Humanitarni tiket u podne: Uz Nikolu Mikića do izvanrednih 207.500 dinara

Vreme čitanja: 4min | pet. 18.10.24. | 12:00

Pomoćni trener iz stručnog štaba Vladana Milojevića, čeka duplu šansu 1X iz Torina

Sreća prati hrabre! Prošlog petka, svim srcem smo navijali za pomoćnika u stručnom štabu Vladana Milojevića, dobro nam znanog Vujadina Savića koji je ostvario svoj cilj. Prošla je kvota 3,72, pa konstatujemo da smo obezbedili pun dobitak u iznosu od 186.000 dinara. Njegovim stopama kreće i kolega, pomoćni trener u Crvenoj zvezdi, Nikola Mikić koji se nameračio na kvotu 4,15. Poželimo mu povoljne ishode mečeva.

Na početku, uz tip jedan čekamo konačan rezultat utakmice DORTMUND – ST. PAULI. Podbačaj Borusije na meču sa Union Berlinom, ozbiljno je iznervirao navijače. Tim ne sme da popusti pred definitivno kadrovski dosta tanjim St. Paulijem koji zauzima 15. poziciju na tabeli, a ima samo jednu pobedu sa poslednjih pet utakmica. Dortmund koji je demolirao Seltik sa 7:1 u Ligi šampiona, ovde neće dozvoliti da mu se desi kiks.

Izabrane vesti

Duplu šansu 1X imamo na meču NJUKASL – BRAJTON. Oba tima imaju po 12 bodova, a često im se dešavaju i X ishodi. Po toj logici, čeka nas jako tvrda utakmica. Brajton je osokoljen pobedom nad Totenhemom u prošlom kolu, a treba imati na umu da je poslednji meč para u maju mesecu okončan bez pobednika.

Istu igru imamo i na susretu JUVENTUS – LACIO. Derbi kola oba tima dočekuju sa po 13 bodova. Stara dama s jedne strane ima brutalnu odbranu, a da je tako vidi se iz podatka da je Juventus na sedam mečeva Serije A primio tek jedan gol. S druge strane Lacio ima 11 primljenih golova, koje kompenzuje napad sa 14 postignutih. I jednima i drugima dobro ide u Evropi, a pošto su obe strane željne boljeg plasmana u Seriji A, očekujte tvrdu utakmicu.

Nikola Mikić zatim igra 3+ na meču VULVERHEMPTON – MAN. SITI. Vulverhempton ima samo jedan osvojen bod i viđen je za Čempionšip. Jednostavno, tim ne funkcioniše, pa je nada da se nešto može učiniti na meču sa Sitijem za njih utopija. U maju, na poslednjem meču para bilo je 5:1, pa se očekuje da Gvaridlini momci ponovo pocepaju mrežu rivala koji je u prošlom kolu primio pet golova od strane Brentforda.

Za kraj, tu je jedinica s meča ATL. MADRID – LEGANES. Vezani remi ishodi sa Realom i Sosijedadom teraju Atletiko da ide na što ubedljiviju pobedu. Leganes koji visi na ivici crvene zone nema šta da očekije. Smeši im se poraz posle tri uzastopna remija. Videćemo koliko gosti mogu dugo da izdrže na ovom meču.

U premotavanju filma o karijeri Nikole Mikića, recimo da je fudbalom je počeo da se bavi u školi fudbala Bubamara u Kraljevu, odakle je kao 15-godišnjak prešao u ekipu beogradskog Obilića. Debi u seniorskom fudbalu je imao u ekipi Policajca a zatim je igrao za još jednog niželigaša FK Posavac iz Boljevaca. Nakon toga nekoliko godina igra za Radnički iz Niša u drugom rangu takmičenju.

Mikić je debi u superligaškom fudbalu imao u dresu Napretka iz Kruševca, gde je za sezonu i po odigrao 47 superligaških utakmica. Krajem 2009. godine prelazi u Crvenu zvezdu. Ostao je u Zvezdi do kraja ugovora 2013. godine. U vreme dok je Robert Prosinečki bio na mestu šefa stručnog štaba, bio je jedan od najstandardnijih prvotimaca, i do dolaska Nenada Milijaša u leto 2012. nosio je kapitensku traku. Sa Crvenom zvezdom je osvojio dva Kupa Srbije – 2010 i 2012. godine. U julu 2013. godine prelazi u turskog drugoligaša Manisu. U turskom klubu je proveo naredne dve sezone, da bi se u leto 2015. vratio u srpski fudbal i potpisao za OFK Beograd. Proveo je jednu polusezonu u ekipi OFK Beograda, da bi se za drugi deo sezone preselio u grčki klub AEL Kaloni. Kasnije igra za OFI sa Krita a zatim i ponovo za tursku Manisu pre nego što se u julu 2018. godine vratio ponovo u Srbiju i potpisao za Voždovac. Dve sezone je nastupao za Voždovac u Superligi Srbije, da bi u julu 2020. prešao u prvoligaša Grafičar. Nakon polusezone u ekipi Grafičara, Mikić je završio igračku karijeru, i sada je tu u stručnom štabu Vladana Milojevića.

Pre tačke na današnju priču, zahvalimo se Nikoli Mikiću, i do skorog viđenja uz dodelu dobitka recimo da smo do sada samo u akciji “Humanitarni tiket u podne” donirali ukupno 35.096.509 dinara.

PLEMENITI BET INFO – BIH

Današnji listić namenjen je i za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, po izboru Mozzart tima u BiH. Naime, dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije. Ulog iznosi 100 KM, a zagarantovan dobitak 250 KM.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

Nikola Mikićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara