Benaser i Pioli (©Reuters)
Benaser i Pioli (©Reuters)

Dodatna glavobolja za Piolija: Benaser na štakama napustio San Siro

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.05.23. | 09:18

Centralni vezista Milana povređen već u uvodnim minutima gradskog derbija

Zlatan Ibrahimović je od početka sezone odigrao svega 144 minuta. Rafael Leao se povredio uoči prve polufinalne utakmice Lige šampiona sa Interom, a na poraz od 0:2 pred svojim navijačima nadovezala se i povreda Ismaela Benasera.

Reprezentativac Alžira napustio je sinoćni gradski derbi već u 18. minutu i veliko je pitanje hoće li moći da nastupi u revanšu za nedelju dana. Sa stadiona San Siro otišao je na štakama, pa se u Milanu sa nestrpljenjem čeka izveštaj današnjih pregleda.

Izabrane vesti

Benaser je u grupi Milanovih igrača sa 40 nastupa ove sezone - ispred su samo Leao (44), Kalulu (43), Tonali (43) i Žiru (42) - tako da će njegov potencijalni izostanak biti dodatni problem za Stefana Piolija. Trener Milana dao je zabrinjavajuću izjavu posle utakmice.

"Benaser je osetio veliki bol u kolenu. Ne zna tačno kada je došlo do povrede, ali je rekao da ga izuzetno mnogo boli", rekao je Pioli.

Neizvesno je i da li će Leao biti spreman da pomogne u revanšu, pošto se u sredu nije našao ni na klupi zbog povrede mišića tokom nedavnog duela sa Laciom.

Portugalac je meč protiv Intera gledao u društvu Zlatana Ibrahimovića, uspeo je da se slika i sa Novakom Đokovićem, ali je teško podnosio razvoj situacije na terenu.



tagovi

ac milanIsmael BenaserStefano PioliLiga šampiona

Obaveštavaj me

Milan
Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara