©MN Press
©MN Press

Čukarički veruje u svoje dete: Brđani odbili ponudu Atalante

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.02.23. | 17:28

Spasojević ostaje na Banovom brdu

Angažmanom Zorana Popovića i Radovana Pankova Čukarički je značajno zaoštrio konkurenciju i potvrdio da ima ozbiljne namere u trci za Evropu, međutim tim sa Banovog brda u jurišu na treće mesto i što bolji plasman u Kupu Srbije nema nameru da odustane od politike promovisanja mladih igrača u prilog čemu govori reakcija u smuiraj prelaznogh roka. Naime, na adresu Brđana pred kraj zimske pijace u Italiji stigla je ponuda Atalante za Mihajla Spasojevića, ali je na ponudu kluba iz Bergama stigao negativan odgovor.

Spasojević, talentovani napadač rođen 2004. godine, prošao je omladinsku školu Čukaričkog i igrač je koji bi u projekcijama Brđana u budućnosti trebalo da nastavi niz kapitalnih prodaja, međutim tokom jeseni je osto u drugom planu. U Mozzart Bet Superligi perspektivni centarfor ove sezone upisao je minute na osam utakmica uz dva pšostignuta gola, a mrežu je tresao i na internacionalnoj pozornici protiv luksemburškog Rasing Uniona.

Izabrane vesti

Činjenica da je ostao u senci Muhameda Badamosija bila je razlog zbog kojeg je centarfor inicirao razmatranje evenualne pozajmice, a u smiraj prelaznog roka interesovanje je pokazala Atalanta čija se ponuda ispostavila kao nedovoljna da zadovolji apetite Brđana.

Kako Mozzart Sport saznaje, ponuda kluba iz Serije A praktično nije ni razmatrana jer na Banovom brdu sa sigurnošću veruju da će Spasojevićeva vrednost značajno porasti sa fudbalskim sazrevanjem i više minuta na velikoj sceni.

Odbijena ponuda iz Bergama potvrdila je da Čukarički veruje da će se Spasojević tek afirmisati i pokazati u pravom svetlu što je tokom priprema istakao i sportski direktor Vladimir Matijašević. Korak koji su napravili Brđani istovremeno nagoveštava da će Spasojević ovog proleća konkurisati uz Badamosija za mesto devetke.



tagovi

ČukaričkiMihajlo Spasojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara