Geret Bejl (©AFP)
Geret Bejl (©AFP)

Čudno se ponaša za šampiona Španije – Bejl ponovo nervira navijače (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.07.20. | 10:15

Nije baš euforičan posle osvajanja titule...

Bio je ključan igrač u nekim pohodima na Ligu šampiona, ali poslednjih meseci Geret Bejl je sve više predmet zbijanja šale i osuđivanja, nego pojava (svojevremeno vredna preko 100.000.000 evra)  koja je protivnicima uterivala strah u kosti.

U momentima kada Real Madrid proslavlja 34. titulu prvaka Španije, kada je prekinut post od dve sezone bez naslova šampiona države, kada se euforični kraljevići utrkuju da ko će biti bliži centru gomile koja lansira Zinedina Zidana u vazduh, Geret Bejl statira kao što je činio čitave sezone.

Izabrane vesti

Njegova, častićemo ga sintagmom epizodna uloga vidi se kroz brojke, a one ne lažu: 16 prvenstvenih utakmica u minuloj sezoni, 12 puta starter uz samo dva pogotka, oba protiv Viljareala još 1. septembra 2019. godine. Nezamislivo za fudbalera koji je rešavao finala Lige šampiona.

Međutim, to i dalje nije razlog za toliko anemičnosti u proslavi titule, ako vam klub za koji igrate barem nešto znači. Ali već dugo nije tajna da Velšaninu Real nije prioritet. A to je nešto što najviše pogađa i rasplamsava bes kod navijača. Naročito, onih sa najstrožim zahtevima poput Realovih, koji su ponovo iskoristili priliku da svoje nezadovoljstvo Bejlovim pristupom i ponašanjem iskažu na društvenim mrežama.

Kamera ponekad zna da zavara, da uhvati pogrešan trenutak, ali sa Bejlom, nema greške. Zajednička fotografija sa peharom, sve puca od najiskrenijih emocija, a jedan fudabler više podseća na momka sa neke svadbe koji je slučajno završio u kolu, nego na šampiona Španije. 



tagovi

Geret Bejl

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara