Komentari na vest

Crvena zvezda: Pljačka u Subotici, Piksi režira otimanje titule

M

MK

pre preko 2 godine

Mene kao navijača Zvezde je sramota ko u ime jednog velikog kluba pljuje petu zvezdinu zvezdu, čoveka ko je igrao za zvezdu i dao zvedi mnogo toga, za razliku od njih koji su od zvezde samo otimali, to samo pokazuje koliko je kod nas poremećen sistem vrednosi, al ničija nije...
J

Jovandeka

pre preko 2 godine

A kad koristite lasere za ometanje protivničkih igrača,a Borjan četri puta izlazi po metar i brani penale,onda regularno.Ili kad vam sviraju penal na 18 metara od gola,to je regularno.Vi pametni a ostali ludi.
2

2-0 i to Lagano

pre preko 2 godine

Terza je potpuno u pravu i svaka mu cast na saopstenju,slazem se potpuno,ovo je najveca kradja i pljacka u istoriji naseg fudbala,cim Spartaku ne mogu gola da daju odmah se aktivira bjekovicev sudija i pokloni im nepostojeci penal,stvarno sramota nevidjena u istoriji naseg fudbala!
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

U pravu je da Piksi, vasa legenda, namjesta prvenstvo da Partizan uzme titulu umjesto Zvezde? Taj Terzic vam je bas isprao mozak, nema sta.
B

Biarski jutka

pre preko 2 godine

Svirali su nam jos gori penal protiv Indjije zbog faula na 20m. A da, to je vama svirano. E onda ništa.
G

Gott

pre preko 2 godine

Penal bio čist za komšije, tačka završena priča.
P

PenaLtizan

pre preko 2 godine

TAKO JE, BRAVO ZA SAOPSTENJE, PRAVO U CENTAR!👌
C

Crnarupa

pre preko 2 godine

Bravo terzo! Samo sam to cekao da sam sebe sutnes u aut. Nije bitno dali si navijac zvezde, partizana, vose... Ovaj covek je zlo za srpski fudbal
U

U paklu je ekipa

pre preko 2 godine

Kao klub ovo ne smemo da radimo. I iskreno cu reci da je Tarzic preterao. Sramota je izdati ovakvo saopstenje na 77 rodjendan kluba. Jos veca je sramota pljuvati Zvezdinu Zvezdu! Svaka cas Terzicu na svemu, dobro pamtim gde smo i kakvi smo bili 2014te, a gde smo danas. Veoma sam objektivan, ali ovakvo sapstenje pisati i iznositi u javnost, na ovaj dan, je sramota! Mene je sramota koji sam ovo procitao. Pljuvati jednog Piksija Stojkovica, selektora Srbije, Zvezdinu Zvezdu, legendu kluba!? To samo nevaspitana stoka moze! Moze to i lepse, moze to i bolje i sa ukusom. Ovako, spustio se na nize grane od mesta nekog Gmazure - generalni direktor Crvene Zvezde to sebi ne sme da dopusti! A da li je bio penal? Pa majka od Jovica ne bi ono dosudila kao penal, to se ne dovodi u pitanje. Pasce Partizan uskoro, budite vi bez brige, jer se vidi koliko mogu, tj koliko ne mogu, i nece biti prvi put da gube namesteno (koliko god spinovali za 2017tu).
n

nik90

pre preko 2 godine

zasto i dalje prica covek sa poternice....?
B

Box

pre preko 2 godine

Pljacka kme kme kme, otimanje kme , kme, kme
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

Povraća mi se od ovakvih likova koji vode CZ I JSD. Šta je sa sudjenjem koje se namerno odlaže 11 godina. Šta je sa V iz JSDa što je skoro proneverio pare koje je JSD dobio od Ministarstva, pojeo vuk magarca, dva dana se pričalo o tome i nikome ništa, kao i uvek. Da ne spominjem godinama unazad, da ne kažem decenijama. Zbog ovakvih i sličnih istupa u javnost, dižu tenzije do usijanja, navijači se posle kolju na ulici. Penal nije bio, da su igrali dva dana, ne bi pobedili. Sami smo krivi što smo u minusu, osvojili smo 1 bod iz dve utakmice sa amaterima iz Surdulice.
K

K R O J F

pre preko 2 godine

Iz iste centrale su došli.Ko je DOKTORA vratio iz inostranstva i postavio ga na to mesto isti taj je postavio GLAZURU

Miki

pre preko 2 godine

Naravno da penal nije postojao. Ovo je sramota za FSS i pitam se da li je neko normalan mogao da pomisli da će biti drukčije kada ga vode Bjeković i Karaddžić?!
s

slep kod ociju

pre preko 2 godine

Ti pod hitno kod oftamologa i da se uclanis u sajber navijacku grupu Delije FIlip Visnjic
M

Ma on je...

pre preko 2 godine

clan navijacke grupe, Dileje Filip Visnjic.
D

Djosa

pre preko 2 godine

Dokle vise
B

Boban1

pre preko 2 godine

Daj bre dosta više sa saopštenjima,treba izadje na taj zadnji derbi i opet ih oderati i to je to. Kakva crne saopštenja više!!!!!!!!!
G

Gost1233

pre preko 2 godine

Kako ste jadni
S

Sram vas biloo

pre preko 2 godine

Odvratni ste i jedni i drugi i Partizan i Crvena Zvezda sa vasim saopsetinjima i vasim “postenjem”. Decenijama otimate bodove i jedni i drugi malim klubovima preko sudija. Kao da jedino vi i vasi navijaci postojite. Fudbal bi procvetao u Srbiji kad bi vas skupa sa vasim navijačima drzava ugasila ili poslala u beton ligu gde vam je mesto zbog visemilionskih dugova koje godinama fingirate uz pomoc korumpiranih politicara dok zivite na ledjima poreskih obveznika Srbije. Sram vas bilo!!!!!!!!!
D

Drvo

pre preko 2 godine

Slazem se kao zvezdas, treba nam decentralizacija fudbala u Srbiji, pa i po cenu medjunarodnih timskih rezultata. liga je bukvalno negledljiva i ne znam ko jos i gleda utakmice.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Naravno da je penal izmišljen, i dobro je što je to videla cela Srbija. Naravno da je reč o klasičnoj krađi. A TI TERZIĆU, AKO IMAŠ DOKAZA DA JE PIKSI ORGANIZATOR KRAĐE, IZNESI TO JAVNO I DOKAŽI, A AKO NEMAŠ DOKAZE, GUBI SE IZ ZVEZDE ZA SVA VREMENA.
K

Kokokoko

pre preko 2 godine

Realno , cisto fudbalski gledano ono nije bio penal i ne znam ni zasto je sviran.
i

iggypop

pre preko 2 godine

znas zasto, zato sto bi i Zvezdi bio sviran, samo zato
n

neshha

pre preko 2 godine

Od ovog saopstenja vise stete nego koristi.Umesto da se iznesu cinjenice o bezocnoj pljacki,bespotrebno se ulazi u raspravu sa Piksijem koji sa ovim nema nikakve veze.
L

Legende Zvezde.

pre preko 2 godine

Piksi, Jugović, Savićević, Vidić.. Legende ne dolaze na utakmice i ne prate Zvezdu zbog ovog LOPOVA!!
B

BokiUSA

pre preko 2 godine

Zvezda se ne prati zbog ovog lopova vec ako se klub voli. Oni su legende kluba i znaju da ih navijaci vole (obozavaju). Tako da...
@

@Boki...

pre preko 2 godine

...pogotovo vole Savicevica, hahahaaaa...Imas problema sa memorijom.
B

Boban1

pre preko 2 godine

@Legende Zvezde,legende su Pizon,Sule Savic,Karasi,Dzaja oni su ti i kad je kose i kad je dobro,a ove legende koje si nabrojao šta su oni Zvezdi dali???? Zvezda ih stvorila i lansirala u svet. Druze niti jedan pojedinac nije i nikada neće biti iznad Zvezde i tu je kraj priče!!!!!!
M

Malo ja

pre preko 2 godine

Tebe boli sto u Katar nece niko iz Zvezde, a za vreme Kokeze je bilo ,,Zvezdane posalji trojicu jakih u Pazovu,,kao da ce tamo da istovaraju ugalj
@

@Malo ja

pre preko 2 godine

Lupetas jer si oivicen, nemas kapacitet...
T

TREBA

pre preko 2 godine

lepo da se ugase i Zvezda i Partizan, pa da time konacno stavimo tacku na visedecenijsku rezimsku zajebanciju.
P

PREPOŠTENI

pre preko 2 godine

Ko je Terzića doveo u Zvezdu, zašto mu je nedavno po 4. put odloženo suđenje i zašto je bio na Interpolovoj poternici?
P

Poluposteni

pre preko 2 godine

A sta se desava sa Vazurom? On ima vise dela od Terzica... Nosenje pistolja, uzimanje para iz klupske kase, stetni ugovori???
G

Gostks

pre preko 2 godine

poluposteni, olosi su obojica, nema potrebe da branis Terzica. iskuliraj
@

@Gostks

pre preko 2 godine

Ne branim ga, upravo hocu da kazem da su ista bagra i nasa i rivalska uprava...
d

dirigore

pre preko 2 godine

di rigore cist kao suza delija
G

Gostmkg

pre preko 2 godine

Piksija ću im oprostiti, ali Kokezu nikad.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

https://youtu.be/T_D80TQ9y-o Penali...Moj Terziću.Kada će Partizanu biti sviran penal na 0:0,hoćemo li opet morati da čekamo 20 godina...
Z

Zvlat BG

pre preko 2 godine

Da li je Terza napisao "Sram ih bilo ..."? Jeste? Ok, onda ništa!
b

bokash

pre preko 2 godine

Zalazem se za ukidanje Vara ili da se bar ukljuci u 28minut pri 2-0,vracanje Kokeze grobara na celo FSS,uvodjenje infracrvenog vida sudijama,prosirenju kaznenog prostora na 20m,pomjeranja dimenzija terena,gasenje Agro banke,nestanak struje na utakmicama....
G

Gost RS

pre preko 2 godine

Terziću lopove ko si ti da našu legendu guraš u svoje blato? Kakve veze ima Piksi sa lopovima iz Partizana?
G

Gost123

pre preko 2 godine

Piksi je otvoreni neprijatelj Zvezde!!! Igracki i ljudski kvaliteti cesto ne idu ruku pod ruku...
@

@Gost RS

pre preko 2 godine

Piksi je bio kao igrac Legenda...ali kao funkcioner nas je doveo do prosjackog stapa! Pokrao nas je, a sad jos svoju netrpeljivost prema Terzicu koristi da se jos vise sveti Zvezdi i dodvorava ovima sa druge strane brda! Sjajan igrac, ali covek velika 0
a

as2e

pre preko 2 godine

Vec pocelo plakanje hahah
S

Stop crno-beloj organizaciji

pre preko 2 godine

Nema potrebe da se simpatizeri Zvezde šlihtaju organizovanoj grupi iz Humske pisanjem komentara protiv Terziča. Svima nam je jasno u kakvoj situaciji se nalazi srpski fudbal pod Bjekom i Piksijem. Od pretnji Skupštinom, do naslova - na kraju je Partizan najbolji, kalkulacija koji će im tim zapasti u kvalifikacijama za LŠ, do Aleksandar od Srbije, gromada i mini Atletiko. Posle svega toga, kada od crnog kreiraju belo, imamo ovde neke simpatizere Zvezde koji se prave gospoda i šlihtaju toj drugoj strani, umesto da pozdrave saopštenje. Saopštenje je još ranije moralo/moglo doći, naprimer posle onih đonova u glavu Benu i Dragoviću kada nije dosuđen penal, to je ono čega se prvo setim, ali nije ni sada na odmet. I današnja utakmica u Subotici gde Vojvoda Vujačić uvali lakat u vrat protivničkog igrača, ili Štuliću u Nišu, pa ne sviraju ništa - je slika i prilika sudijske organizacije, Bjeke i Piksija. Na stranu ovi bivši igrači Partizana/navijači Partizana u protivničkim ekipama koji su bili saučesnici najvećeg niza u istoriji. Danas je Nikolić izdominirao.
J

Jesi li ti...

pre preko 2 godine

...ikada u zivotu, dobio lekarsko uverenje?
J

Joksaaa

pre preko 2 godine

Tvorza sve vise podseca na Bajdena
B

Baki202

pre preko 2 godine

papapanika
V

Vlada1986

pre preko 2 godine

Pa vi idite u crnogorsku ligu,tamo će raditi za vas!
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

https://youtu.be/MrWJaqx-LUQ Penal za Zvezdu...Moj Terziću...
C

Comi81

pre preko 2 godine

Penal nije bio,ali to nije razlog da ovaj kriminalac od Terzića napada Piksija legendu Zvezde!
@

@Comi 81

pre preko 2 godine

Da, igracku legendu! A zaboravio si kako je ispraznio kasu kad je zapalio iz Zvezde kao funkcioner??? On i Terza su ISTI!!!!
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

https://youtu.be/WVxauSJR7OM Penal za Zvezdu...Moj Terziću....
H

Hahahahhahahahhh

pre preko 2 godine

Stida nemaju..piksija prozivaju
@

@ssss

pre preko 2 godine

Vidiš koliko minusa dobiješ na svoj komentar i možeš da shvatiš gde se nalazimo kao društvo. Da jedan polučovek poput onog što vodi košarkaški klub i lice sa poternice blati po meni ne najveću legendu Zvezde, već najveću legendu Jugoslovenskog fudbala.
P

Peki100

pre preko 2 godine

Nulo od coveka blatis Piksija koji nam je vrato ponos i odveo nas na svetsko.Bio si kao gmizavac posle pobede nad Portugalom i tu se vidi da si navijao za njih jer ti je Piksi trn u oku. Rusis reprzentaciju pred svetsko prvenstvo na sve moguce nacine jer ti nisi Srbin ti si krimos i ljiga nad ljigama.
i

igor78

pre preko 2 godine

Hahahaaaa…Kokeza i Piksi navijaju za Partizan…e ovo je pobedilo sva Čovićeva saopštenja i kuknjave
H

Hm

pre preko 2 godine

Ko o čemu Tvorza o poštenju...

Srb_7-1

pre preko 2 godine

Jesu li u saopstenju pomenuli: 1.) lakat Degeneka u glavu protiv Napretka za nedosudjeni penal u zadnjim minutama; 2.) ponisten cist gol Urosevicu, u prvom derbiju sezone, za 2-0; 3.) rvacki zahvat sa obe ruke Pavkova protiv Cukarickog kada je dao prvi gol; 4.) ne sviran penal za skolski primer igranja rukom Erakovica u zadnjem derbiju....
G

Gostttttt

pre preko 2 godine

Pixi rezira za Partizan a Dika Stojanovic za Indjiju gde mu sin igra. To je trenutna realnost Srpskog fudbala
K

Kontra

pre preko 2 godine

Navikli ljudi iz Zvezde da mogu samo u njihovu korist da se sviraju penali i to kakvi, za rubriku verovali ili ne!

Srb_7-1

pre preko 2 godine

Ahahahhhaaahahaaa... A jos juce su cestitali Piksiju rodjendan... A sada je opet lopov, i to glavni! Ahahahhaahahaaa....
s

soko

pre preko 2 godine

Ako stvarno Kokez I Piksi rade za Partizan mi imamo genije u upravo. Ako ne smenimo Piksija pa mi nismo original Srbi.
F

FSS gromada i njeni sateliti

pre preko 2 godine

Ja o ovome pišem mesecima. O udruženom poduhvatu gromade, Bjeke i Piksija koji se predstavlja kao da je sa nebesa prošao. Prava stranačka organizacija FSS. Iza statusa "legende" provlači kako je konačno prvenstvo regularno baš kad je Partizan prvi. A ovi ovde takozvani simpatizeri Zvezde iz nemanja hrabrosti moraju da pišu protiv Terze da bi se ušlihtali organizaciji iz Humske i FSS-a, u stilu - pa što sad saopštenja, ne trebaju nam saopštenja, Piksi legenda i sl. Niti je veliko čudo to što smo se plasirali na SP niti je Piksi najveće trenersko ime sveta. A ova stranačka organizacija FSS u kojoj se od Zvezdaša nalaze samo Binić i Karasi dovoljno govori sama o sebi, imajući u vidu karakterne crte spomenutih. Lazar Lukić kao najveći čovek od poverenja za suđenje gromadi je tu i bio da odradi posao. Zvezda bi morala da zatraži njegovo sklanjanje sa liste.
V

Visente Del Boske

pre preko 2 godine

Partizan osvaja titulu zbog izbora to je jasno kao dan iako smo bolji od njih,al neka to je samo ove godine,od naredne opet pocinje cetvorogodisnja vladavina najveceg srpskog kluba Crvene Zvezde.
M

Miroslav Bg

pre preko 2 godine

Jbg, nas ima preko 3 mil, vas 300.000, moraju da nam se uvlace zbog izbora.
7

76543

pre preko 2 godine

Kao najveći Ciganin, ako moram da biram između Piksija i Tvorzana, uvek za Piksija! Pa makar franjevci profitirali. Zgadila su mi se ova saopštenja za javnost! Do ove uprave takve stvari su bile u maniru Grobar, Hrvata, Ukrajinaca... A mi smo bili gospoda!

Kontraudar

pre preko 2 godine

Do ove uprave? Do uprave Lukić, Vesić i Čović saopštenja nisu ni postojala. Kamo sreće lepe da Partizan nikada nije odgovorio ni na jedno. A Čovića nije džabe nokautirao Zvezdina zvezda Dragan Džajić.
P

Posteno govoreci

pre preko 2 godine

Pa ljudi moji, kako je Srbija kao zemlja napredovala, kad lice sa potjernice proziva najveceg gospodina fudbala ikada PIKSIJA? DOKLE VISE DA SLUSAMO NEBULOZE LICA SA POTJERNICE? Taman kad pomislis da idemo naprijed kao reprezentacija, pocne se javljati najvece zlo i talog od covjeka.
S

Somborac

pre preko 2 godine

Taj isti piksi je upropastio zvezdu dok je bio njen predsednik,rasprodao sampionski tim i igrace Zigica,Bisevca,Lukovica,Bastu,Jankovica,Stojkovica,Pantelica,Kastilja,a ostavio dug od 50 miliona, zbog njega se klub nije oporavio do 2017-te,mozete da pricate sta hocete ali terza iako ga ne volim je za piksija nevinasce
S

Srbija Majka

pre preko 2 godine

Ne dirajte Piksija i ne kvarite raspolozenje prema Srpskoj reprezentaciji, koje se vratilo posle duzeg vremena!!! Sve zakulisne radnje i optuzbe treba da idu na drugu adresu i prema drugim licima koja su malo duze u Srpskom fudbalu i mesetare i prave atmosferu kakva je trenutno. Ovaj animozitet Terzica prema Stojkovicu mogu samo da razumem kao kompleks i osjecaj ugrozenosti...jer znamo ko je Stojkovic a ko Terzic u Srpskom fudbalu. Ne trebaju Zvezdi ovakvi ispadi prema, pre svega nasim legendama a onda i izjave koje smo gledali u reziji Partizanove uprave. Dobite ih ponovo u derbiju i pokazite ko zasluzuje ovu titulu!!!
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Ej ej ej, ne mešajte Piksija u ovo. Njemu ni jedan ljigavac iz sadasnje uprave nije ni do kolena. Ostalo je ok, jeste krađa, jeste nameštaljka, ali ovde fali i potpis. Terzicu, ti li si?
Ј

Јован 84

pre preko 2 godine

Ко о чему Терза о поштењу.Чист пенал као суза.
G

Gosthdhdhd

pre preko 2 godine

stvarno ne zna se ko je veći grobar Piksi ili Kokeza ili Pantelić
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

pocinjem da brinem za tvorzu ....njemu izgleda ne mesaju nista ,dobija prvu ruku. Jako je to za mozak ljudi ako se uzima jaca doza
K

K R O J F

pre preko 2 godine

@metalika moj doba Da vuče belo Doktor vuče. S dodatkom da vuče belo i Mister.
@

@krojf

pre preko 2 godine

Mozda Mister vuce, ali i Ilijev je linijas! Opet, Stanoju to ne treba, on ima drugih problema i to sifrovanih....i to nije tajna!
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

Nije bio penal to je svima jasno. Ali ko si ti da prozivaš Zvezdine legende. Prvo si se zakačio sa Savićevićem, pa sa Piksijem. Zbog tebe mnoge legende kluba uopšte ne dolaze ni u klub, ni na utakmice. Osim onih koji su na platnom spisku i večno na grbači Zvezde. A ovo sa Piksijem je ono što ti je sina najurio iz saveza, pa sada lečiš komplekse. Kada spominješ Savićevića i Piksija, trebaš da ustaneš. Nisu oni krivi što smo protiv Surdulice uzeli 1 bod u dve utakmice.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

razlika izmedju vas i nas ....nama se vrati Obradovic ne ide mu, izgubi ...niko ni rec da kaze .Mi cenimo proslost i zasluge nasih legendi za razliku od vas
S

Stop lažnim legendama

pre preko 2 godine

Kakva crna legenda? Piksi je karakterna 0. Na stranu sve šlihtare koje navijaju za Zvezdu a na koktelima sa crno-belom organizacijom. Binić i Karasi. Dovoljno.
G

Gost355

pre preko 2 godine

Ti si decko slep ili ocito nisi sutnuo mavku sa praga ako ti ovo nije penal
M

Mekmanaman

pre preko 2 godine

Dok su legende vodile i dolazile u klub ispadali smo u sezoni kupanja ili nismo ni dobijali licencu za igranje u Evropi. Kako ih nema nikad više titula i rezultata u Evropi. Neka se legende drže podalje od stadiona.
p

podseti me

pre preko 2 godine

@ mekmanaman ...a jel isti predsednik drzave u to vreme bio ??????

Sascha Sascha

pre preko 2 godine

Ovo je pljacka i bruka Vas preokret protiv Indjije i penal na 20 metara je postenje
G

Gost e

pre preko 2 godine

Vi baš potvrđujete Terzićeve reči,hvatate se za nešto od pre par godina zato što nemate šta drugo,a vi ove godine već pet krađa.
P

Poppaa

pre preko 2 godine

Po meni je ono bio žuti karton zbog simuliranja. Nije ni za običan faul.
C

Cccc

pre preko 2 godine

Mislim da je bolje usmeriti energiju na igru nego na ove gluposti saopštenjima. Kao da će ovo nešto promeniti. Ja sam rekao nakon Stanojevićevog saopstenja da će pred skupštinu ako se nebude sudilo u njihovu korist, da su igre počele. Mi moramo da se koncentrisemo na svoj rad i igru i sve pobediti do kraja i onda oni mogu da kradu koliko hoće.
B

Bravo za saopštenje

pre preko 2 godine

Tako je bilo uvek komentarisano - manimo se saopštenja, pa kad počne da preliva, onda svi zakukate. U startu treba da se obračunamo sa organizacijom gromade i njihovim satelitima.
a

aleksa101

pre preko 2 godine

Ne dirajte bre Piksija...Ne sramotite se..
G

Gostlll

pre preko 2 godine

Alo bre ljudi....Sta nije jasno PARTIZAN MORA OSVOJITI TITULU INACE NEKO NECE DOBITI NA IZBORIMA.

Kontraudar

pre preko 2 godine

Baš me zanima kako kada Zvezdinih navijača ima više ili misliš da se oni kao sigurni glasovi ne dovode u pitanje?
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Ne lupetaj, izbori su 3.aprila a titula čija god bila tek u maju.
G

Gost11111

pre preko 2 godine

@kontraudar bas sam to hteo da napisem, kako bre to neko nece pobediti na izborima kad 90% Srbije navija za Zvezdu a za MALI PARTIZAN saka jada... Kako sad to da trebaju glasovi od Grobara?!
G

Gost11111

pre preko 2 godine

@GostIII a ti druze malo vise obrati paznju na to sto ti lice sa poternice pljuje po legendama kluba... A da ko sisa Piksija, nije on nikakva legenda, legende su Covke i Tvorzan
A

Aebre

pre preko 2 godine

Pa zato sto dobro znaju koliko navijaca Partizana posto ih imaju u porodici,rodbini medju najboljim drugarima,kumovima
N

Navijac Zvezde

pre preko 2 godine

I sve da je ne regluran penal, smuci mi se vise od tih prepucavanja izmedju Zvezde i nogometnog kluba. Cutite, igrajte. Jedio sto se zahteva nove izbore za predsendike saveza je uredu. ostalo AHHHHH
G

Gostgs

pre preko 2 godine

Mnogo je lose sta radi Bjekovic, Tole i Stojkovic, a rade to da narod u Srbiji zamrzi Reprezentaciju, upravo zbog covjeka koji je pokrao Najveci Srpski klub i pobegao iz zemlje.
G

Gost9363

pre preko 2 godine

Одвратни човече.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Jel neko Terziću spomenuo Indjiju,a Napredak penal kad Ben pada sam o sebe,a Rad kad golman ne dodiruje igrača Zvezde.Jel zna Terzić koliko je penala svirano Zvezdi u ovih 5 godina a da nisu bili penali,treba napraviti kompilaciju penala dosudjenih za Zvezdu samo u tih 5 godina i poslati u Ljutice Bogdana da vrsni stručnjaci pregledaju i da stave prst u na čelo.
v

vadzic

pre preko 2 godine

Мајстор освоили смо 4 титуле у бодовној разлице 100 поена. 2 лиге шанпиона, две лиге Европе, три пролећа. То је резултат наших титула. Не мешај бабе и жабе. Видимо се на дербију.
b

bolna istina da o

pre preko 2 godine

da, secamo se penala koji je Jojic sudio umesto sudije, secamo se onog penala u Krusevcu kojim je pokraden Napredak, i desetine takvih situacija koje "postenjacine" precutkuju dok svojim spinovima i lazima pravdaju svoje kradje...
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

vadzic-Rezultat vaših titula je OFK Beograd tad je sve počelo i dan danas traje.Igranje u Evropi nema nikakve veze sa domaćim prvenstvom to je mešanje babe i žabe.Da bi došao do te Evrope moraš osvojiti prvenstvo,to je lakši put nego biti drugi ili treći.Naveo sam penale koji su svirani za Zvezdu a nisu bili,sve može lako da se proveri,ako imaš imalo mozga lako ćeš pronaći.Partizan da bi osvojio titulu mora da ima sve pobede u prvenstvu,to nigde još nisam video,kako onda da razlika ne bude plus 100,prošle godine 31 pobeda nije bila dovolja za titulu,o čemu dalje pričati.Neće osvojiti ni ovu,jednostavno to je nemoguća misija...
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

bolna istina da o-Koje bio šampion na kraju tih desetina dosudjenih penala Partizan ili Zvezda.Navedi te penale kao što sam ih naveo,koje su to utakmice...
g

gost1111

pre preko 2 godine

Zavera,Piksi,Bjeka,CIA,BIA,svi protiv crvene hahahaha Laki Lu cuveni navijac crvene,pravi se pola sata lud i na kraju mora da odgleda VAR i svira cist penal,a nekupani na aparatima hehehe
r

ranGo

pre preko 2 godine

A jesi li video koliki je Zvezdas kada je svirao "faul" nad rikardom na 17 metara a loptu odneo Milosevic da nije miglo ispravnije....?
G

GostizNs

pre preko 2 godine

Znas ono kad optuzis Lakija Lua da te pokrao, a on nije svirao penal nego je intervenisao Srdjan Jovanovic iz Var sobe.... Terzo, nisi ni gledao utakmicu
G

GostizNs

pre preko 2 godine

Znas ono kad optuzis Lakija Lua da te pokrao, a on nije svirao penal nego je intervenisao Srdjan Jovanovic iz Var sobe.... Terzo, nisi ni gledao utakmicu
V

Varela

pre preko 2 godine

Javlja se covek sa interpolove poternice u ime kluba koji krade li krade svako drugo kolo I koji je apsolutno miljenik drzavne.sram vas bilo
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

klasika i tvorze i vazure a masa se lozi. Zakuvaj, okrivi drugog , napali klince da se sibaju zarad svog dzepa . Rekao sam vec vise puta , da bog da ispali i jedni i drugi iz evrope i da bog da neko treci osvojio ling long pa da se rasteraju ovakvi likovi koji od klubova prave licni biznis
P

Pljacka nego sta

pre preko 2 godine

FSS na celu sa bjekovicem pokusava da vrati 2017 ali nece moci. Mora da se racuna na SEVERNU STRANU SRBIJE, ima nas mnogo!!!
d

dekiii

pre preko 2 godine

Da mi lepo odmah vama damo titulu pa nek se igra revijalno, bez tenzije.

Sakur

pre preko 2 godine

Jel se zapita neko od ovih sto kmece da nije bilo vara sudija ne bi svirao penal?Kako je to onda sudija hteo da pogura Partizan,cisto ono da nam neko objasni.
G

Gost024

pre preko 2 godine

Tišina tamo! FK PENALTIKOSI iz rupe!
G

Gost024

pre preko 2 godine

Tišina tamo! FK PENALTIKOSI iz rupe!
G

Gost024

pre preko 2 godine

Tišina tamo! FK PENALTIKOSI iz rupe!
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Jel neko Terziću spomenuo Indjiju,a Napredak penal kad Ben pada sam o sebe,a Rad kad golman ne dodiruje igrača Zvezde.Jel zna Terzić koliko je penala svirano Zvezdi u ovih 5 godina a da nisu bili penali,treba napraviti kompilaciju penala dosudjenih za Zvezdu samo u tih 5 godina i poslati u Ljutice Bogdana da vrsni stručnjaci pregledaju i da stave prst u na čelo.
G

Gost8155

pre preko 2 godine

Terzicu svi vidimo da ovo.nema.veze sa penalom i da je namesteno, ali Piksija ne uzimaj u usta.
c

cirkus

pre preko 2 godine

Ali hit na kraju, golman "Partizanove filijale" Spartaka ide u sesnaesterac Partizana na korner,kao da im zivot zavisi od ove utakmice hahahahahahahaha
L

Lalo

pre preko 2 godine

Niko ne spori da u ovom nasem jadnom fudbalskom prvenstvu ima namestanja, ali bilo bi lepo da Terzic ne stavlja u svoja pogana usta Piksijevo ime. Zna se ko je najveca zverka u fudbalskoj Srbiji. Onaj sto duva tompuse i misli da mu je partija ostavila fudbalski savez u amanet.
д

д.г.

pre preko 2 godine

Пенал је сраман. Пљачка очигледна. Оптуживање Пиксија је још срамније. Терзићу не користи положај у клубу за личне размирице. Удараш на легенду клуба. Пази да ти се не обије о главу.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

taj Piksi vam je najveca legenda kluba i kao redak igrac koga ceni iz zvezde.Covek moze da vam kupi klub kolko para ima . Poznat i priznat u svetu i onda dozvolite da jedno lice sa poternice koje u vreme Piksija nije ni na stadion zvezde dolazio vredja istog !!! svaka vam cast .Osoba koja sedi u fotelji jel filuje sipku
c

crvena vs FK CUNJ

pre preko 2 godine

Mislis na pljacku koja se trenutno desava u rupi ?
s

samo vi

pre preko 2 godine

nekupani nemojte o pljacki da pricate i da se javljate
R

Robin Van Forme

pre preko 2 godine

Ko je u zivotu jednom pipnuo loptu zna i vidi da je cist penal. A za ovo zvezdino spinovanje je cisto takticki, vidi sad do kraja ni jedan penal nema za partizan, dal bili ili ne.
G

Gost e

pre preko 2 godine

Jadna je ta lopta koju si ti pipnuo,ako ti je ovo penal.
J

Jovixa Nedeljkovic

pre preko 2 godine

Stanoje i uprava ne smeju ni da pisnu. A Zvezda samo talasa i talasa. E moj Stanoje, za sve Zeljko Pantic u pravu.
?

?

pre preko 2 godine

Kako da se oglasi posle ovakve sramote?

gemathegreat

pre preko 2 godine

Taj će u sreću da te odvede. Da bog da ti doveka on bio vodilja. Živi njegovu žuč, za bolje i nisi.
P

Polivač

pre preko 2 godine

Sutra jutro Terza i Nebojša pod ruku pa na Pink. Pada udružena kmekalica.
S

Stevica Čvarkov

pre preko 2 godine

Sigurno nisu napisali neformalni predsednik dragan stojković već nenad bjeković verovatno

07.08.16

pre preko 2 godine

Da se gromada gura,to je jasno,samo sto nisam siguran sa to ima veze sa Piksijem.Piksi mora da prica da je sve regularno, jer on radi za Savez,ali Piksi nema veze sa ovim.To je maslo crnog bika pre svih.
P

Polivač

pre preko 2 godine

Kakvi mediokriteti podno tenka, ovo ne rađa ni na Svahilima.
m

mita i trta

pre preko 2 godine

kukaj placi ,trazi opravdanja al da Piksi ovo kreira i namesta !!!! alo gde je mozak ???

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

Evo i vas zeljko pantic kaze izmedju redova da nije bio penal ....Sta cete onda vise?Imali veceg grobara od njega...
h

hehehe

pre preko 2 godine

Apel na lazni autoritet je logicka greska.

Sakur

pre preko 2 godine

Taj ce sve reci samo da okrivi stanojevica
c

cirkus

pre preko 2 godine

Pazi ove nekupane sto prate lik i delo Zeljka Pantica hahahahahahahahahah. Ti si neki bistar,citas izmedju redova i interpretiras kako ti odgovara.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Aleksandar Trajkovic-Izmedju redova je rekao da se ovakvi penali sviraju onima sa 15 bodova prednosti,na koga li je mislio....

Sascha Sascha

pre preko 2 godine

Kad bi pisali sve vase sumnjive penale,gol aut,kradje i pljacke trebalo bi nam doata vremena
G

Gost12345

pre preko 2 godine

Napisi, ljubi brat. Ja ti garantujem da sumnjivih penala i neregularnih situacija na vasim utakmicama u poslednjih godinu i po dana ima vise nego Zvezdinih od 1945 do danas.
s

skroz u pravu

pre preko 2 godine

prvo kolo VAR ne radi ,cuka prima gol posle faula na centru ,Borjan krece ranije na penale, erakovica pogajda lopta u ruku na derbiju ....kaze tvorza mutne se stvari desavaju , da slozio bih se
Z

Zlatno doba

pre preko 2 godine

U današnjoj Srbiji ljudi veruju da PIKSI otima titule Crvenoj Zvezdi, a da se ZVEZDAN TERZIĆ bori za regularnost. U tom istom paralelnom univerzumu, mi smo i najbrže rastuća ekonomija evrope, na čemu nam svi zavide i žele da nas unište.
P

Polivač

pre preko 2 godine

Auu mili, kakve su ovo čudne pečurke na meniju podno tenka.
B

Blesa2005

pre preko 2 godine

Citam ovaj prvi deo... Kazu da ih sad kradu kao sto su ih pokrali 2017. na Vozdovcu kad su izgubili titulu.. Ja sam bio igrac tog Vozdovca i mi smo ih deklasirali sa 3 komada i promasili jos 3 mrtve sanse... O kakvoj oni kradji pricaju pa jel misle da je narod glup i da se ne seca te utakmice gde je Vozdovac bio bolji i casno pobedio.. Cak je jedan penal za Zvezdu bio,sve cisto Vizdovac nikakvu pomoc nije imao tada, niti se neko zalio posle te utakmice od Zvezdinih ljudi, i sam Bozovic je tada dao otkaz jer su napravili kiks sto je i normalno u sportu. Ja ne mogu da verujem svega mi... Eto samo sam to hteo da podelim jer mi je zapala za oko ova glupost. Hvala.
S

Sloga 1983

pre preko 2 godine

Izvini druže , a koja tri komada???
B

Blade123

pre preko 2 godine

Ti si bio igrač tima koji je manje od mesec dana pre tog meča sa CZ odigrao dva poštena preokreta sa lopužama iz Humske?!Pa druže stidi se i ćuti...
P

Pitanjce

pre preko 2 godine

Jesi bio u timu i kad ste širili nogice protiv Partizana?
S

Sashki85

pre preko 2 godine

Uredu što ste pobedili zvezdu. Al sta bi protiv partizana? Širenje nogu kod indirekta i vraćanje lopte do golmana nakon što se iz kontre dođe do protivničkog gola?
B

