Komentari na vest

Damjanović složio kockice: TSC posle tuče s Čukom do prvenca na gostovanjima

D

Dragan 1985

pre 16 dana

Koje gledao tabelu LK, onda sigurno zna da su Celzi i Betis dve najjace ekipe.Tu su jos Fiorentina, Kopenhagen i Panatinaikos kao kandidati za cetvrt finale. Nikad laksa LK. Zvezda bi mogla do polufinala ovog takmicenja i tu bi je sacekali Spanci ili Englezi. A mozda i do finala ukoliko bi se Bets i Celzi sastali u polufinalu.Zvezda bi tu mogla da nagruva klupski i nacionalni koeficijent.
M

Miloje dunster

pre 16 dana

Valjda će i trener Damjanović, uz Krtolicu i Drinčića, biti pravo osveženje za ustajale trenere u SLS (izuzimajući Lalatovića, koji je vrh)! Kvalitetni treneri, uz pošteno suđenje su ono što nedostaje srpskom fudbalu!
f

fasfa

pre 17 dana

gde su oni sto govore Laptop trener i to
p

pera kontras

pre 16 dana

eee tu sam... nego nisam juce bio aktivan..nema sta sad cu da hvalim dok opet ne pocne da gubi :) bitna je igra polako videcemo vreme ce pokazati.
b

brdjanin88

pre 17 dana

zalosno je koliko igraci cukarickog igraju bez zelje i bez borbe, kao da su primorani da dodju na utakmicu ako vam se ne igra , dovedite igrace koji ce da se bore za klub
S

Slaba odbrana

pre 17 dana

Lepo čovek juče rekao daćemo im 2 ili 3 komada a u komentarima ga ismevali.Hvala lepo,domaćin 2+,pobeda dobaćina,lepe kvote.Zemlja Srbija,najavi čovek unapred pobedu i oni ga ismevaju,a Srbija medju 40 na svetu po na nameštanju rezultata.Više i ne kriju...
t

topolis1913

pre 17 dana

promašio si tekst
C

Carlo Pedersoli

pre 17 dana

Druže promašio si tekst, taj o kome ti pričaš je malo niže
O

Ovajj

pre 17 dana

cukaricki ne lici ni na sta, ni ove godine nece biti evropa
V

Vračarac23

pre 17 dana

Djakovac mašina
Z

Zvezdasss

pre 17 dana

Tsc je ipak klasa iznad Cuke, pogotovo bez Mela. Uprskali su sa proslim trenerom, ali im predvidjam uspon i drugo mesto u ligi. Nadam se da ce doneti bodove u Evropi.
K

Komentator

pre 17 dana

Lepo je videti da se TSC preporodio, mora se pojuriti pobeda u četvrtak
n

nick kerr

pre 17 dana

Најбољи стрелац Астане је Џофри Чинеду из Радничког. Вала се могу добити.