Komentari na vest

De Zerbi na kolenima zbog promašaja, Areola odbranio London

Vldblk9a

pre 10 meseci

West ham je odvratan kao nekada Stoke sa Pjulisom. Totalna demagogija koja na zalost prolazi, Arsenal im je mogao dati boga oca golova ovi dva pyta presli centar i umalo 3 gola da daju, danas Brajton isto mogao da ih potopi. Ako nastave ovako zalim im sudbinu Stoka.
6

666

pre 10 meseci

Placi jos malo ubio vas je West Ham defanzivom ljudi sacekali vase greske i dobili vas, sram ih bilo sto ne igraju onako kako vama odgovara
V

Veljko9

pre 10 meseci

Bas bih voleo da vidim Pavlovica u Brajtonu ako je istina sto ste pisali.
G

Gostgost

pre 10 meseci

Pavlovic nije mogao u Monaku da dodje ni do klupe, ti pricas o tome da igra u PL. Moze mozda u Italiju mozda preko menadzerske kombinacije, i to je to. Decko operisan od taktike i smisla za igru, ovaj mali Simic iz Milana izmislio fudbal za njega.
G

Gostgost

pre 10 meseci

Zapravo, kakav Monako, on u Bazelu nije mogao do klupe da dogura
V

Veljko9

pre 10 meseci

Evo ga gostgost, namerno sam napisao komentar da se javis jado, ako nisi ostavio petsto komentara o vredjanju Pavlovica ja ne znam, leci seee Czv skola najgora u Evropi isplaci se bice ti lakse, Erakovic u Rusiji prima 3-4 komada
n

nedano

pre 10 meseci

West Ham 6-i na tabeli, navijaci 10 min prije kraja krecu napustati stadion jer ne mogu vise da gledaju bunker-kontra taktiku. Past ce west ham u ostatku sezone zasigurno.
B

Bodin

pre 10 meseci

Ne pamtim utakmicu gde ovako lopta kao da neće gol . Brajton večeras bukvalno ponizio West Ham
b

bosko2020

pre 10 meseci

Ja igrao ali na 100 din dp Raya singl i 100 din dp Raya i brightona ali sto kazes nece u gol i nece.Imao je na pocetku i WH sansi.