Komentari na vest

FILIP KOSTIĆ - Šumadijski komandant levim bokom uvek spreman na juriš

L

Lokalac

pre gotovo 2 godine

jbg nije igro u blizancima imao podrsku medija inace sad bi bio Jovic el Radonjic haha.
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Auu. Pa kakve prozivke na račun naših igrača to je nenormalno. Ne gledajte reprezentaciju baksuzi jedni. Niko vam ne valja.
Y

Yupp

pre gotovo 2 godine

Prozivke su kada nekoga napadaš bez ikakvog obrazloženja, ovde ljudi koliko vidim pišu vrlo konkretne zamerke. Pritom, poštenije je sada nego posle SP kada će mnogi, možda baš i ti, preterivati u kritikama.
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Plasirali se na SP sa stilom. Ovolike prozivke su i više nego preterane. I ako ne prodju grupu šta sad ali ove prozivke na račun svakog igrača o kome su na Mozzartu su degutantne. Kakvi su naši su i igraju za reprezentaciju. Ovde sve stručnjaci koji bi i nakovanj pokvarili svojim neverovatnim znanjem. Kritika ok ali svakodnevno pljuvanje po igračima... Idi na na tviteru vidi šta ozbiljni Brazilski novinari pišu o nama. Ipak su mi oni relevantniji od vas stručnjaka.
n

n125i

pre gotovo 2 godine

Kostic je ok igrac, ali je isto I igrac sa najvise kikseva u reprezentaciji. Gotovo na svakoj drugoj utakmici ima neki defanzivan kiks. Setite se Skotske kad je poklonio loptu za gol, a svi drvlje I kamenje po Mitru zbog penala, pa u ovim kval. kakav penal je napravio protiv Azerbejdzana, pa nas Mitar spasio golcinom 10. min. pre kraja. Pogledajte mec u Ukrajiji kad smo pukli 5 0 , direktan krivac za dva gola, kako je samo glupo ispao po levoj strani I jos dosta utakmica. Konstantno ispada kao nekad Kolarov. Nazalost,slazem se sa komentarima, ni na proslom sp protiv Svajcarske se nije video. Opet kazem dobar je igrac, ali ne toliko koliko ga nasi mediji hvale . Nekad je imao I bolji dribling. Dosta centarsuteva su mu nerezonski,ako prodje prodje, kao onaj u finalu lige evrope. Zao mi je samo sto zbog njega Mladenovic ne dobija minutazu, kad kod je igrao uvek odigrao dobro I napred I nazad. Evo kod Piksija dobio samo 45. min. protiv Slovenije I odma asistencija za Zivkovica. Isto zbog Kostica Lazovic I Radonjic ne dobijaju sansu na levom boku kao sto igraju u klubovima nego igraju desno sto im manje odgovara.
J

Juve K

pre gotovo 2 godine

Kako me pratis? Daj nabroj malo greske igraca zvezde i partizana?I sto od pocetka kod svih selektora igram u prvom timu?
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Jel ima jos neko da tvrdi da nema kvalitet za Juventus?
J

Juventus je propao

pre gotovo 2 godine

Za najslabiji Juventus u istoriji ima. Zato i jeste ispao u Ligu Evrope
Z

Zbaj

pre gotovo 2 godine

On i Perisic igraci koji se smatraju za vrhunske, a u stvari to nisu. Obojica su klasicna krila wing-eri, koja ako im ne das prostora ne mogu da dodju do izrazaja. Evo upravo Kostic, sada kada je protiv Intera i Laza imao prostora uradio je nesto, u suprotnom ce centrirati 20 puta, a od toga nista nece proci. Ali defitivno da i njemu i Perisicu odgovara pozicija u formaciji sa 3 pozadi da budu bek-krilo, ali pravo krilo (inside forward) to nije za njih jer su dosta limitirani napadacki, u poredjenju sa krilima kao Mane, Salah, Neymar, B. Silva i slicni.
M

Milos.P

pre gotovo 2 godine

Perisic je prvak Italije sa Interom,prvak Nemacke sa Bajernom,osvajac LS. Vicesampion sveta sa Hrvatskom. Ove sezone presao je u najjacu ligu na svetu PL,i igra u uzasnom Totenhamu u formi zivota sa 7 asista.U Hrvatskoj igra krilnog napadaca i jedan je od najuspesnijih napadaca u njihovoj istoriji. Na poziciji krilnog beka je neprikosnoven,i verovatno je najjaci kroser na svetu,mada im je to i Sosa. Defanzivno je za Kostica Van Dajk. Ako uporedis njihove karijere i da se Perisic dokazao u najboljim klubovima nekoliko najjacih liga,ne bi rekao da njih svojica spadaju u isti level. O iskustvu velikih utakmica i takmicenja da ne pricamo. Kostic nije igrao toliko LS i nikada nije usao ni u nokau fazu ls. Perisic je davao golove i u finalu i polufinalu SP…tako da, ne. Nije to za poredjenje
@

