Komentari na vest

Duarte: Nismo se snašli u startu, posle smo neutralizovali Benfiku i mogli do dobrog rezultata

D

Delija penzioner

pre 25 dana

U utakmici smo ušli jako blago , trebalo je jako agresivnije , kao u drugom poluvremenun , krenuli smo jako , ali se videlo da je tim još neuigran , da ćemo teško postići gol ....
T

TOE RAZLIKA

pre 25 dana

Igrače Crvene zvezde je na startu presekao tunel i atmosfera skoro punog stadiona, na šta nisu navikli u prvenstvu koje se tradicionalno igra skoro bez prisustva publike, dok Portugalci igraju i u prvenstvu s publikom, i iskoristili su znalački tu razliku da rutiniraju.
D

Djapex

pre 25 dana

Duarte nije los, ali ne može da igra sam u špicu, jer previše se spušta po loptu, učestvuje u igri i posle nije na mestu gde treba da bude špic. Uglavnom je davao golove ilo asistirao kad je igrao sa drugim spicem u tandemu tj Ndiaje. Trebao je Milojević da proba sa 2 špica na kraju.
N

Ne_

pre 25 dana

Tripuj se, Benfika ima plan i B i plan C za svaku situaciju, nama se povredi Mimović, pola sata se dogovaraju ko ce da igra levog beka, a ko desnog, Benfika dala 2 gola i nije ni zapinjala i cekala polukontru, ajde ne tripuj se leba ti.
E

Ebiga

pre 25 dana

Kako da se snadjete kada svake nedelje igrate prijateljske utakmice.
@

@Ebiga

pre 25 dana

9:2
S

Savuj

pre 25 dana

Snaće se opet ide derbi i eto prilike da pobijede nikad slabiji Partizan da bi Terzić ponovo progovorio i izašao u javnost sa milonima, kamionima i najboljim timom još od Barija. Ako ne dobiju tu je pedantni stručnjak koji će objasniti sa kojim problemima se susreće i kakav specijalni rat se vodi protiv njegove ekipe. Ne mogu promašiti jer zvezdaška javnost sve ovo guta.
P

Pedantni stručnjak

pre 25 dana

Pa odsekle nam se noge od onog tunela i arlaukanja. Ma idi bre!
K

Komentator

pre 25 dana

a ja sam bas ocekivao pobedu,evo celu noc placem ko mala cava.
K

Komentator

pre 25 dana

Grobarče, izgleda da te drmaju kompleksi pa mi kradeš nick. Derbi tek treba da se odigra :)
R

Rik

pre 25 dana

Toliko sporije od njih odigravamo, po minut se nameštamo na šut, da je to za plakati. Mi smo druga liga LŠ.
Д

Доколенко

pre 25 dana

Да баба има туки,била би деда...
Đ

Đukin fan

pre 25 dana

Imao jedan solidan šut sa 18 metara,ništa više za preko 70 minuta!!!Tacno sa Zvezezdin vezni red sinoc po običaju nije došao na utakmicu,Krunic uzas,Ivanic mek i bez završnog dodavanja a Elsnik igrao levog beka,korektan bio na toj poziciji no Zvezdu su zapravo pregazila 2 Argentinca u 37 oj godini i dva Turčina ko plitak potok!!!Tek u poslednjih 15 minuta kad su Gaučosi realno stali Zvezda je nekako ušla u egal s trcanjem i dala gol iz jedine šanse na meču!!!Badava onoliki korneri koje je mahom izborio Elsnik kad nijedan sem odbitka Đige nije bio šansa!!!Srecom ona stativa Benfike pred kraj nije bila gol,bio bi i poraz veći!!!Gledajuci Inter i Monako koje su sledece dve adrese može lako da se “postigne”da sa dva ozbiljna poraza već nakon treceg kola bude završena LŠ za iole ozbiljan fudbal!!!Kratka klupa i roster Zvezde koji je potpuno neusaglašen sa potrebnim igracima(bekove nemaju godinama a ovo sto dovode je treća liga,štednji red Dalsio očaj a i s Krunicem sumnjivo šta će se dobiti,špica iole kvalitetnog takodje nisu doveli godinama -očajni Silas sinoc i nevidljiv Duarte)sve skupa foliranje,spinivanje,pranje para i izvlačenje miliona iz kluba kiks transferima i lopovskim pozajmicana daje rezultate!!!Ko je gledao omlafince i onu panjugu Sremcevica juče iza juga od 2 miliona €,sve mu je dodatno objasnjeno!!!Zato i 7-8.000 praznih mesta na Rajku sinoc!!!Losa roba za skupe pare,nema mušterije!!!
e

eze

pre 26 dana

Da se ovaj covek zove pesic svi bi ga pljuvali govorili da je najgori a posto se zove duarte e onda niko ga ne pljuje, nema veze sto ne zna ni da primi loptu, to vajne zvezdase ne zanima
S

Sky888

pre 25 dana

Duarte ne zna da primi loptu??? Au druze sta ti gledas,pa mi skoro nismo imali spica koji je skolovan i obucen ko Duarte!!! Strasno ko ovde komentarise.
d

definitivno

pre 26 dana

Slepci od navijača ovog obozavaju i kada ne uradi nista tokom utakmice, serifa mrze i ne postuju ni kada da gol na derbiju za pobedu, ne znam kako se moze opisati ta bolest koja vlada medju navijacima zvezde ali nije normalno...Samo znamo da im je teranje inata i mržnja najvaznija a zvezda im je na poslednjem mestu
e

ej bre

pre 26 dana

zasto ovaj ima prednost nad Serifom zna li neko?
G

Gostgost

pre 25 dana

Jer tastatura navijaci to zele
V

Visente Del Boske

pre 26 dana

Daj 2 gola u ponedeljak i sve ti je oprosteno.
а

а сад се

pre 26 dana

више не ложите на ЛШ??
E

Etooo

pre 26 dana

jedina sansa na derbiju je da on ne igra...
С

Сантрач Вршац

pre 26 dana

тешко ћете ви без мене....
0

09

pre 26 dana

E moj brate... Sta sam ja sve mogao,ali nisam...
O

Objektivnoreceno

pre 26 dana

Zvezda može da uzima max 4 boda, to je pobeda protiv jang bojsa ali i to je teško realnije nerešeno, i nerešeno sa PSV ali čak i to max.
?

??

pre 25 dana

Psv je opasna ekipa, po mom misljenju bolja od benfike
g

gostgost

pre 26 dana

Serif bolji, to pricam godinama..
G

Gostgost

pre 26 dana

Koji si ti bot
g

gostgost

pre 26 dana

ne kradi mi nick