Bata Željko

pre preko 2 godine

Na toj utakmici golman Voždovca je branio nemoguće a od ta laka tri gola jedan je autogol Anđelkovića imao je Voždovac svoje šanse ali da ne beše raspoloženog golmana bilo bi 10:3 za Zvezdu!!!!
c

cccczzzz

pre preko 2 godine

Poštenjačino da li se sećaš da je tog proleća Partizan dva puta pobedio posle duplog prelaza 1-2,2-1 u kupu i prvenstvu. SVE KJE BILO PREPOŠTENO b.m te u u..a žv...va.
x

xyz

pre preko 2 godine

Aprilili ove godine pada 6og marta :DDDDDDDDDDDD
l

laky_85

pre preko 2 godine

Terzicu ja sam zvezdas veci nego ti.. ali ova izjava ti nije na mestu, kakve veze ima selektor reprezentacije sad i neko ko je legenda zvede, a ti ko si? Ne pravi razdor sad kad je pocela reprezentacija da igra dobro, to sto ti nemas dobar odnos sa piksijem to je tvoj problem, ali nemoj da pravis da sad ode selektor koji je digao reprezentaciju, pre sam za ti da odes iz zvezde..
S

Saša_PFC

pre preko 2 godine

Terzicu nista nije sveto jer da jeste nebi njegov maticni klub(OFK Beograd)u kojem je do kraja karijere igrao doveo u rang amaterskog fudbala,nebi izbegavao sud 11.godina koji ga tereti krivicno za kradju para od transfera Kolarova,Grubača i Ivanovica kada su iz OFK Beograd odlazili u inostranstvo.Uostalom da mu je nesto sveto cutali bi jer kada su spremili potpredsednika kluba Kokezu za predsednika FSS u tom periodu su zamenili travu na stadionu,postavili grejace na terenu,zamenili sijalice na reflektorima i zamenili stari sa novim semaforom i to sve placeno novcem iz FSS a u godisnjem bilansu je to sve prikazano kao da je placeno iz klupske kase koja je usput da spomenem blokirana zbog trenutnog duga od 75.mil.evra.Sramota i zalosno je da se pljuje zvezdina zvezda i legenda kluba od strane lica sa poternica koji je svog sina u tom istom FSS uvalio godinu dana da radi i prima platu od 6000 evra u udobnoj stolici i kada je taj isti sin izbacen iz FSS fino je uhlebljen u C.Zvezdi sa novom foteljom.
S

Saša_PFC

pre preko 2 godine

Terzicu nista nije sveto jer da jeste nebi njegov maticni klub(OFK Beograd)u kojem je do kraja karijere igrao doveo u rang amaterskog fudbala,nebi izbegavao sud 11.godina koji ga tereti krivicno za kradju para od transfera Kolarova,Grubača i Ivanovica kada su iz OFK Beograd odlazili u inostranstvo.Uostalom da mu je nesto sveto cutali bi jer kada su spremili potpredsednika kluba Kokezu za predsednika FSS u tom periodu su zamenili travu na stadionu,postavili grejace na terenu,zamenili sijalice na reflektorima i zamenili stari sa novim semaforom i to sve placeno novcem iz FSS a u godisnjem bilansu je to sve prikazano kao da je placeno iz klupske kase koja je usput da spomenem blokirana zbog trenutnog duga od 75.mil.evra.Sramota i zalosno je da se pljuje zvezdina zvezda i legenda kluba od strane lica sa poternica koji je svog sina u tom istom FSS uvalio godinu dana da radi i prima platu od 6000 evra u udobnoj stolici i kada je taj isti sin izbacen iz FSS fino je uhlebljen u C.Zvezdi sa novom foteljom.
S

Saša_PFC

pre preko 2 godine

Terzicu nista nije sveto jer da jeste nebi njegov maticni klub(OFK Beograd)u kojem je do kraja karijere igrao doveo u rang amaterskog fudbala,nebi izbegavao sud 11.godina koji ga tereti krivicno za kradju para od transfera Kolarova,Grubača i Ivanovica kada su iz OFK Beograd odlazili u inostranstvo.Uostalom da mu je nesto sveto cutali bi jer kada su spremili potpredsednika kluba Kokezu za predsednika FSS u tom periodu su zamenili travu na stadionu,postavili grejace na terenu,zamenili sijalice na reflektorima i zamenili stari sa novim semaforom i to sve placeno novcem iz FSS a u godisnjem bilansu je to sve prikazano kao da je placeno iz klupske kase koja je usput da spomenem blokirana zbog trenutnog duga od 75.mil.evra.Sramota i zalosno je da se pljuje zvezdina zvezda i legenda kluba od strane lica sa poternica koji je svog sina u tom istom FSS uvalio godinu dana da radi i prima platu od 6000 evra u udobnoj stolici i kada je taj isti sin izbacen iz FSS fino je uhlebljen u C.Zvezdi sa novom foteljom.
S

Saša_PFC

pre preko 2 godine

Terzicu nista nije sveto jer da jeste nebi njegov maticni klub(OFK Beograd)u kojem je do kraja karijere igrao doveo u rang amaterskog fudbala,nebi izbegavao sud 11.godina koji ga tereti krivicno za kradju para od transfera Kolarova,Grubača i Ivanovica kada su iz OFK Beograd odlazili u inostranstvo.Uostalom da mu je nesto sveto cutali bi jer kada su spremili potpredsednika kluba Kokezu za predsednika FSS u tom periodu su zamenili travu na stadionu,postavili grejace na terenu,zamenili sijalice na reflektorima i zamenili stari sa novim semaforom i to sve placeno novcem iz FSS a u godisnjem bilansu je to sve prikazano kao da je placeno iz klupske kase koja je usput da spomenem blokirana zbog trenutnog duga od 75.mil.evra.Sramota i zalosno je da se pljuje zvezdina zvezda i legenda kluba od strane lica sa poternica koji je svog sina u tom istom FSS uvalio godinu dana da radi i prima platu od 6000 evra u udobnoj stolici i kada je taj isti sin izbacen iz FSS fino je uhlebljen u C.Zvezdi sa novom foteljom.
a

ako neka

pre preko 2 godine

covek se vratio iz inostranstva iz ljubavi da vodi zvezdu a mogao je bilo gde i za vece pare .Pomislio posteno cu i za dobrobit kluba al mu sipka usla u kancelariju i rekla ovako ces !!! On nije poslusao a onda su ga najurili necivilizovano sa stadiona . Sutradan optuzen da je finansijski srozao zvezdu haha osoba koja moze da vas kupi sa sve onom rdjom od stadiona.Sad vam ovaj sto vas vrti oko malog prsta ,trpa sebi u dzep uz vetar sa severa odgovara To ste vi to vam je klub
D

