Humanitarni tiket u podne: Jan Muha tipuje za NURDOR

Vreme čitanja: 5min | pon. 18.03.19. | 12:00

Nekadašnji golman Evertona i slovačke reprezentacije MOZZART svet oduševljava kvotom 3,05 na meč Ajačio - Lans

Društveno odgovorno poslovanje kompanije MOZZART tokom ove radne sedmice podržaće dvojica golmana, atletičarka, fudbalski i košarkaški trener, radijski voditelj i jedan glumac. Ponedeljak otvara Jan Muha, a slediće ga Saša Stevanović, Biljana Topić, Zoran Janković, Dejan Tomašević, Miloš Lazić i Aleksandar Srećković Kubura.

Naše poznate ličnosti, učesnici Humanitarnog tiketa u podne, od MOZZARTA dobijaju po 10.000, 00 dinara za sastavljanje dobrotvornih listića. Ukoliko plemeniti tiketi “prođu” naša kompanija će dobitne sume donirati u ime poznatih ličnosti. Odrednicu biraju dobrotvorni kladioci.

Izabrane vesti

Današnji plemeniti kladilac svoj potencijalni dobitak usmerava ka NURDOR-u, Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka.

Naš 1012. učesnik je nekadašnji golman Evertona i reprezentacije Slovačke Jan Muha. Sa samo šest godina stao je na gol liniju i tu ostao do kraja igračke karijere. “Krivac” za posvećenost fudbalu bio je Janov otac, takođe golman, ali amaterski čuvar mreže. Sportski i životni uzor bio mu je Peter Šmajhel, a zauvek će se sećati utakmice sa Mundijala iz 2010. godine kad je Slovačka sa 3:2 dobila Italiju i plasirala se u osminu finala velikog takmičenja.  Branio je za Slovačku i na kontinentalnom prvenstvu 2016. godine. Tokom karijere čuvao je mreže Žiline, Intera i Slovana iz Bratislave, Krila Sovjetova… Janov sin živi u Liverpulu i bavi se ragbijem.    

Pre nego što pogledamo kako je naš dobrotvorni gost sastavio humanitarni tiket da vas podsetimo da je trener francuskog fudbalskog kluba Red Star Faruk Hadžibegić postao  MOZZARTOV 157. plemeniti dobitnik. Sumu od 97.500, 00 dinara nekadašnji selektor BiH je namenio za Institut za kardiovaskularne bolesti “Dedinje”. Nova ukupna svota koju kompanija MOZZART donira u dobrotvorne svrhe, u okviru plemenitog listića, iznosi 11.207.320, 00 dinara. Donacije su otišle na preko 70 adresa u Srbiji, a ne smemo zaboraviti ni pomoć koja je upućena u Republiku Srpsku. Jučerašnjem gostu, Miroslavu Vjetroviću, nedostajala su dva gola da humanitarni tiket postane dobitan.

Pa da zajedno pogledamo kako izgleda današnji plemeniti listić…

Jan je tipovanje započeo od Grčke, ARIS – APOLON S. Gosti u Solun stižu kao fenjeraši lige. Meru su im uzimali PAOK, AEK, Olimpijakos, a poslednji meč su remizirali. U duelu sa Ofijem nije bilo golova. Pozitivan niz Arisa od šest utakmica prekinuo je Olimpijakos. Bilo je 4:1 za klub iz Pireja. Međusobni skor je na strani domaćih 5:2:2.

“Da se okušam sa brojem golova na meču, od dva do četiri”.

Prešli smo na travnate terene Nemačke, Cvajta, REGENZBURG – GROJTER. Domaći su u zlatnoj sredini sa osam poena više od rivala. Regenzburg ima mini seriju pozitivnih rezultata na poslednja četiri meča, dve pobede, toliko remija. Frojter je imao pobedu, dva nerešena ishoda pa je doživeo poraz od Hamburgera. Međusobni skor je približan, 3:3:2.

“Verujem da će biti makar po pogodak u obe mreže, gol, gol”.

Ostajemo na drugoligaškim terenima, ali sad francuskim, FCO AJAČIO – LANS. Domaći su ostvarili četiri nerešena ishoda, zatim doživeli dva poraza, pa opet remizirali. U poslednjih pet duela gosti imaju remi, dva trijumfa, poraz, pa opet pobedu. Lans ima suficit od 18 poena, a i bolji međusobni skor, 0:2:5. Najubedljivija pobeda gostujućeg sastava bila je od 5:0.

“Kombinacija, iks, dva uz golove, tri plus”.

I Pirineji su nam poslednja destinacija, Španija 2, NUMANSIJA – MALAGA. Rivale deli 15 poena. Malaga je u vrhu tabele i još gaji nadu da se može vratiti u Primeru. Numansija je iz poslednjeg susreta uzela bod. Malaga je imala dobar niz na osam utakmica, ali je izgubila od kluba iz Pamplone. Numansija u međusobnim okršajima ima dve pobede više, 8:3:6.

“Da zaključim sa brojem golova, ukupno od dva do tri”.

Današnjeg učesnika našeg "Humanitarnog tiketa u podne" preko predsednika Sindikata profesionalnih fudbalera Mirka Poledice upoznali smo sa MOZZARTOVIM društveno odgovornim aktivnostima.

U javnosti veliki odjek izaziva MOZZART – ova akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 72 košarkaška igrališta. Poslednji renovirani i svečano otvoreni teren poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. U Kruševcu, vrpcu je presekao upravo popularni Grbo. Pre toga legendarni košarkaš  i aktuelni predsednik KSS – a, Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu. Očekujemo lepo vreme za nastavak akcije.

Ne sme se zaboraviti ni akcija “Novi dresovi za nove šampione u kojoj MOZZART donira sportsku opremu klubovima iz cele Srbije, BiH…

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora… Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Donirali smo slušne aparate – takođe za naše najmlađe sugrađane.

Naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. MMOZZARTU je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART.

Podsećamo na MOZZARTOVE plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak i Emir Kusturica. Dakle, 32 člana kluba 100.000, 00 dinara.

MOZZARTOV  843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Važna informacija za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Jana Muhe dobitak će biti doniran i za Gradsku organizaciju Crvenog krsta. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 21:00 4040 ŠPA 2 Numancia - Malaga ug 2-3 1,95
Pon 20:45 5110 FRA 2 Gazelec Ajaccio - Lens kmb X2&3+ 3,00
Pon 18:00 5218 GRČ 1 Aris - Apollon S. ug 2-4 1,45
Pon 20:30 3050 NEM 2 Jahn Regensburg - Greuther Furth tgg gg 1,72
Ukupna kvota14,59

* Kvote prikazane u rubrici, bile su atuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaNURDOR

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara