 'ligama petice'! Drugi na tabeli i već sada ovo je iznad svih očekivanja

Ž

ŽVALASTAN

pre 9 dana

Zar u zlatno doba ekonomskog tigra?
M

Materaci

pre 10 dana

Sinisi M.treba prvi da se spominje kao trener broj 1 odavde,konstantno je radio u Italiji,cak vodio Milano...doobar je i Joksni Djuka bio,ali Miha je daleko iznad
M

Mikac678

pre 10 dana

@v1ad naravno da većina nije čula za njega ali Runjaići su Srbi iz Krajine i ne vidim neki problem, čovjek je rođen u Austriji i Austrijanac srpskog porekla. Nema tu nikakvog prisvajanja ili ne znam ni ja čega, jer mi nismo kao neki naši susedi koji pobili i proterali skoro sve Srbe ali zato bez problema svojatu svakog Srbina koji je iole poznat jer eto rodio se na teritoriji današnje Hrvatske.
K

Kalabasas

pre 10 dana

Da ima bilo šta sa nama,sa fss,sa našom trenerskom školom,doktrinom...zajedno bi sa dekijem,markanom,paunom ,rasovicem,dukijem,savom,lalatom... i slicnima zamajavao ljude,davao neke bajkovite izjave...čekao koga sledećeg prevariti... Ovako red,rad ,disciplina pa dokle stigneš...
B

Baggio

pre 10 dana

Kad moramo da prisvajamo neke Runjaiće sve vam je jasno
С

Срб

pre 9 dana

Вероватно имаш 15 година
В

Волина златиборска

pre 10 dana

Удинезе. Као да је то неки велики клуб. Не зна човек шта је пропустио. Да је прошао Бата Ђорину школу сад би се за њега отимали непалски и бутански суперлигаши.
B

Bubalo 22

pre 10 dana

A ja mislio, da neki klub iz liga petice traži Piksija 😉
B

BCS Šabac

pre 10 dana

Nije on Srbin, kao i mnogi drugi, Dončić, braća Petrovići, Kerkez, Bajčetić, Komazec... Sve živo prisvajao.
.

....

pre 10 dana

Geak šta kaže stariji Dončić kad ga pitaju za koga navija?
p

pera kontras

pre 9 dana

gde nadje komazeca majke ti decko nikad nije znao da igra fudbal mucno ga gledati sa njegovom gradjom i trkom kao kamila.zadrzava se u svakom klubu po 6 meseci odma ga provale.
B

Brankoni84

pre 10 dana

A trenera Rome ste zaboravili, Jurić je "bivši" Srbin, majku mu pa valjda se i to nešto računa.😁😁😁
P

Pinturikio1

pre 10 dana

Naslov jasno govori o jednom treneru, on se TEK pominje na pola taksta, u prvoj polovini se pominju naši kvazi treneri...
g

gost1234

pre 10 dana

nije ovo nista kako pisu izvestaje sa utakmica, s kraja od pocetka...
V

Viki Miljković

pre 10 dana

Eto, šta Austrija napravi od čoveka.. A da ga mi lepo dovedemo kod Bata Đore da se vrati na fabrička podešavanja. Šalu na stranu, svi ti koji su odrasli u drugim sistemima nisu srpski fudbal. Nego alibi da nije otišlo dođavola. A jeste.
G

Goust

pre 10 dana

Bravo za komentar!

Bojank91

pre 10 dana

Nije rođen ovde niti se školovao za to što radi jer da jeste ne bi ništa uradio
J

Juzna pruga

pre 10 dana

Tacno tako i jos mnogo nasih trenera koji citavu karijeru grade van granica nase zemlje i to uspesno a da vi gospodo niste ni culi za njih, niti pratite desavanja vezana za njih. Pisite malo i o njima, istrazite malo na netu.
g

genije

pre 10 dana

Dovesti ga u Zvezdu
R

Rokatoni

pre 10 dana

Grobari lupaju minuse prpa, nebi jim pomogao Milošević i Nikolić zajedno kad bi srpski Runi podpisao za Zvezdu
I

Ivynola

pre 10 dana

Koji Mi? Covek je rodjen u Austriji i ceo zivot radio i stvarao preko, plus usao je u godine, da je video perspektivu ovde dosao bi davno…Nema on veze sa nama, samo se zove i preziva isto. To je nesto sto mali narodi kao mi moraju da shvate.
k

kolega iz režije

pre 10 dana

Ti sad interpretiraš na svoj način nacionalnu pripadnost čoveka koji sam insistira na tome da je srbin a mora da insistira pošto zna da ima mnogo interpretatora.
.

.,.,.,.,.

pre 10 dana

Zanimljivo za Kostu koji je roden u Austriji se prica da je "Austrijanac" jer je roden tamo i sve je napravio tamo, dok se Aleksandra Pavlovica ovde vreda na najgnjusnije moguce nacine i prica se da je srbin, nema veze sta je roden u Nemackoj, ah ti dvostruki arsini
S

SS Lazio

pre 10 dana

Momak ima vise srece nego pameti. Protiv Bolonje, Udineze je bio sve samo ne ravnopravan protivnik. 22:5, sutevi o okvir gola za Bolonju. 5:1, velike sanse za Bolonju. Na kraju, Udineze potpuno nezasluzeno uzima bod Bolonji kao gost. Sledece kolo, Udineze kao domacin pobedjuje Lacio. 8:17, sutevi u gol. 3:5, sutevi u ovir gola. 4:13, korneri. Lacio cak jednom pogadja okvir gola. Na kraju, Udineze nezasluzeno uzima tri boda. Na kraju prvenstva, Udineze ce tovariti tamo od 14-15 mesta i dole.
e

eses

pre 10 dana

Navijamo za isti klub, al si pglu brate moj
D

Dragan VG

pre 10 dana

Gledao sam uzivo utakmicu protiv Lacija. Ja nisam video toliko nadmoc ili bespomocnost Udinezea o kojoj ti pricas. Tek nakon crvenog kartona su se povukli i tek u 90+ nekom minutu primili gol, za 2:1.
J

Just

pre 10 dana

David Pejicic je tu, mlad igrac ali igra za Sloveniju Na Instagramu ima samo srpsku zastavu
С

СРБИН007

pre 10 dana

ХВАЛА БОГУ!!! Мало нас је да се делимо,и да нас границе,често вештачке и политичке деле! Сви Срби за једног Србина,један за све!🇷🇸🇷🇸🇷🇸
v

v1ad

pre 10 dana

Niko cuo ili ga spominjao do sad ali kad je uzeo neki klub iz Italije odmah je "nas"?
G

Galezza

pre 10 dana

Zele da kazu da su mu pratili karijeru ali nam tek sad javljaju hahahah
T

Targaryen

pre 10 dana

Odlično primećeno… srpska posla 😂
С

Срб

pre 9 dana

Какве има везе кад си ти или било ко чуо за њега. Ако се човек осећа србином, онда је србин. А очигледно је тако, чим долазе сигнали из његовог окружења. Само Слога… ма шта ја теби причам..