Komentari na vest

Fonseka: Najbolji Milan otkako sam došao, za mene je ono penal (VIDEO)

T

Tln

pre 13 dana

Nogirat i ovog i ibrahimovica legendu smrdljivog juventusa
S

Sempre Ac Milan

pre 13 dana

Pitanje za fonseku,zašto tim mora da primi gol da bi dobio neku reakciju!?Zašto je olako pušten kalulu i dovedeno ono drvo rojal?

Prepoznator

pre 13 dana

Zato što su se ogriješili o Kalulua te više nije dobra atmosfera između njega i kluba. A ogriješili su se tako što umjesto kad je Kalulu kidao fudbal ono kad se osvojio Skudeto, sledeće sezone opet nije bio prvi izbor i to na svojoj prirodnoj poziciji - desni bek, jer zaboga dečko italijan kalabrija mora, MORA, da igra.
K

Kuckalo

pre 13 dana

Pa ogresili se o kalulua jer onaj raspali pioli ga koristio samo kao centralnog beka i bukvalno mu skoro upropastio karijeru. Decko je brz prodoran kao desni bek pritom mnogo dobar defanzivno. Da ga je pustio da igra na beku mogao je biti novi teo. Pioli je isti ucinio i sa adlijek i ketalarom pa donekle i salemakers jer koliko sam video prosle godine mnogo bolje igra na levoj strani. Jednostavno covek nije umeo da nadje pravu poziciju za igrace. Evo calhanoglu u interu i calhanoglu u milanu nije isto. Pioli je za male timove nikako za timove sa zvezdama.
J

Juventino10

pre 13 dana

Ma kakav kalulu bek. Ni b od beka. To što je nizak ne znači da je bek. Lik je stoper i odlično je noćas odigrao. Nasljednik Cannavara
P

PAULO DZOGANIII

pre 13 dana

Ne slusajjjj ljubomorne ljude koji hoce da me ljubeee... Sani vrati se u TRIK FX sve ti je oprosteno, batali se fudbalaaa!!!
u

urgh

pre 13 dana

Izjave ocajnika, pomalo podseca sa njima na naseg Mistera Drinksija
O

Osteceni

pre 13 dana

Kasno su se "upalili"... Trebalo je od pocetka hrabro...
G

Gost gostic

pre 13 dana

Jel ovaj realan? Da li su ljudi realni? Pobedili polupani Inter, to se znalo i pre utakmice kako ce se zavrsiti, i umislili da su jaki. U prosloj utakmici osim 5 minuta bljeska dok ovi nisu mogli da se snadju strpali 3 komada, ostalih 85 minuta tuga, mucenje. Kad naidju na malo jaceg nece znati sta ih je snaslo. Leverkuzen ove godine los, ako zavrsi u prvih cetiri u Nemackoj super. Liverpul ih oducio od fudbala... jedina sansa im je Zvezda...
U

UPDP

pre 13 dana

Svi su znali kako ce se zavrsiti?! Milan je bio prezaljen pre Madonine, o cemu ti pises? Inter je jaci od Bajera, odnosno, u najmanju ruku, nije nista slabiji od Bajera.
O

Osteceni

pre 13 dana

Preterujes, jer ni Milan nije uigran. Kompletne pripreme su igrale rezerve zbog EP. Uopste nisu bili toliko losi sinoc, ali su kasno poceli da igraju.
P

Pera segedinac

pre 13 dana

Inter može da bude sve, samo ne polupana ekipa
G

Gost gostic

pre 13 dana

Inter je za italijansku ligu odlican jer nema ekipe sa kojom bi bio egal...izbor trenera je nesto drugo. Ko je pratio Inzagija zna koliko utakmica je izgubio cudnim izmenama. Tako je i u sred utakmice izvukao celu sredinu. Na derbiju su bili u krizi... nadam se samo da ce te krize biti cesce jer drugacije Milan nece moci da bude konkurentan. A u Evropi ni u najboljem izdanju ni Inter ni Milan ne mogu da igraju sa najjacima, mogu se provuci samo ako im se namesti zreb...