Komentari na vest

Dosta hrkljuša, malo fudbala, jedan čovek koji misli dok igra i trojica koji daju golove (VIDEO)

G

Grga Cvarak

pre oko 2 sata

Svaka cast Natku, ali da Zubairu kod onog drugog gola nije u sekundi iskontrolisao onu loptu, dzaba Natho. Nisam stvarno siguran zasto novinar pokusava da umanji Zubairuovu ulogu u ovoj pobjedi.
I

IDEMOOO

pre oko 4 sata

Ajde u subotu da bude pun stadion.
d

drkela

pre oko 4 sata

Kako sada Natho najbolji igrač, a nije mogao da igra kod Duljaja i Stanoja..sve je jasno za koga su njih dvojica radila
2

2:6, šta ste se rastrčali

pre oko 5 sati

Da, da, sklanjalica u 94-om, a sudio prokleta zvezdina bitanga, koji je podelio 7 kartona FKP. Ne svirajući penal nad Đ.Jovanovićem , a on dobio žuti. Koliko je batina dobio Zubairu bez sankcija, to je sramota. NP nije Niš, OFK i slični, zvezdinog filijalnog blata
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 sata

Ćuti bre nije te sramota da se javiš, kada ste osvojili poslednju titulu pre Hrista, 4 puta u nizu u mesec dana ste na samom kraju sezone pobedili iz preokreta, iz keca u dvojku, i iz dvojke u keca. Da ne pričam za onaj crveni karton koji Leonardo nije dobio za lakat u glavu Frimpongu, nije dobio ni žuti, i onaj faul na golmanom Talalambe kod gola.
d

daj pusti poruku više

pre oko 5 sati

izveštaj vašeg reportera: Ogledalo stanja u fudbalu i zemlji. Sramotaaaaaaaa!!!!!
M

Milan77

pre oko 5 sati

Dok je bio Stanojević trener pa i Duljaj pisali ste kako Natko ne može da igra ...Sada se vidi da partizan nema njega verovatno bi ispao iz lige.Nepismeni treneri ga držali na klupi a vi te iste veličini...
y

yui

pre oko 5 sati

ovu ligu moze da igra zato sto se ne trci...
Z

Zasto Jokso

pre oko 5 sati

Tri komentara mi nisi pustio. Moze ti se jel da? Al to ne znaci da si dobar novinar. Ajde napisi sad jedan normalan kriticki komentar o igri tvog tima
L

LOPOVLUK

pre oko 5 sati

Poziv Rasima sve resava!
b

banence

pre oko 5 sati

GRESAKA IMA ALI JE EVIDENTNO DA SE SA SAVOM IGRA LEPSE I LEPRSAVIJE..
V

VOLIM PARTIZAN

pre oko 6 sati

Ako je Savo izjavio da sedmorica igraca ne mogu da igraju ni u nasoj super ligi..., sta traze danas u prvoj postavi Kalulu, Ovusu, Filipovic...!? VOLIM PARTIZAN
b

banence

pre oko 5 sati

SVA TROJICA BOLJI NEGO INACE..POGOTOVO OVUSU..IMA IH MNIGO NA KLUPI..
O

Opp

pre oko 4 sata

Ovo što igra Ovusu (pas unazad, a svaki unapred pogrešan), relativno siguran na lopti, ok, za to nam ne treba stranac, stranac mora da daje kvalitet više od domaćeg igrača. Kalulu, kao što govorim od prvog dana, klasičan atletičar, bez imslo inteligencije i smisla za fudbal. Domaće igrače neću u ovaj koš da stavljam, sada.
r

rrrr

pre oko 6 sati

Rasime,vragolanu.
E

Ete

pre oko 7 sati

To Rasime 7+.
E

Eseks

pre oko 7 sati

Ja se uvek trudim da budem realan i uopste ne smatram da je partizan neka pretnja po titulu zvezde.Zaista bih voleo da su kvalitetniji i da igraju evropu zarad naseg koeficijenta itd al oni nemaju kvalitet ni pazar da pobede a da ne nameste utakmicu.Pazljivo sam gledao mec i pazljivo biram reci jer nije u redu prozivati nekog bez razloga al ovaj golman pazaraca mora biti ispitan.Ovo je nasa sramota i ovo je nas fudbal a nema ko da reaguje i spreci ovo ocigledno namestanje
A

