Humanitarni tiket u podne: Nikola Gulan siguricama lovi dobitnih 194.500 dinara

Vreme čitanja: 4min | pet. 25.10.24. | 12:00

Nekadašnja vedeta Partizana, iskusan internacionalac, nada se boljim danima u Humskoj, a usput veruje Napoliju, očekujući i raspucavanje u Štutgartu

Naš današnji gost u pravom smislu te reči može se nazvati fudbalskim nomadom, odnosno čovekom koji je nosio dresove toliko klubova da i samo nabrajanje može da zvuči ozbiljno opširno. Umesto toga, recimo da je Nikila Gulan dete Partizana, neko koga je izbrusila škola tima iz Humske. Gulan je odatle kao talentovani tinejdžer otišao u Fjorentinu koja ga je slala na pozajmice u Sampdoriju, Minhen 1860, Empoli i Kjevo. Potom je igrao za Modenu, pa se vratio u Partizan u kojem je proveo godinu dana i karijera ga je dalje vodila u Majorku, Muskron i Hapoel u kojem je igrao pre Hakena. 

Gde sve Nikola Gulan nije bio, sve do Balzana, Radničkog iz Beograda i Kolubare, a mi ćemo ovde staviti tri tačke, jer naš razgovor s njim, a o njemu nastavljamo nakon obavljenog zadatka.

Izabrane vesti

Napominjemo da je i u ovom slučaju za Gulana obezbeđena kompanijska uplata u iznosu od 50.000 dinara, te zagarantovan dobitak koji iznosi 100.000 dinara.

Pođimo do duple šanse 1X sa meča TORINO – KOMO. Posle tri uzastopna kiksa, Torino je u škripcu. Tukli su ga Lacio, Inter i Kaljari, a ono što je zajedničko za sve ove mečeve je vrlo raspucan GG ritam. Dakle, ume Torino da daje golove, ali mu s odbranom škripi. Komo je 15. na tabeli, a na poslednjih pet mečeva samo jednom je poražen.

Jedinicu imamo na meču NAPOLI – LEĆE. Ovde nećemo previše ulaziti u tematiku, pošto je Napoli ove sezone prosto neuništiv u Seriji A, dok je Leće na fenjeraškoj poziciji.

Sledi 3+ sa meča ŠTUTGART – HOLŠTAJN KIL. Gosti su uzeli samo dva boda, što je odlična prilika da Štutgart popravi skor od svojih svega devet do sada osvojenih. Pre četiri godine, poslednji meč para u Cvajtoj okončan je sa 3:2 za Holštajn Kil. Eto prilike da im se domaći osvete.

Kombinaciju 1X&2+ imamo na meču LION – OSER. Lion blista na svim frontovima. Popravio se u Ligi 1, ni Evropa mu nije problem, tako da Oser čeka teško gostovanje. Teško tim kalibra Osera može da im se suprostavi kao gost.

Za kraj, tu je jedinica sa meča FENERBAHČE – BODRUM. Ima Bodrum sporadično uspeha, tu je na 12. mestu tabele, ali ne bi smeo previše nade da polaže na rezultat gostovanja Fenerbahčeu koga tri boda dele od drugoplasiranog Bešiktaša. Dakle, tip Nikole Gulana u ovoj situaciji deluje kao sigurica.

Na kraju, pitajmo Gulana, ima li nešto što bi specifično izdvojio iz bogatog fudbalskog iskustva?

“Svakako to je Partizan koji je od mojih početaka bio matična stanica sa koje se polazilo, a kojoj se uvek i iznova vraćalo. Vidite, možete da igrate na bilo kom meridijanu, što je prirodno za profesionalca, ali neke stvari ipak nisu samo profesionalne, već vezane za emociju”.

Nikola, kako vidite Partizan sutra, budući da se u ovom momentu u klubu sprovode veliki radovi kako bi rezulati u budućnosti postali bolji?

“Pratim Partizan u kontinuitetu i mišljenja sam da je klubu sada pomoć na svim nivoima potrebnija nego ikada. Sve u svemu, sve selekcije moraju da budu ozbiljno vođene kako bi se pre svega iz vlastitog omladinskog pogona regrutovalo najkvalitetnije za seniorsku selekciju. Dobar sam primer sam, tako da kao neko ko sada već ima poprilično iskustvo mogu slobodno da kažem da se stavljam na raspolaganje Partizanu u smislu bilo kog vida pomoći”.

Saša Ilić, Nikola Gulan i Milan Obradović (MN Press)Saša Ilić, Nikola Gulan i Milan Obradović (MN Press)

Za koliko očekujete prve rezultate?

“Ništa ne biva preko noći. Ni sam nisam postao to što sam bio bez kontinuiteta. Neku novu verziju te trenažne i selekcione filozofije Partizana vidim kao izlaz. Polako, rezultati će se pokazati prvo u domaćoj ligi, a zatim i u Evropi. Što se mene tiče, za Partizan sam otvoren i spreman da uradim sve što je potrebno. Uz to, što se kompletnog srpskog fudbala tiče, budite uvereni da je od jačine večitih rivala i njihove komplementarnosti zavisio kvalitet ne samo srpskog, već i kompletnog jugoslovenskog fudbala. Ništa se nije promenilo, i zato se nadam jačem Partizanu. Mi koji smo ponikli u klubu treba sada da mu pomognemo da se podigne na mesto koje tradicijom i zaslužuje”, kaže za Mozzart sport Nikola Gulan.

Pre tačke na današnju priču, zahvalimo se Nikoli Gulanu, i do skorog viđenja uz dodelu dobitka recimo da smo do sada samo u akciji “Humanitarni tiket u podne” donirali ukupno 35.196.509 dinara.

PLEMENITI BET INFO – BIH

Današnji listić namenjen je i za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, po izboru Mozzart tima u BiH. Naime, dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije. Ulog iznosi 100 KM, a zagarantovan dobitak 250 KM.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

Nikola Gulanhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara