""
""

Humanitarni tiket u podne: Miroslav Ćiro Blažević tipuje za Zvončicu

Vreme čitanja: 3min | pon. 13.02.17. | 12:00

Trener svih trenera se uzda u Mančester Siti

Evo nas u još jednoj radnoj sedmici dobrotvorne akcije kompanije MOZZART „Humanitarni tiket u podne“. Ponovo ćemo svakog dana odobravati po deset hiljada dinara za sastavljanje plemenitog listića, tipovaće poznate ličnosti, iz svih sfera društvenog života, ne samo sportisti, a MOZZART će eventualne dobitke uplaćivati u dobrotvorne svrhe. Naravno, humanitarne institucije, udruženja obolelih, i druge ustanove biraju naši gosti-kladioci.

Izabrane vesti

Ove sedmice dobitne humanitarne kombinazzije pokušaće da sastave fudbalski trener Zoran Filipović, autor i voditelj emisije „Dosije“ Mašan Lekić, bivši košarkaš Partizana Milenko Savović, automobilista Andrej Kulundžić, generalni sekretar KSS Dejan Tomašević, poznati glumac Branislav Lečić, ali pre svih ponedeljak smo rezervisali za legendarnog fudbalskog trenera Miroslava Ćiru Blaževića koji se opredelio da eventualni dobitak usmeri za Zvončicu, udruženje roditelja dece obolelih od malignih bolesti.

Poželećemo sreću Ćiri Blaževiću koji je za prvu utakmicu na humanitarnom tiketu odabrao duel sa Ostrva, BORNMUT - MANČESTER SITI. Građani imaju veliki zaostatak za liderom Čelsijem, a gosti su bliži donjem domu tabele. Siti je nakon poraza od Evertona ustalio formu i izborio tri trijumfa i remi. Everton je bio koban i za Bornmut, 6:3. Mančester ima tri sigurne i ubedljive pobede nad večerašnjim protivnikom, dve od po 4:0 i jednu od 5:1.
„Odigraću dvojku na Siti sa dva i više golova, 2&2+“, kaže na početku tipovanja za MOZZART Sport Miroslav Blažević.

Ako želite da prepišete tiket od velikog trenerskog maga, to možete da učinite klikom OVDE

Ćiro je trenerskim pozivom počeo da se bavi već u 33. godini života i to u Švajcarskoj. Posle nekoliko klubova koje je trenirao postao je i selektor te zemlje, a kao drugi meč na dobrotvornom tiketu Blažević je odabrao bitan duel LACIO - MILAN. Rimljani imaju bolji plasman i tri boda više od rivala. Milan je imao crnu seriju od četiri neuspeha koju je na svoju sreću prekinuo minimalcem nad Bolonjom. I Lacio igra promenljivo. Statistika međusobnih duela je na strani rosonera 10:20:23. U poslednjem okršaju Milan je slavio nad neboplavnim sa 2:0.
„Odigraću MOZZART kombinazziju 1X&2+.“

U eks-Jugoslaviji Miroslav je trenirao Rijeku, potom Dinamo kome je doneo titulu prvaka zemlje posle 24 godine. Naredni par Ćiro je odabrao iz Cvajte, HANOVER - BOHUM. Dva kluba imaju ujednačenu međusobnu statistiku 7-7-9, a poslednji susret dve ekipe završen je bez pobednika. Hanover će pokušati da ostvari novu pobedu i ostane u vrhu tabele, gosti su bliži opasnoj zoni.
„Sad verujem da će biti pogodaka na utakmici, igram GG3+.“

PREPIŠITE TIKET ĆIRE BLAŽEVIĆA

Značajnu ulogu naš gost je imao u reprezentaciji Hrvatske koju je doveo do treće pozzicije na Mundijalu 1998. godine. Takođe, Ćiro je predvodio i nacionalni tim BiH, a za poslednju utakmicu na dobrotvornom tiketu odabrao je duel iz Holandije 2, AJAKS II - MVV. Kopljanici imaju četiri boda više od rivala koji je četvrti. Ajaks II je na pozziciji broj dva i obično na utakmicama ovog tima pada puno golova. Mastriht je bolji u međusobnim susretima.
„Odigraću 3+“, zaključio je dobrotvorno tipovanje Miroslav Ćiro Blažević koji veruje u dobitak i koji će novac usmeriti ka Zvončici, udruženju roditelja dece koja su obolela od malignih bolesti.

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

bet analizahumanitarni tiketMiroslav Ćiro Blaževićsportsko klađenjetiket u podne

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara