Humanitarni tiket u podne: Mihailo Jovanović tipuje za Udrženje “Srbi za Srbe”

Vreme čitanja: 4min | čet. 07.02.19. | 12:00

Fudbaler kazahstanskog Taraza od Betisa i Valensije očekuje 2UG 2+ na kvoti 2,20

Danas smo na MOZZART kvoti 14,54. Baratamo sa četiri para, tačnije nosimo se sa bet analizom sprovedenom na račun kladilačkog odabira igara od strane fudbalera kazahstanskog Taraza, Mihaila Jovanovića koji je nekada nosio dres Zmajeva, odnosno FK Voždovac.  On je pre nego što je počeo igračku turneju kratko konstatovao:”Igram za donaciju namenjenu Udruženju Srbi za Srbe”

To je početna teza od koje polazimo, dolazeći do potencijalnog MOZZART dobitka u iznosu od 145.400 dinara zaračunatog na račun svakodnevne kompanijske uplate od 10.000 dinara po tiketu. Pa da krenemo, i to sve u želji da uvećamo do sada doniran iznos od 10.925.120,00 dinara, ostvaren na račun 153 prolazna listića.

Izabrane vesti

Mihailo Jovanović na početku iz MOZZART Sport liste izdvaja meč Kupa Grče u kom se sastaju ATROMITAS i AEK. Biće ovo četvrtfinalni okršaj dva stara znanca, čuvara treće, odnosno četvrte pozicije na tabeli grčke elite. Inače, AEK trenutno ima bolju formu, jer igra bez poraza na proteklih pet mečeva u ligi, dok Atromitos ima samo jednu pobedu na isto toliko utakmica u šampionatu. Dakle, AEK će sigurno taj pad forme rivala pokušati da iskoristi na gostovanju, što mu nije pošlo za rukom u novebru kada je Atromitos u gostima, ali pred praznim tribinama slavio sa 0:2. Inače, na proteklih pet utakmica ovoga para nije bilo goleada, pa je lagano dolazila 0-2 igra, uz sporadičnu sreću, odnosno dve pobede Atromitosa, jednu AEKA, i dva X ishoda iz 2018.

„Igram GG“, kratak je naš današnji gost na prvom paru koji s igrom na golove vredi kvote 2,05.

A sada, LACIO – EMPOLI. Inzagijeva ekipa je nakon poraza od Napolija i Juventusa savladala fenjeraša Frozinonea, i u oštroj je konkurenciji za mesto koje vodi u Ligu Evrope. Empoli je s druge strane na ivici zone ispadanja i ništa im ne polazi za nogom. Uz dva gola koja primaju u proseku spadaju u jednu od najlošijih defanzivnih ekipa u Seriji A. Od pet prethodnih duela Lacio je dobio četiri uz jedan poraz, i to pre četiri godine, a manje od tri gola postignuto je na pet prethodnih odmeravanja ovih timova.

„Kombinujem 1&2+...

Posle Italije, sledi Francuska, kup utakmica između GENGANA i LIONA. Gengan je na samom dnu tabele u Ligi 1, međutim do osmine finala ovog takmičenja stigao je zahvaljujući pobedi nad Monakom nakon preokreta i boljeg izvođenja jedanaesteraca. Lion čitave sezone pokušava da nađe pravu formu i sudeći po nedavnim rezultatima izgleda da je pronašao. Dobio je oba duela sa Amijenom (u kupu i u prvenstvu) i što je još važnije u prošlom kolu uspeo je da savlada PSŽ sa 2:1. Tri boda trenutno ga deli od drugoplasiranog Lila. I tradicija je u poslednje vreme na strani Liona, dobio je tri prethodna susreta, a na šest od poslednjih sedam viđeno je najmanje tri gola.

  

„Igram pojačanu partiju na golove, odnosno GG3+ igru“, rekao je naš gosti i došao do trenutno dostupnog MOZZART koeficijenta 2,15.

Posleddnji par iz arsenala izdvojenog na osnovu procene Mmihaila Jovanovića, kreiraće nam BETIS i VALENSIJA iz sve snage zapinju ne bi li se ovančali slavom u borbi za osvajanje Kupa kralja. Dakle, ovo je obračun za mesto u finalu ovog takmičenja. Betis je nakon eliminacije Espanjola u četvrtfinalu priredio senzaciju u prvenstvu gde je minimalnim rezultatom savladao Atletiko Madrid. Valensija je bila bolja od Hetafea (3:1) u prošloj rundi ovog takmičenja, da bi zatim igrala nerešeno sa Barselonom na Kamp Nou (2:2). Oba tima bez sumnje sa velikim samopouzdanjem ulaze u ovaj duel, ali je poslednjih godina Valensija uspešnija u njihovim odmeravanjima. Betis je poslednji put bio bolji 2016. S druge strane od poslednjih pet susreta pred svojom publikom dobio je tri uz jedan poraz. Ulog je veliki i svaki ishod je moguć.

Ponovo igram na golove, odnosno na tipujem da će ih biti minimalno dva u drugom poluvremenu“, rekao je fudbaler koji se sa sa 23 godine otisnuo u inostranstvo, da bi zatim pet godina proveo u Češkoj, baveći se fudbalskim zanatom u Olmucu, Karvini i Brnu.

I to bi bilo sve od fudbalera koga pamtimo i po epizodi u  beloruskom FK Nemanu. Naravno, i s njim smo pretresli impozantne rezultate koje je MOZZART postigao gradeći košarkaške terene širom zemlje kroz akciju “100 trena za jednu igru”. Naravno, činili smo, i činimo sve da tako i nastavimo, pa ukoliko nas do sada i niste sreli u vašem kraju, očekujte da ćemo se ubrzo pojaviti. Možda će i vaš lokalni tim poneti MOZZART opremu kojom kroz akciju “Novi dresovi za nove šampione”, darujemo sve sve naše sportske sredine!

Dakle MOZZART je DONEO ODLUKU! Humanost pre svega, i sport za zdrav život svim gradovima u Srbiji i Republici Srpskoj. To je deo poslovne filozofije kompanije čija akcija “Humanitarni tiket u podne” danas gazi svoje 973. izdanje na putu ka HILJADITOM listiću s dobrim vibracijama.

I to bi bilo sve, ili ne baš sasvim, budući da smo po ustaljenom običaju Mihaila Jovanovića MOZZARTOVOM i Ronaldinjovom receptu zamolili da DONESE ODLUKU, i obraduje nekoga u Republici Srpskoj na zasebnom listiću koga šaljemo preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Mihailo Jovanović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu JU Gerontološki centar iz Banjaluke. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 14,54, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 21:00 5032 FRA K Guingamp - Olympique Lyon tgg gg3+ 2,20
Čet 18:30 5244 GRČ K Atromitos - AEK tgg gg 2,05
Čet 20:30 1008 ITA 1 Lazio - Empoli kmb 1&2+ 1,50
Čet 21:00 4062 ŠPA K Betis - Valencia 2ug 2+ 2,25
Ukupna kvota15,22

* Kvote prikazane u rubrici, bile su dostupne u trenutku tipovanja

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaMihailo Jovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara