Komentari na vest

Dijabate prebacio 1.000 minuta bez gola u Srbiji

s

soichiro

pre gotovo 2 godine

zadatak krilnog igraca je da prodire po boku i daje upotrebljive lopte u sesnaest metara...bilo da je klasicno krilo ili ofanzivni bek....nije mu zadatak da daje golove a ako do toga dodje sjajno...a nije obavezno....kad se setim kako centrira lazar markovic...uglavnom slabo i neprcizno...diabate je vrhunski fudbaler i ako neda nikad vise gol u partizanu.
A

Alo decko

pre gotovo 2 godine

Da nam nije njega prelazili bi centar mestimicno ponekad kojekude..
K

Kralju ivicce zimskii

pre gotovo 2 godine

GK:MARKO ILIĆ RB:ARANDJEL STOJKOVIĆ CB:IGOR VUJACIC CB:SVETOZAR MARKOVIC LB: CAKI CDM:TRAORE CM:GOJKO CIMROT ACM:SAMED BAZDAR RW:DIABATE LW:LEONARDO I CF:RICARDO
K

Karlito

pre gotovo 2 godine

Ko su ti ovaj golman i desni bek, ja sam filipovicem o zivkovicem itekako zadovoljan, ne bih ja tu nista mijenjao 👍 doveo bih jos jedno krilo i zadnjeg veznog i to je to 👌👍💪😎👑
N

Nejbi

pre gotovo 2 godine

Diki ne sikilriki kad odcepis ni VAR ti soba nece moci nista. A kamo li Kokeza.
B

Baba Vanga

pre gotovo 2 godine

Kakav tekst da ste ovo pisali za Meninga pa u redu,mnogo koristan igrac dajte nam jos Sumu nazad pa nek se zezaju zajedno!
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Ne znam sta pojedincima nije jasno. Vidi se iz aviona da covjek vise zapinje u Evropi, tj da se proprilicno stedi kad igra kod nas, sto je donekle i normalno – nece ga iz Partizana prodati igre protiv Pazara, Mladosti GAT, itd. nego upravo te igre u Evropi. Pri tom, da se povrijedi na nekoj od nasih oranica, gdje je prispio? E sad, koliko je to posteno prema Partizanu, to je vec neka druga prica, ali da ga razumijem, razumijem ga.
V

VIR

pre gotovo 2 godine

Ma dal ste realni sa ovakvim tekstovima. Decko je zmaj kako igra. To što nije dao gol u našoj ligi me ne interesuje. Ima ko će to da radi. Bitno da on pravi darmar kad uzme loptu, vuče igrače na sebe, vraća se u odbranu, asistira strelcima i trči kao lud celu utakmicu. Potpisao bih ga do kraja karijere i zacemntirao ugovor u temelje stadiona. Da je sreće da ga i skauti gledaju kao ove neznalice sa portala pa da ga nikad niko ne kupi. Neka nam je živ i zdrav!
G

Gost 1970

pre gotovo 2 godine

Bravo svaka čast na komentaru.
K

Karlito

pre gotovo 2 godine

Eto tako, Od slova do slova, jasno je da ovo pišu da bi umanjili njegove igre u ocima buducih narastaja, s obzirom da omladinci zvezde vide idola u njemu a ne npr u katai u.SAMO SE BOJIM DA NAM NE ODE NAKON OVE SEZONE. JER OVAKVE IGRACE, POPUT NJEGA I LEA JE SAMO ILIJEV MOGAO DA ISKOPA.

Kalčopolista®

pre gotovo 2 godine

Odlican fudbaler! Dokazao kvalitet u grupi smrti gde su bili Keln, Nica i osvajac ceskog kupa! Utakmica zadnjeg kola Keln - Nica je bio pravi pravcati atomski fudal na krcatoj Rajn Enerdzi areni, za razliku od utakmice Trabzon - Ferencvaros koja je bila mucna za gledanje u grupi u kojoj se preskromni madjarski tim prosetao do prvog mesta usled nezainteresovanosti Moanaka i Trabzona, cetvrti tim iz te grupe je grizao sa 200% ali usled besprekoroig funcionisanja VARa, limita igraca, nedostataka sudija iz domace lige taj tim je bio zakucan kao maljem za dno tabele.
M

Milorade

pre gotovo 2 godine

Ako ti je lakse tako, OK. Evo,najaci ste. Jeste da ne mozete dobaciti do LE jer se isprecile sile poput Zaglembja,Sarloe i Larnake ali ste najjaci, Bili su to samo losi dani vasi inace bi ste ih sve razbucali. Vi cete u LE tako sto cete osvojiti LK a zatim cete i LE osvojiti i doci u LS gde tesko da ce vam neko gol dati pored bedema Sanicani-Vojvoda. Jos od Lucia i Neste se cekali takvi stoperi i konacno se pojavili u Partizanu.
V

Vidi se da zna

pre gotovo 2 godine

Al nekad deluje nonšalantno,mada je za Meniga Mesi lično, Menig dečko samo zna da trči, tu je veći problem...
T

Trtmrt

pre gotovo 2 godine

Ja mislio on igrac od 30 sekundi, kad ono od 1000 minuta...
P

Princ Persije

pre gotovo 2 godine

U evropi mu se otvara prostoe u Srbiji bunker , isto kao i kod nas Bukari i Mitrovic
G

Gost13

pre gotovo 2 godine

E to je to. To su igrači brzine i prostora. A gde to ima kod nas kad se 95 posto timova nabije u 16m pa tu treba tri tenka da se prođe a brz igrač ništa ne može da uradi osim neki odbitak da sačeka.
K

Karlito.

pre gotovo 2 godine

Samo sto dijabate svojom kontrolom lopte, driblingom lako mnogo lakse probija taj bunker.. Centarsutom, pasom... A inace taj bunker u ligi igraju samo srbi... Niko vise, svi 8graju na go vise, dok u srbiji da ga ne orime od vjecitih. Zato i treba bar 4-6 timova da se skrati liga i rastrakani kvalitet suzbije u preostale timove. (kolubara, zlatibir, metalac, mladost gat, indjika, backa itd.. I klubovi koji nemaju bar podlogu ne mogu u elitni rang. Ove oranice ni Hrvatska a ni Bosna i CG vise nemaju.) Samo u Srbiji se elina utakmica u avgustu igra u 17h jer klub nema reflektore. I koja je svrha njihovog takmicenja???
B

Bingole

pre gotovo 2 godine

Likovi u kvalifikacijama ispali od Larnake, na dva meca sa njima imaju poraz i remi. Igraju najlosije evropsko takmicenje. Protiv ceske selendre na dva meca imaju dva remija,protiv Nice na dva meca imaju jedan bod (remi i poraz),grupu prosli zahvaljujuci dve pobede nad rezervistima Kelna.I sada nam ovde pisu o nekakvim igracinama,kako kidaju u Evropi. U Srbiji se nakrali bodova,realno je trebalo da im Zvezda bezi minimum 15 bodova do sada. Koja je fora u laganju i verovanju u to sto lazu,ja pojma nemam.
B

Bice

pre gotovo 2 godine

to bolje. Trenutno nema poima jer dribla samog sebe,daj mu loptu i digni ruke od nje.
D

Dzo Black

pre gotovo 2 godine

Deecko i ne treba da bude u ovoj sklanjalici dobar fudbaler, vazno da je u evropi igracina!A.sto se Meniga tice, decku fali samopouzdanje, i to je problem kod njega, i zato nije za velike utakmice, on ovako fudbala zna samo je to probelm.A Dijabate moze malo i na levu stranu da se gurne ne mora samo na desnu, a najveci problem Partizana su ( uprava, i struka) Partizan je neverovatno pao u poslednjih par utakmica, tacnije od utakmice sa Klenom a to je za sve struka kriva, ne moguce da imamo mali rotacioni sistem, pa se ne mogu zameniti ti igraci...
K

Kakva

pre gotovo 2 godine

bre igracina u LK,sta ti je covece?
d

daj se

pre gotovo 2 godine

Odlucite vec jedanput, jel Partizan slab zbog : A) sklanjalice, B) strucni stab C) slabu formu D) wodoo magije i vanzemaljci
G

Gosten

pre gotovo 2 godine

Cuj to,blista u Evropi. Ma otima se Evropa za njega.
j

juzny

pre gotovo 2 godine

a sta kazete na povuci-pusti broj 9....koliko on nije dao gol??? Katastrofa od igrača
N