ApolonV

pre oko 7 sati

Prvo PFC je godinama (15tak) sam i jedini gradio srpski koeficijent, a drugo prosle godine je Zvezda imala bizaran ucinak, a kako stvari stoje i ove ce.
M

Mauro Tasoti

pre oko 7 sati

Ovde može svako da lupa gluposti koliko hoće.Pišeš namešteno a nemaš nijedan dokaž osim svoje bolesne potrebe da vidiš Partizan kako gubi.Ko bi u Pazaru posle ove tenzije i ratnog stanja oko stadiona imao hrabrosti da pusti Partizan.Istina je da je Pazar bio bolji,da je utakmica bila loša i da je Partizan imao dozu sreće da da gol u poslednjim minutima i tako pobedi mada nije bio bolji na terenu ali u fudbalu se takve stvari dešavaju često.
з

за аполон

pre oko 6 sati

ма чуј 15 година,50 година
D

Del Boj

pre oko 6 sati

A po mogucstvu ti bi da ga ispitas?A da li si tako pisao kada je cz igrala sa Indjijom a “branio” cuveni Prekovic za Indjiju?Pronadji tu utakmicu pogledaj sta je covek uradio u nadoknadi za pobedu cz.
A

Alex20

pre oko 6 sati

Partizan i koeficijent 15 godina 😂😂😂,kakav vic.Neuporedivo ste malo uradili u odnosu na nas.Da nije tog trecerazrednog takmicenja koje u nase vreme nije bilo ,uzeli bi ste vi krompir jedan veliki,a i tu ste se brukali od Sabaha i Flore.
M

Majstori namestanja

pre oko 5 sati

U pravu si , ovi su naivni Zvezda je ro doktorirala , njoj se svi sklanjaju na isti nacin tako da sve izgleda normalno.
M

Ma da bre to

pre oko 5 sati

Apolon...zvezda je za bizaran ucinak pokupila vise bodova nego vi prosecno u tih 15ak godina...posto ne znam da li si znao, ali ucesnik ls dobija bodove za sam plasman. A videli smo kad ste vi doprinosili koeficijentu kako je bilo...a sad kad to zvezda radi treceplasirani ima u dzepu evropu...e druga je stvar sto ste i vi i ostatak lige nesposobni da to iskoristite.
G

GostLalat1

pre oko 4 sata

Mauro Tasoti..... Pa ne znam jel si pratio, danas su navijači tražili smenu uprave, jer svima je jasno da su pustili danas zbog Rasima da pobedi Partizan. Od Rada,Čuke iz 90 ih godina do Banatskog Dvora, Kule, Javora, Bsk a, Smedereva.... samo nameštate utakmice.
z

zauzeto ime

pre oko 2 sata

svasta napricao, i zavrsio sa "namesten mec", kao pazljivo gledao, a mi jedva okrenuli, pazar kidao, bio bolji,imali smo 5-6 da kazes nekih akcija da lice na nesto i dali 4 gola ........... gde je namesteno ovo, ajde daj detalj,m jel se neko sklanjao, jel sudija poklonio neki penal, crveni i slicno kao? urnisao nas kartonima, ovusu zuti za igranje rukom nepostojece, posle toga ide na mrtvu loptu i protivnicki igrac udara njega kramponima od gore po stopalu, kontra faul, posle toga nije smeo vise ni da ulazi u duele, visio mu crveni nad glavom .... pazar kad je dao go za 3:3 guraju i dalje napred, krenuli po cetvrti ......... ali ti si pazljivo gledao i video da je namesteno ?
G

Grga Cvarak

pre oko 1 sat

Mora biti ispitan? A kod prvog Partizanovog gola prvo brani Jovanovicu sut maltene sa peterca, pa onda stize da odbrani i Natkov sut poslije odbitka. Sekunda je falila da odbrani i Zubairov sut poslije toga. Znaci, Partizan tu daje gol tek iz treceg pokusaja i ti bi da ispitujes golmana? Boze, svasta.
d

d. g.

pre oko 7 sati

Bitna pobeda za borbu za plej of.
S

Svi čajlo maj

pre oko 7 sati

Idemo, moralisanje! A sad vam smeta ?! M'rš, bre!
C

Cela3

pre oko 7 sati

Cela ubrava pazara mora da ide!niko ih ne podrzava od kako je rasim izdao klub I grad.Emir Plojovic sa bivsim igracima bi trebao preuzeti klub.to bi bilo dobro resenje.

Bojank91

pre oko 7 sati

tugaaaa
r

rsp

pre oko 7 sati

Koje frustracije po komentarima...Doslo novo rukovodstvo a komsije vec zabrinute, nisu ni seli u fotelje...Zao mi je sto su navikli da se izivljavaju godinama nad okupiranim Partizanom, morace da menjaju svoje navike...
h

hahhaha

pre oko 7 sati

Uff bas smo se uplasili. Treba vam minimum 2 godine da stignete nas organizacioni nivo, potencijal i kvalitet. Ja se samo cudim mojim ciganima sto ih toliko tangira danasnji rezultat, i da ste dobili i da niste opet ste daleko od nas.
B

Baxter88

pre oko 7 sati

Koje 2 god prijatelju, pa da bi uopste mogli malo da zalice na tim treba im min 5 sezona i onda tek polako moooozda da se potuku za trofej a to je znaci za jedno 6-7 god jer toliko trenutno Zvezda bezi u svakom smislu i pogledu...
P

Preža

pre oko 6 sati

Do sledećeg debija, a onda vraćanje u stvarnost. Vi stvarno mislite da je došlo do korenitih promena u klubu?
Z

Zdcx

pre oko 2 sata

Jao priča mog života nesto slično sam video u prvom mandatu Save i tako godinama i price Zvezda ima 3 podjednako jaka tima i mnogo iznad cele lige dodje tada Savo i za 2 meseca skocka to sto zatekne od nazovi tima i uzme joj kup na sred Rajka.Onda sledeće sezone dovede par pojacanja koje svi odlično znamo oni izdominiraju i obrisu patos sa toliko mocnijom Zvezdom jedan od njih Natho jos uvek u tim godinama pravi razliku.
S

Sima Arauho

pre oko 7 sati

Ovako do kraja sezone da igra ovaj Kovac pa da mu oprostimo RUKOMET u derbiju!
a

aajah

pre oko 7 sati

i sta cemo tacno dobiti pa i da pobedimo sve do zavrsetka prvenstva?
G

GostRadan

pre oko 7 sati

To je jace od njega. Dobar je igrac, ali voli Zvezdu. Kao i onaj Kovacevic i Antic. Na zimu mu se zahvaliti. Vreme je da odu svi oni kojima je srce crveno-belo.
G

Goran73

pre oko 7 sati

NBA Partizan!!
j

jaaaaaa

pre oko 7 sati

sam rekao danas neka namestaljkaa i mislio sam i igrao iz 1 u 2 ali rasim stara ljisica 7+ e nisam razmisljo u tom pravcuuuu jbgaaaaa
T

Tarzan

pre oko 7 sati

Napisao sam danas da ce Partizan imati sve pobede do derbija,ni nereseno nece igrati.Idemo dalje 1: 0 za mene
i

iii

pre oko 7 sati

nema sanse visi im mesto za evropu
G

GostRadan

pre oko 7 sati

Mislite da je lako izaci iz krize. Pa nama je bivsi trener i oni îzdajnici ostavili jako los tim. Dobro da je Savo zamenio onog Mujakica, tip veze nema, a takodje ni Jurcevic. U odbrani je kako tako dobar Filipovic, ovaj Ilic samo sto je bonus, inace takodje los. Primili smo tri smesna gola. Za drugi kriv golman. Dalje, Natho je nas najbolji igrac, Zubairu dobar, ali pravi nepotrebne faulove, Owusu stabilan, a ono sto nemamo je centarfor. Verujem da u omladincima ima neko bolji od Jovanovica i Nikolica. Pobeda je vazna, a tim ce se, nadam se, stabilizovati tek na prolece. Za kraj sudija; Nije mogao da utice na rezultat, ali je neprijateljski nastrojen prema Partizanu.
B

Betoven757686868

pre oko 6 sati

Natho je dobro asistirao i jeste njihov najbolji igrač, ali je imao dva šuta .bolje bi moja baba šutnula.
A

Alan Brut

pre oko 3 sata

Partizan golove prima sa leve strane gde su Antić i Jurčević, koji nikad nisu na poziciji beka.-... Zbog njih strada Mujagič, kao i zbog Ilića, koji je umislio da je Maldini.
p

prle pfc

pre oko 7 sati

Joj sad kad navale prepošteni navijači preopeštoneg im gazda Terze da nam objašnjavaju kako Partizan nesme nikoga da dobije u ligi jer koga god da dobije to je nameštaljka hehehhee
Г

Горан Гоги

pre oko 7 sati

Делује ли ти ово поштено????
y

yui

pre oko 5 sati

gogi vi i posle 8 godina pocinjete utakmicu penalom dok udjete u formu ..
M

Milkooo

pre oko 7 sati

Nema razlike izmedju vodecih ljudi,Zvezde iPartizana,kao da ih je jedna majka rodila,samo sto Zvezda ima puno jaci tim i nema potrebe da bas toliko namesta!Al da zatreba odma...pa jedan Tekstilac iz Odzaka je pustio Zvezdu..znaju to svi kao i akteri meca.Udju ljudi u poluvremeneu svlcionicu Tekstilca kod 0 0,i kazu sad je dosta sklanjaj se...nas fudbal nasa posla.
7

7hugufz

pre oko 7 sati

A što to mora u poluvremenu? Zar ne bi lakše bilo, na primer, uz ladno pivo i jagnjetinu, mesec dana ranije? Biko bi..kako god mi smo prvaci Sveta i Evrope..
T

Tumbasi

pre oko 7 sati

Ahahaha ahahaha ma nije sumnjivo uopšte ahahaha ahahaha. U 93' Rasim sam sebi doneo pobedu. Rasim već prvog dana u partizanu, a već daje rezultate ahahaha ahahaha
d

da vidimo

pre oko 7 sati

da li ce sad mirko poledica postenjacina da se javi, ili je neposteno samo kad stalni ucesnik ls pobedjuje a ovi koje gazi ko stigne sve dobijaju regularno bezanjem golmana sa gola
D

Darko11193

pre oko 7 sati

Ko za ovo Kaze da je pušteno taj fudbal nije gladi, Sava je nizeligaski trener isto kao Duljaj, Petric, stanojevic, nadj... Samo ima 5 puta skuplji tim i par čarobnjaka natha, zahida i par dobrih brzih kvalitetnih igraca zubairua i kovaca to je jedini razlog zašto smo dobili a sto se tice taktike postavke igre jedna velika 0 ovaj trener Pazara je za Sava i sve pre njega trenere partizana od djukica gvardiola, anceloti, Ferguson licno
l

livPro

pre oko 6 sati

Gandalf i Čarobnjak iz Oza beze kad dodju carobnjaci Zahid i Natko. Promasio si rec, hteo si da kazes polovnjaci

RealNo1

pre oko 7 sati

Расим у оба клуба, очекивано да ће Партизан побједити.
g

gostgg

pre oko 7 sati

kad moze zzvezda legitimno da igra sa imtom, ofkom i odzacima mozemo mi i sa pazarom. Rasime srbine!!vec te se cig*ni plase jer si im oterao njihove ljude iz partizana
D

Darko111193

pre oko 7 sati

Samo onaj ko nikad fudbal nije gledao u životu moze reci i pomisliti da je ovo namestena utakmica za partizan i sudija je bio za par ovi su izginuli i samo srecani par vrhunskih igraca partizana je razlog nase pobede natho, zubairu, zahida. Etno milosevic je smehotres nizeligaski igrac
O

Ojo

pre oko 7 sati

Ma nek je sve pošteno to je bitno.

ГОШЋА

pre oko 7 sati

Као што је неко једном рекао, свуда има намештања, али нигде није толико провидно као код нас
M

Mosquito

pre oko 7 sati

Ti mora da navijas za OFK..?
F

Fontana9

pre oko 7 sati

Cim vidim tvoju profilnu sliku ,jasno je koliko si posten isto kao ovaj sa slike.
Г

Горан Гоги

pre oko 7 sati

Па ови наши не знају ни да наместе а игри и да не причамо па рече неко у коментарима 2 и 7 + толико је провидно

ГОШЋА

pre oko 7 sati

@ Fontana 9 Хахахахахахаха, шта тек ја требам рећи за твоје име? Ајде сад можеш на југ да идеш, греота да стоји празно више од годину дана
j

jasno

pre oko 7 sati

Ako su pametni navijači Pazara će dati otkaz golman večeras
7

7

pre oko 7 sati

golman Popović prima dva identična gola, ne istrčava da smanji ugao nego se probliži stativi o ostavi praktično prazno 3,4 metra. I da namerno ovo radi jer je očigledno potplaćen
х

хихихини

pre oko 7 sati

чекам сад неку сличну утакмицу Звезде па да крену препоштени гробари да коментаришу
b

banjaluka rs bih

pre oko 7 sati

Valjda 3-4? Valjda jue Novi Pazar klub iz Srbije koliko i Partizan. Naslove kad igraju Zvezda i Partizan pišete, i generalno tekstove, kao da igraju protiv stranih klubova.
B

Bas tako

pre oko 7 sati

Jedan covjek koji misli i namijesta!
O

Objektivnost T

pre oko 7 sati

Zašto ovakav naslov??? Navijač sam Radničkog iz Kragujevca, ali ne kapiram zašto ocrnite sve, izuzev Zvezde i njenih filijala??? Kad oni odigraju očajno, na 1:0 ili tako neko mučenje, pišete ,, Milojeva simultanka, doktorski odigrano...Sa puno sigurnosti " Ljudi dali 7 golova. Otvoreno igrali. Na gol više. Bitno je, da je samo lepo ono što prikažu momci u 🔴⚪ i njihovih 6,7 filijala u Ligi.
@

@objektivan

pre oko 7 sati

Bas si objektivan hahahaha

Звездаш

pre oko 7 sati

Да постоји правна држава, голман Поповић и још два играча одбране Пазара би одмах после утакмице били приведени у МУП…
j

joj

pre oko 7 sati

pa onda ovi vasi ne ni izlazili iz mup-a
Ј

Јкјј

pre oko 7 sati

2:0 је увек био најопаснији резултат
J

Je li namestio

pre oko 7 sati

Terza ili Covic?
b

brine

pre oko 7 sati

hahahahaha ovi odmah počeli sa "poslom"

Fear The Beard

pre oko 7 sati

Do juce nisu gol mogli da daju,sad uvaljuju po 4,preokrecu,kidaju.To be continued....Do novog Derbija.
S

