Komentari na vest

Evo muke za Liverpul: Alison mora na pauzu, menja ga nezadovoljni rezervista

L

Liverpulfan

pre 6 dana

U ozbiljnim utakmicama pravi napadaci gadjaju samo cose i to tako precizno da ti treba Alison,Ederson,Kurtoa,Oblak,Nojer pusti te te price kako Kelaher brani,decku svaka cast ali to velike tekme ne prastaju. Prvo golman je mali i nije taj nivo zato je i rezerva Alisonu. Videli smo Mesija odakle je Alisonu zavuko gol iz slobodnjaka. Tako da kad dodju vrhunski napadaci ispred,velike utakmice ne moze to da brani Kelaher. U vaznim utakmicama u LS konkretno, tu se najjbolje videlo koliko znaci Alison Liverpulu, Nojer Bajernu, jedno vreme ga menjao Urlih i primao golove kroz usi i kroz ruke..Kurta macka skida sve zivo, njemu moras gadjas ugao i to sa velikom snagom udarca, a malo ih je takvih, neki ni do gola jedva da dobace loptu. Mora golman da bude pravi u top 5 da se kotira za te najjvece. Videcemo sad protiv Celzija i Arsenala kad bude Palmer sutirao,Nkuku, ovamo Deklan Rajs,Saka,Havertz itd.. Ls jos veci nivo..
G

Gost020

pre 6 dana

Bravo za komentar!

lpool

pre 6 dana

Keleher je odlican golman, moze da bude prvi izbor u vecini PL klubova. Ne znam da li je dostojna zamena za Alisona (ipak je on najbolji golman u istoriji Liverpula) ali svakako mu treba dati sansu. Nakon dolaska Valensijinog golmana, ne bi bilo lose da ga vezu dugackim ugovorom i posalju na visegodisnju pozajmicu gde ce moci da se razvija (golmani ipak svoj vrhunac dostizu nakon 26,27 godine)..
K

Kaze

pre 6 dana

Brus Grobelar je najbolji golman u istoriji Liverpula, pa onda Alison. Meni lično koji nisam navijač Liverpula zbog načina i elegancije na golu Sander Vesterveld je bio najomiljeniji, Grobelar i Alison su bez takmaca, dok su Dudek i Reina takođe ostavili ozbiljan trag.

lpool

pre 6 dana

Brus kao i Klemenc su legende kluba i branili su mnogo pre mog vremena ali po onome sto sam gledao na youtube ne mogu se sloziti da su bolji od Alisona. Naravno svaka epoha ima svoje najbolje igrace, pa se mozda nisam dobro izrazio u komentaru. Odrastao sam uz Dzejmsa, Dudeka i Reinu i samo mogu da kazem da je Alison izmislio golmansku poziciju za njih. Pravi moderan golman sa odlicnim pasom, dugom loptama, sjajnom igrom 1 na 1.. Covek cak asistira i daje golove, vec sad je legenda kluba. I da se vratim na temu, Keleher ima ogroman potencijal i voleo bih da sto vise brani, sto je u trenutnu kada je Alison zdrav jako jako tesko.
L

LFC fan

pre 5 dana

Za najboljeg golman u istoriji Liverpula smatra se Klemens i to je neprikosnoveno, Grobelar za njim, a Alison će verovatnjo ostati prekratko da bi ušao u tu priču. Daleko od toga da Alisona ne smatram velikim golmanom, samo sam naveo fakte, bez ličnog uiverenja. Idite na Liverpulove stranice i uverićete se.
D

Dembe Ba

pre 6 dana

Mislim da su trebali da daju sansu Keleheru. Bez kupovine ovog iz valensije.