@Zbaj

pre gotovo 2 godine

Fiću mnogo gotivim ali je on na Perišićevom nivou kao što je Radonja na Ronaldovom.
Z

Zbaj

pre gotovo 2 godine

Perisic je kao bek-krilo u Interu bio odlican, ali dok je igrao krilo u formaciji sa 4 pozadi, to je bio kriminal. Da imao je on jedne godine 8 golova i 11 asis, ali te sezone je upropastio bar 50 akcija. Kad su se ekipe branile protiv Intera sto se redovno desava u Serie A, zavrsavalo se tako sto on uputi 40 centarsuteva i ne prodje ni jedan, slicna prica je bila i sa Candrevom koji je te sezone imao 6 golova i 9 asis. I nisam rekao da je Kostic njegov kvalitet vec da su slican tip igraca (klasicni wingeri) i da su obojica dobrano precijenjeni.
R

Realno posmatrano

pre gotovo 2 godine

Kostic i Tadic su primer mladim igracima da se ne treba zaletati i ici u najvece klubove, nego eto primera radi neki holandski prosecan tim (tipa Groningen), pa onda stepenik iznad.
G

Gostima

pre gotovo 2 godine

Primer svim mladim igračima,malo je takvih igrača sad u ovom vremenu
z

zeljaaa

pre gotovo 2 godine

Bravo mali samo gazi,sve si zasluzio sam svojim radom,trudom i verom u sebe.
S

Srki987

pre gotovo 2 godine

Kole je kralj!
Z

Zivi bili

pre gotovo 2 godine

Kostic je dobar po boku onoliko koliko mu protivnik dozvoli.Kada ga protivnik zatvori on je veoma prosecan igrac a uz to defanzivno slab. Protiv Brazila i Svajcarske sumnjam da ce njemu da daju prostor da seta po boku. Bas suprotno,i jedni i drugi kao iskusne ekipe nas ce da napadaju upravo preko njega i po bokovima jer znaju da smo tu najslabiji
G

Gostjjjjjj

pre gotovo 2 godine

Kakav si ti mentol to je neverovatno
G

Gosto

pre gotovo 2 godine

Slazem se sa tobom. Driblinzi i centarsutevi su mu predvidivi, sve se svodi na nabijanje lopte pa ako prodje prodje. Ima kvalitet ali ne toliki koliki mi onako subjektivno kao navijaci Srbije vidimo.
И

ИР27

pre gotovo 2 godine

Ено Португал, Норвешка, Интер, Лацио, цела Бундеслига и Лига Европе и ко зна колико још клубова и репрезентација би се сложили са тобом и са овим који је оставио коментар испод тебе ...
@

@Živi

pre gotovo 2 godine

Predvidjam da će Lukavo Pixeto kareokama nametnuti Mladenovića po levom boku. Nerealno igra. A ima takodje i neke kvalitete koji fale Kostiću.
N

Nazalost

pre gotovo 2 godine

Kakva cela Bundesliga? Protiv Bajerna su primali golova i golova. Ovaj Ajntraht bez Kostica je u nokaut fazi LS, toliko su slabi bez njega. Tebi su Norveska i Lacio merilo? Covek ovde govori o Brazilu i organizovanoj Svajcarskoj. Oni Kosticu nece da daju centar da prodje,busice bas sa njegove strane jer je defanzivno slab. Videcemo ko je u pravu
D

Dibar,ali prosek

pre gotovo 2 godine

Tek sa 30 god presao u veliki klub. Gde je bio do 30.-e?
o

odgovarajuci

pre gotovo 2 godine

A gde si ti sa 40+ nesreco?
D

Dinara91

pre gotovo 2 godine

Osvojio LE sa "prosečnijom" ekipom, kao najbolji igrac. Nisu švabe dzabe govorili kad mu odlazak bio izvestan " neznam kako ce ga zamjeniti frankfurt ili bilo ko drugi u ligi,prosto takvog igraca nema u bundesligi."
r

romboid

pre gotovo 2 godine

I dalje je bio uspesniji nego sto bi ti bio za 5 zivota....
C

Cinjenice brate

pre gotovo 2 godine

Osvojio LE,pa primio 6 komada od Bajerna nakon toga.Ajntraht je bez njega jos jaci,evo ih u nokaut fazi LS.Znaci,nije im toliko bitan. On odigra vrhunsku utakmicu,ali par puta godisnje.Ono sto ga ne cini top klasom je to sto ne igra vrhunski u kontinuitetu.Zato i jeste do 30.-e igrao u Ajntrahtu. I zato nije nikada osvajao LS,sto je krem fudbala u odnosu na LE. Proslu sezonu je finale LE igrao Rejndzers koji je u LS ove sezone postavio rekord sa najvise primljenih golova. Ovo su sve cinjenice,svidele se nekome ili ne
И

ИР27

pre gotovo 2 godine

Био је у РКг, Гронингену, Штутгарту, ХСВ-у и АФ-у, све добре и квалитетне екипе, ето где је био. Ишао је правим путем