Saša_PFC

pre oko 7 sati

Vidi se da si mlad decko i navijac C.Zvezde pa se nesecas preokreta tvog kluba protiv Čukaričkog na Banovom brdu.Samo da te postetim tebe i slicne navijace C.Zvezde da je Čuka na poluvremenu vodila sa 4:0 a utakmica je zavrena rezultatom 4:6 za C.Zvezdu koja je postigla svih 6.golova u drugom poluvremenu...pošteno.
B

Blade123

pre oko 7 sati

@Saša_PFC: Smejem se već pola sata ovoj tvojoj izmišljotini...Datum i vreme te utakmice između Čuke i CZ molim te?!
O

Ogi 8899

pre oko 7 sati

Antologijski i najcasniji preokret u fudbalu je OFK BEOGRAD - CZ Da sam navijac koji sakuplja akumulatore, do kraja zivota ne bih pricao o namestanju.
O

Oksi

pre oko 7 sati

Evo postenih mucenih avangardnih opozicionara. Bas na dan utakmice sa Pazarom dolazi na celu franjevaca najmocniji covek Pazara...
V

Vikktor

pre oko 7 sati

Kakav cirkus od utakmice... Rasime Rasime krenuo si sa namestanjem od prvog minuta mandata...
D

DraganKojic

pre oko 7 sati

Nije Natho nameštao al ajde.

Napad na isteku

pre oko 8 sati

Голман Новог Пазара показује руком Ковачу где да шутира код 4. гола. Срамно!
х

хахахаха

pre oko 7 sati

добро ниси реко да је голман сам убацио лопту у гол јел толико можеш бити глупан
A

Ah da

pre oko 7 sati

Golman je glavni akter amaterske namestaljke…
S

Slavuj

pre oko 6 sati

Kakav sraman karakter moraš imati pa napisati da je golman pokazivao gdje će Kovač šutirati. Navijači stuba srpstva su hrabri kao...neću dalje, ali ću reći da je to rekao Jovan Dučić. Novinar toliko omalovažava utakmicu na kojoj je dato 7 golova, a vjerovatno treba da hvali utakmicu Mladosti iz Lučana koja dobije sa 1:0 iz penala i ima posjed od 25%. Tada pišu , nastavljaju niz, čvrsta ekipa, kao da je u pitanju utakmica Premijer lige. Ovako pisati je sramota. Stoje greške, a da je bila u pitanju CZ to bi bilo, kakva napadačka simfonija, ovako pljuvanje po timu se nastavlja. Savo glumi svetu kravu i umjesto da kaže da je napadački tim bio odličan, a da ukaže na greške odbrane i istakne da je napad morao dati 4 gola da bi isčupali pobjedu, on glumi Gordana Petrića. Asistencija Natka za treći gol, majstorija kakvu ne viđamo često,lopta na prsa pa iz prve prema naprijed, šteta što to nije bio Mesi po frizuri, cijena bi bila 30 miliona i mjesec dana utrkivanje ko će ljepši uvlakački tekst ispaliti. Kovač proigrao, a Zahid zna , što je i pokazao. Ovi navijači ili sendvičari, se već uplašili promjena. Samo ću reći Predrag Mijatović je bio sportski direktor Reala, malo li je da ti takav čovjek uđe u upravu? Milošević će ostati bar do zime, a možda i završi sezonu, a posle sve zavisi od rezultata i igre. Ne sviđa mi se što se javno iznosi da neki igrači nisu ni za Super ligu. To nije pedagoški i on kao trener mora dići tim, ali ne takvim izjavama. Timu treba i psiholog jer su im ubili i ono malo samopouzdanja, mada kakvi god bili oni su trenutno nešto najbolje u klubu.Čekamo navijače, šta će im sada zasmetati?
G

Gostgost

pre oko 8 sati

Nije bilo providno, ne brinite!