Niš PFK

pre gotovo 2 godine

Decko je najbolji stranac u nasoj ligi ubedljivo, veliki profesionalac i dokazao je tamo gde treba. A da uporedis njega i Lazara Markovica je mnogo glupo, Markovic je u odnosu na njega amater. Ne daje golove u nasoj ligi jer igra odbranu stalno, mora da pomaze onoj dvojici jer su losi igraci, plus ga stalno udvajaju ili cak po tri igraca su oko njega, on ima asistencije... A Meniga bolje da analizirate, on je klovn i zabavljac, decko ni medju igracima u nasoj ligi ne pravi nikakvu razliku.
И

ИР27

pre gotovo 2 godine

Пре свега Дијабате није најбољи стрелац Партизана, већ је то Рикардо, друго кад пишеш о Лазару Марковичу, о њему треба писати са великим поштовањем, јер је он класа за све играче у Партизану тренутно, и на крају, нема због чега анализирати Менига, дечко игра одлично, сем што га не прати статистика, погледај само меч против Словацког пре неки дан, једини који је желео да игра лопту напред и да напада, сад што не прође увек како би желео, то је нешто друго и није само до њега, мада не мораш ни да идеш чак до меча са Словацком, довољно ти је да погледаш меч са ТСЦ-ом и да видиш колико смо опаснији постали кад је Мениг почео да напада са леве стране ... Његов проблем је једино то што није освојио "публику" као друго странци, па ето увек криве њега ... Боље да се погледа очајна форма Натха, који сем гола пр неки дан, последњих месец и више је криминалан
N

Niš PFK

pre gotovo 2 godine

Prvo Dijabate je najbolji stranac, ne strelac, drugo, o Lazaru Markovicu sam napisao sta sam imao, decko je bivsi fudbaler i to je to, ko zeli da prihvati ok, ko ne opet ok, da li su ga povrede unistile ili sam kriv ne zanima me, ono sto je igrao u Partizanu je ocaj i katastrofa. I trece, kad ti pises da je Natho van forme, pa bez njega smo 30 - 40% slabiji, ima pas u prostor, dugu loptu, odlican pregled igre, kada se lomilo u jakim utakmicama uvek je medju najboljima, i taj pobednicki mentalitet ima jos dva - tri igraca, a ti pises o ocajnoj formi, van pameti... Menig nije igrac za velike utakmice, nema pobednicki mentalitet, to je igrac koji u sebi moli Boga da mu ne daju loptu, i igrac koji kad trci gleda u zemlju, tu je kraj svakoj prici o nekom kvalitetu.
B

Baxter88

pre gotovo 2 godine

Trenutno najbolji stranac u ligi se zove Gejlor Kanga, reprezentativac Gabona.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Nije lepo da se ovako govori o coveku koji ima veliki uticaj na igru naseg tima!U evropi je jedan od najzasluznijih za prolaz dalje,brz je,fintom je u stanju po nekoliko igraca da izbaci i automatski ostane jos neko poput Rikarda tako sam da postigne gol kao sto i sam Rikardo cesto bude pokrivan sa vise igraca.Oumaru je svojevremeno u evropi davao golove i donosio pobede Partizanu,sto se prvenstva tice nije se toliko isticao.Treba imati u vidu i da se kod nas klubovi u najvecem broju meceva zabodu sa deset igraca pozadi i jedan da istrci kontru.Diabate je potpuno opravdao poverenje i to vidi svako ko je iole realan a covek je daleko iznad nase lige po kvalitetu.Svaka cast majstore i samo napred!
H

Hesler

pre gotovo 2 godine

Pa o kakvom učinku Terzića i Jovića pričaš kad momci ne igraju uopšte! Terzić ušao 20' protiv Voždovca i dao gol odmah! Ne mogu svaku utakmicu da mu počnu Dijabate, Menig, Natho i Rikardo i da nam pusta priču o umoru, to može deci da priča. Ne koristi čovek igrače sa klupe uopšte. Pa Stanoje je imao isto ovu ekipu bez ovog igrača od "30 sekundi" a imao je bolje rezultate!!!
D

Dzo Black

pre gotovo 2 godine

@Hesler Stanoje je Imao bolje rezultate sa mnogo gorom ekipom!
G

Gostivarski

pre gotovo 2 godine

A koliko golova je dao Bukari u poslednje vreme? Procitajte lepo intervju Milosa Milojevica o igrama protiv nasih klubovi i na sta to lici. Igrac koji se oslanja na brzinu, guranje lopte pored igraca, brz okret, dribling, promenu pravca, protiv vecine nasih igraca moze samo da trckara po terenu, jer prostora za igru nema, a i kad se otvori prostor, dzombav teren i visoka trava rade posao. Posle se pitamo sto nema 500 ljudi na vecini terena.
p

psy

pre gotovo 2 godine

Van la Para ostvario bombastican transfer u trecu ligu Jemena...

Bojan Lordinho

pre gotovo 2 godine

Samo budala misli da ovaj decko igra profesionalno fudbal.Skoro nisam video veceg klovna od njega,u napadu,ajde,moze da prevari par napada,ali dodavanje,prijem,odbrana na polovini...Pa kriiiiiminal,kriminal,juuu....
i

iz 1 u x

pre gotovo 2 godine

Tako je faco, a tako isto misle i defanzivci Nice i Kelna
D

Da da kako da ne

pre gotovo 2 godine

Takav kakav je za Bukarija je Mesi licno!
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Ako je on klovan sa takvim komentarom ti mozes da budes samo neka prazna flasa sa kojom taj klovan zonglira ili prasina na njegovom djonu.Tu negde si...

Bojan Lordinho

pre gotovo 2 godine

Pozdravite vasu mamu.
K

Karlito

pre gotovo 2 godine

😂😂😂😂😂😂 Aj bolje 🤫
S

Suma

pre gotovo 2 godine

MJstor fudbala definitivno. A Keln, a nica, itd. Čovek umetnik asistira u našoj ligi, gde ga po trojica čuvaju, igra se zabavlja. Crta saigrače i stvara zicere. Mnogo jak igrač za ove uslove. Može igrati u Belgiji, Holandiji ibiti među najboljima. Komotan u Francuskoj, italiji. Sve u svemu tražite dlaku u jajetu. Igrač zbog kog dolazi publika. Svaka čast ilievu što ga je našao, i Petriću što ga je maximalno upotrebio za tim.
V

Visente Del Boske

pre gotovo 2 godine

Toliko je dobar da je samo isao po pozajmicama dok je bio u turskoj 😂
T

Tomiks

pre gotovo 2 godine

Protiv B tima Nice je mogao, dok nije izasla sa prvim sastavom, onda se nije video
d

djovani

pre gotovo 2 godine

Lepo je Milojević, trener zvezde objasnio za bukarija da on nema prostora u našoj ligi i na našim oranicama da igra jer se svi brane bunkerom, ista priča je sa dijabateom koji je dobar igrač al kod nas ne može igrati.
U

UO

pre gotovo 2 godine

Tako je. Za uslove naše lige Katai više vredi nego Mbape lično. Jer je brzina najnebitnija kategorija. A ovaj lukav, ume da šutne sa obe lopte, da iskontroliše sve. Međutim na najvišem nivou fudbala igrači poput Kataija, Bena, ne vrede ništa, jer im treba 20 preciznih dodavanja da bi prišli golu, a ovim bržima samo u dva poteza pošalješ loptu u prostor i eto situacije. Pogotovo kad si autsajder, spor tehničar na krilu ti ne vredi ništa.
F

FK Sipurske livade

pre gotovo 2 godine

Pravi naslednik Lazara Markovića, ni on prošle sezone nije dao ni jedan pogodak u prvenstvu.
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Eto, sad ce neko da kaze, "eto i Lazar Markovic nije dao gol u prvenstvu pa ste ga ispljuvali". I pritom zaboraviti da isti taj Lazar Markovic nije dao ni gol u Evropi takodje.
D

Def

pre gotovo 2 godine

Ima tu vise faktora, nije sigurno do toga da covek ne ume da postigne gol.
H

Hesler

pre gotovo 2 godine

I tako nam Petrić gura naše mlade igrače Terzića, Jovića, Petkovića a ovaj za 1000 minuta ni jedan gol. Neosporno da Dijabate ima kvalitet ali kad mu ne ide, kad se umori tamo oko 60'-70' zameni ga i daj šansu mladim igračima a ne da si buzdovan!!!
D

Def

pre gotovo 2 godine

E pa tu smo.Na krilima tog Diabatea Partizan je izvukao polusezonu,Petric dizan u nebesa.Sad kad je mala kriza Diabate je kriv nije dao gol 1000 min a gde je tu trener?Zasto na 3 0 protiv Radnickog u 60. min ulaze Natho i Diabate pred bitan mec u evropi? Zasto protiv Tsc-a pocinje mali Ilic koji je jedva skupio 45 min a ne pocinje Bazdar? Mislite o tome.
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Taj isti Diabate je dao 5 golova uz 3 asistencije u Evropi ove sezone. Dok je ucinak Terzica, Jovica i takvih na nivou "srecom nije se povredio pri izlasku iz svlacionice".
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

@Def I ja sam za to da se Bazdaru da vise prostora, ali cisto da se zna, mali Ilic je svojih 45 minuta odigrao sasvim solidno. U prevodu, nije uopste problem to sto je i njemu data sansa da se dokaze. Momak niti je kriv za gol niti je kriv za nasu onoliko losu igru u prvom poluvremenu.
M

Ma

pre gotovo 2 godine

Da je neki vrhunski igrac igrao bi u nekom vecem klubu i jacoj ligi.Ima brzinu i nista vise .Druga je stvar sto ga ovde dizu u nebesa da bi ga bolje prodali.
I

Igor978

pre gotovo 2 godine

Ne može da postigne gol jer većina timova igra bunker u domaćoj ligi, zatvore krila sa bekovima kojima pomažu dva defanziva vezna igrača sa usvajanjem po bokovima, i tako čekaju 0:0 ili neku slučajnu kontru. Ovaj dečko je najkvalitetniji i najtalentovaniji igrač u Srbiji. Preko 90% domaćih trebera igra tako, ružan fudbal i negledljiv, zato i ne razvijamo talente koji znaju sa loptom već samo trkače i odbrambene igrače. Nemamo igrača ispod 21 godine koji je brz, prodoran sa loptom u nogama i opasan po gol. Tek ćemo biti u problemu zbog očajne škole fudbala u Srbiji.
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Nasa liga jednostavno nije za brze igrace nego u njoj najbolje uspevaju sporiji igraci poput Kataija. Zato recimo Bukari ili Dijabate imaju 0 golova u prvenstvu, a Katai 20, a u Evropi imas obrnutu pricu skroz.
Б

Бибарс

pre gotovo 2 godine

Ок, значи француска и немачка лиза су лошије од пинг понг лизе, да знамо.
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Lize? Lize Simpson?
Б

Бибарс

pre gotovo 2 godine

Влад, немој да ми се мангупираш, тако се кае правилно, лиза.
B

Bg

pre gotovo 2 godine

Ma najjaci stranac ikada u Srbiji bre
K

Karlito

pre gotovo 2 godine

Lrinardo je najaci stranac kod nas ikad. Igrac koji je uspio da uzme namjestenu titulu zvezdi. Pa to vrijedi vise nego sve ove njihove 'vise nego zasluzeno' isvojene titule. 😎💪👑💯🖤
n

neznalice...

pre gotovo 2 godine

Pa razlika je Evropa gdje ekipe ne igraju bunker i ovakvi igrači imaju prostor ispred sebe i pokažu kvalitet. Gdje da prođe u domaćoj ligi kad se nabiju svi u sesnaesterac?
G

Gosttoto

pre gotovo 2 godine

Ne mora nijedan gol da postigne,svako ko barem malo zna fudbal,vidi da je decko najbolji igrac u ligi i da je zalutao u nas fudbal.Tolikoooo
H

Hesler

pre gotovo 2 godine

Ima potencijala da postane to što pričaš ali se on igra fudbala i zato se ni u jednom klubu nije zadržao više od 6 meseci do godinu dana. Treba ga usmeriti da radi ono što najbolje zna i bude u službi kolektiva a ne da se zabavlja!!! Asano i on igraju na istim pozicijama ali je ogromna razlika u pristupu, odgovornosti, profesionalizmu a nesporno je da je Dijabate tehnički potkovaniji ali ovo je posao, traži se rezultat.
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Dijabate hitra antilopo, uz tebe Partizan nikad ne bi prop`o.Na 100 metara dobio bi Bolta, lud si kao struja na hiljadu volta.
G

Gostik

pre gotovo 2 godine

pa ni ja ne bi imo motiv u nasoj ligi

boban milosevic

pre gotovo 2 godine

Lazar Markovic nije dao celu sezonu😬😬😬😬😬
T

Toma S

pre gotovo 2 godine

Posle će puma da priča da je dijabate odličan i da je iliev radio odlučno svoj posao pa je zato oteran
S

Skeni96

pre gotovo 2 godine

Koja puma?