Humanitarni tiket u podne: Marko Radonjić tipuje za “Humanost bez granica”

Vreme čitanja: 3min | uto. 11.10.22. | 11:34

Bek čačanskog Borca Mozzart Bet, Sitijev i PSŽ-ov prelaz smatra za predloge dana…

Naš današnji gost, Marko Radonjić prošle sezone je u dresu FMP-a iz Železnika prosečno u ABA ligi igrao 26,7 minuta, beležio je 9,3 poena, kao i dve asistencije. Sada je ponovo u starom jatu, u redovima Borca Mozzart Bet, a naravno i u “Humanitarnom tiketu u podne”, gde tipuje za Fondaciju “Humanost bez granica”.

Bek čačanskog tima na početku bira prelaz 2-2 na meču KOPENHAGEN – MAN. SITI. Mančester Siti je trenutno jedna od dominantnijih ekipa u Evropi, Erling Haland je bez dileme prvi golgeter planete, dok je Kopenhagen uporan u nastojanju da pokaže kako nema tim dostojan evropske elite. Na meču trećeh kola zato je bilo 5:0 na štetu današnjeg domaćina. Građanima se igrao fudbal, momci Jakoba Nestrupa nisu mogli da priđu golu rivala.

Izabrane vesti

Dvojku čekamo sa utamice MAKABI HAIFA – JUVENTUS. Pazite, Juventus je i dalje u igri! Pobedom nad Makabijem iz Haife 3:1 (1:0) Torinezi su ostavili Izraelce na začelju Grupe H Lige šampiona sa tri poraza i primakli se vodećem tandemu Pari Sen Žermen - Benfika. Njihov duel u Lisabonu završen je remijem 1:1, tako da Stara dama ima šansu da se s nova tri boda u Haifi, uključi u trku za osminu finala.

Isti tip imamo i na utakmici ŠAHTJOR – REAL MADRID. Prošlonedeljna jedinica Real Madrida sasvim je bila očekivana. Držao se Šahtjor, to je definitivno, ali sila Španaca je bila tolika da ova utakmica nije saplela sve one koji su igrali na realnog favorita. Tako će se stvari kotirati i danas, tako da je sada ža Šahtjor jako teško, pa će se iz Varšave s posebnom pažnjom gledati u pravcu RB Lajpciga i Seltika.

Košarkaš Borca pareferira 3+ igru na meču DORTMUND – SEVILJA. Dortmund je u trećem kolu sa tri postignuta gola još u prvom poluvremenu prerano ugasio sva svetla za Sevilju. Na kraju je bilo 1:4, a Borusija je zatim sa Bajernom u Bundesligi odigrala za konačnih 2:2. Držimo da Španci koji trenutno imaju samo jedan bod, samo uz pomoć čuda mogu do bodova na ovom meču. Jednostavno, ništa slučaju zbog trke sa Sitijem neće prepustiti Dortmund.


Za kraj, idemo na igru 1-1 na meču PSŽ – BENFIKA. Pogodak u remiju sa Benfikom 1:1 bio je Mesijev osmi ove sezone, uz isto toliko asistencija u 13 nastupa, a ostaće upamćen kao gol jubilarom 40. rivalu u Ligi šampiona. Niko nije bio tako raznovrstan kao Argentinac, međutim, razloga za slavlje u svlačionici Pari Sen Žermena nema. Pazite, tip na PSŽ prošle nedelje oborio je brdo tiketa.

I, to bi bilo sve od Marka Radonjića koji je već nosio dres Borca, u periodu od 2015. do 2017. godine. Pored čačanskog tima, nastupao je i za Napredak, Slogu, Vojvodinu, Iskru, Dinamik, Novi Pazar, Balkan i FMP.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Marko Radonjić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Crvenom krstu, Banja Luka. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

KK Borac Čačakhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaMarko Radonjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara