Komentari na vest

Direktor Superlige: Prvenstvo bez zamerki, jedini problem odlaganje sedam utakmica

l

ljubi

pre oko 3 godine

kako regularno kad su zvezdi poklonjena 2 boda protiv napredka u 4 kolu, cist pena za napredak u 90' a i gol je postignut posle osvojene lopte uz prekrsaj. o tom se cuti i narednih 5 sezona je namesteno za zvezdu,
N

Nenad1246

pre oko 3 godine

Može nam se.
B

Branko 365

pre oko 3 godine

Sad će doktor Terzić da izda saopštenje kako može direktor takmičenja da komentariše regularnost u Super ligi😂😂😂😂😂😂
l

lol12

pre oko 3 godine

Ma da.Vidim ja kako neki shvataju regularnost.Dovoljno je videti 10 minuta poslednje partizanove utakmice i vide se 3 greske koje direktno uticu na rezultat.
9

951357

pre oko 3 godine

Pročitaš ovu izjavu i shvatiš da čovek ili živi totalno izolovan od sveta i realnosti ili priča nešto kako bi voleo da jeste, ali nije. Prvenstvo je ove godine najneregularnije otkad pratim fudbal, i to samo zbog bolesnih i neosnovanih ambicija jednog malog kluba.
S

Stop propagandi

pre oko 3 godine

Sve u službi jednog kluba, pogledajte to potenciranje poništenog gola u derbiju. Pa šta ako je poništen, čemu da se bune? Aikido potezu igrača Partizana u Zvezdinom šesnaestercu. Više razloga da se buni ima Zvezda jer VAR nije reagovao kod MMA rušenja od strane Zdjelara i kod pogibljenog starta Uroševića za crveni karton. Sva ova javljanja su samo nastavak propagandne kampanje kluba kod bunkera i njihovih instalacija u FSS, ako nešto krene po zlu iznenada, eto ih pred Skupštinom.
S

Stop propagandi

pre oko 3 godine

Ma najregularnija sezona u istoriji timova, rekao Piksi da mu je drago što je ova sezona regularna. Sprema mu se transparent i skandiranja na sledećoj utakmici na stadionu kod bunkera. Sve je regularno jer je favorit za osvajanje Kupa Slavice Ćukteraš prvi na tabeli. Kakvo pumpanje, kakva propaganda, kakvo trovanje i lažna realnost. Kako su najboljeg strelca lige igrači Napretka ponižavali, čiste lopte oduzimali. Šta reći posle onakve smehotresne statistike koju su pustili u javnost nakon što ga je Dragović strpao u džep.
S

Stop propagandi

pre oko 3 godine

Ovo javljanje direktora Superlige dolazi nakon reakcije Zvezde na Piksijevu izjavu i izjava predstavnika kluba kod bunkera. Javljaju se branioci projekta, nikad jači klub kod bunkera, favoriti za osvajanje LK, samo nate slaba liga, zato imaju ponovo niz, iako to nije normalno samo kada je reč o Zvezdi. Prošle godine je Zvezda zaustavila niz prekaljenog stručnjaka Ser Stanoja, i ove godine će, pa onda pravac Skupština. Sve im je dozvoljeno, da velemajstor i zlatna kopačka Evrope Natho karikira sudiju mahajući zastavicom, da Lazar Marković zamahuje i kači sudiju po ruci, sve je dozvoljeno u nikad regularnijoj sezoni.
S

Stop propagandi

pre oko 3 godine

Ser Stanojevi nizovi su jedino regularni, potvrdio Piksi i direktor Superlige. Osvajaju Ligu konferencije. Izgradili su koeficijent Srbije nulama u grupama dok su igrali u njima kao nezaustavljivi šampioni. Natko zlatna kopačka ima pravo da se ismeva sudijama, Marković da nasrće u konačno regularnoj sezoni, na sreću i radost navijača sa stadiona kod Bunkera, ali i Piksija, sprema mu se transparent. Bratstvo-jedinstvo, ne zamerite na izjavama Ser Stanoja sa početka sezone o nenormalnim nizovima Zvezde i da ga baš briga za nacionalni koeficijent. Sada je konačno sve normalno, potvrdio i legenda Piksi.