Komentari na vest

Delije zovu u Arenu i na Karađorđe: Da dišemo kao jedan i guramo fudbal i košarku u pravcu u kome zaslužuju

E

Esex

pre 11 meseci

Vazniji je 17 decembar od bilo koje utakmice.Dosta su cerupali i zvezdu i partizan!
Đ

Đukin fan

pre 11 meseci

Dobra im je ova konstatacija da “fudbaleri znaju da igraju…”,vidi se po rezultatima,kvalitetu i stanju na tabeli!!!Lepo je neko prokomentarisao da mu nikakvi pozivi ne trebaju,ljudi su odvojili novac,kupili sezonske i pune Arenu dok je očigledno fudbal opet podbacio sa odzivom publike i sigurno i ove sezone prodao jedva par hiljada sezonskih karata!!!Otud u domaćoj ligi poseta očajna a i u LŠ se stadion popuni zahvaljujući desetinama hiljada navijača van Beograda!!!To je tako decenijama!!!Ovi Terzicevi plaćenici sa spiska gratis ulaznica su realno šaka jada koja će padom hunte još da se smanji!!!
D

Don Vito Corleone.

pre 11 meseci

Delije su poslušnici Terzića, a ovaj je potrčko Supermena iz Feketića! Neću njih da slušam! Ja dolazim na utakmice radi fudbala a ne radi iživljavanja Delija sa petparačkim koreografijama, dimom od petardi i dimnih bombi! Uprava napolje!
D

Don Vito Corleone.

pre 11 meseci

@Mali kradljivac mog Nika. Idi žali se vašem Vazuri. Nemam neko dobro mišljenje o Terziću, a pogotovo o Mrkeli, ali mi je drago što je Terzić stavio 🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒 na tvoj mali jsd klub.
S

Senjak lol

pre 11 meseci

Tebra, kad Delije zovu, tu nema šta. Sve batališ i ideš da gledaš Zvezdu! Ma sve batali, igra Zvezda! Lol.
D

Dragan Ljumović OBR

pre 11 meseci

Zovi samo, zovi. Svi će sokolovi za te život dati. lol
I

Ilija Čubri Dedinje

pre 11 meseci

Uvek osetim transfer blama kad me "delije" pozovu na meč. Prika, imamo sezonske. Kupili smo ih sa namerom, odvojili od kuċnog budžeta. Ne ulazimo za dž. Samim tim i pravo da glasno kažem: uprava napolje! Jel' to ok?
2

21102

pre 11 meseci

Дишите у вашем граду а не у Новом Саду! Напред Воша!
Z

ZA CZ

pre 11 meseci

Zaječarci stižu!
A

Archie

pre 11 meseci

Ovi već samovoljno odlučili da će da prisvoje i popune zapadnu tribinu u Novom Sadu, ne poštujući domaćina i njegovu odluku. Zaista misle da mogu da čine u državi šta god požele i da niko ne sme da im pisne, a zna se ko im to dozvoljava i ko ih je razmazio. Nadam se da će se za mesec dana sve promeniti.
m

mogu

pre 11 meseci

Do izbora ako da bog
G

GutaCZ

pre 11 meseci

Bitno je samo da su napravljeni spiskovi u vezi karata za Bern i da on karata nema nista za ostale jer "nisu u prici" 50e se placa karta i bice podela u subotu za ove sa spiska.
S

Sekcija Lajkovac

pre 11 meseci

Sta je sa ostalim sportovima? Rukometasi, odbojkasi i vaterpolisti imaju bas slabu podrsku! Moja grupa je isla recimo na zensku odbojku kada su nase gostovale u Lajkovcu, ali niko se iz Beograda nije pojavio! Svi hoce na kosarku i fudbal, a mali sportovi su ostali zaboravljeni! Delije, opsta mobilizacija!
s

sd026

pre 11 meseci

evo trče sve noge polomiše...
Đ

Đukin fan

pre 11 meseci

Koga da gledaju???Dosta im je da vide koji zgubidani i neradnici “vode”rukometni klub,bankrot legende sa gomilom laži i praznih obecanja svake sezone te stabilnim 7-8 mestom redovno!!!Vaterpolo se nekako i drži ma da odavno sa mukom,ostali nikakvi!!!
u

uuuuu

pre 11 meseci

Lajkovac , svaka cast za gostovanje