DakaCz

pre preko 2 godine

Kasno je sada jer se iz aviona vidi koliko se gura manji klub.Jedina sansa bice da se dobiju sve utakmice i onda u derbiju da budemo duplo bolji da bi dobili utakmicu samim tim i titulu.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Jel neko Terziću spomenuo Indjiju,a Napredak penal kad Ben pada sam o sebe,a Rad kad golman ne dodiruje igrača Zvezde.Jel zna Terzić koliko je penala svirano Zvezdi u ovih 5 godina a da nisu bili penali,treba napraviti kompilaciju penala dosudjenih za Zvezdu samo u tih 5 godina i poslati u Ljutice Bogdana da vrsni stručnjaci pregledaju i da stave prst u na čelo.
K

Kon

pre preko 2 godine

Koji bolesni umovi, Zvezdina legenda, selektor Srbije glavni režiser, ahahaha dr, Alfa ne bira način da napada Piksija, sramota. A penal je čist kao suza, mada je bio čist i protiv Zvezde, ali nije sviran.
T

Troki

pre preko 2 godine

A i ovi iz zveze imaju šta da pričaju i jedni i drugi teška lopovija i jedne i druge u treći rang
D

Dubajic

pre preko 2 godine

Ja mislim da je glavni konspirativni protagonista moj deda Dhoka, a ne Piks. Dragan Stojkovic Piksi je 5 Zvezdina zvezda, tako da ta kombinacija nije logicna.
d

denula

pre preko 2 godine

Crvena zvezda- obraz djon. nit stida nit srama u klubu podno tenka!
O

Orao

pre preko 2 godine

Tako je bre, ne treba cutati!!!!
S

Sniper

pre preko 2 godine

Samo da vidim hoće li Stanojević sad pred skupštinu. Rekao je da će pred skupštinu ako prvenstvo bude neregularno. Evo očigledan primer da je nerehularno. Ajmo Stanoje, šta se čeka
I

IQ

pre preko 2 godine

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Z

Zole

pre preko 2 godine

Stidim se ovakve pobede ali istovremeno uzivam u jecaju i plakanju Terzića i zvezdaša
D

Dell

pre preko 2 godine

Ajde Terziću ne k..i više. Boli Piksija uvo baš, za tebe. Nije Zvezda privatno vlasništvo pa da se ti preko nje svetiš Piksiju što ti je sin dobio otkaz, i ovako si ga namestio gde mu mesto nije. A grobari će ovakvom igrom svakakonda puknu negde.
B

B.M.

pre preko 2 godine

Mozda bi bilo kul da dovedu Briha da sudi, pa bi onda Terzic mogao da optuzi recimo Albance ili tako nesto, da ne unistava zvezdine legende bezveznim izjavama. Imamo VAR ljudi, sta jos hocete, ne sprdajte se sa ligom kad su stvari ok. Da je bio isti penal u 12.minutu sve bi bilo ok, ali posto je u 85 onda je problem. Iracionalni smo. 🙄
1

118d

pre preko 2 godine

Vidim da Terzić stalno potencira tu 2017.godinu, samo ne znam na šta tačno misli. Da li na to što smo ih sa Markom Nikolićem išamarali u 3 od 4 derbija te sezone da su im se uši crvenele ili na priznat gol Kangi iako je lopta bila u gol-autu pola metra. Na šta tačno misli zbunjen sam?
l

liveGost

pre preko 2 godine

pdijatwlju ti pojma nemas i mozak ri je zakrzlhao.5 utakmica namjestaju prelaz iz 1 u 2 ili 2 u 1.deebi treba da iskljuci lwonarda sudija nista ne svira mesar pavlovix takodjw zato se i sad vidi kakav je igrac i on i sveta markovic.sa.o rolimo ako treba jos reci i sramota bi me bilo da navijam za taj klub I
r

ranGo

pre preko 2 godine

mozda misli na ne dosudjeni penal nad trujicem (mazic tad
r

ranGo

pre preko 2 godine

Mozda misli na ne disudjeni penal nad trujicem u 80i nekom min (mazic tada jovanovic sada a zanimljivo oba naj bolje rangirani mesju nasim sudijama dali ti nesto govori to) pa mizda je mislio na ne iskljucenje djurdjevica u nisu na pocetku utakmice (široki) pa je mizda mislio na pesnicenje leonarda'a vi placete zbog sanoga) kod 1:1 bez crvenog (grujic) pa recimo i ne disudjeni penal u finalu kupa nad boaciem(mazic) ali daleko od toga da mislim ista dobro i terzicu
M

Malj

pre preko 2 godine

Sramota me penala i saopstenja
M

Malj

pre preko 2 godine

Sramota me penala i saopstenja
S

Saša_PFC

pre preko 2 godine

Kao zvanični rekorderi sa najvise dosudjenih penala u jednoj sezoni,najbiše osvojenih bodova u jednoj sezoni,sa najvise postignutih golova u jednoj sezoni i treba da vas bude sramota.Kada ste prvenstvo osvajali sa igracem vise,penalima a da igrac i nepadne u 16.metara tada je sve bilo posteno i regularno a sada kada vidite da se Partizan organizovao i trenutno najbolji klub u Srbiji odjednom vam nista nije regularno.Zbog C.Zvezde je uveden VAR sistem i svaka vasa utakmica se direktno kontrolise u Nionu u ovoj sezoni,zbog vas je fudbalski sudija osudjen na zatvorsku kaznu i dozivetno udaljen sa sportskih terena jer je priznao Zvezdi gol iz gol auta,zbog vas su sa liste pre pocetka sezone skituto 5.sudija sa liste za sudjenje u ovoj sezoni.Sada vi prosipate pricu o regularnosti a kod vas na stadionu se volšebno pokvari VAR sistem kao kedinstveni slucaj u Svetu i gle cuda bas za to vreme dok je bio van funkcije je priznat neregularan gol C.Zvezde.Sad posle svega toga vama nesto smeta.....dali ce ipak prvenstvo na kraju bude regularno ako C.Zvezda osvoji isto bez poraza do kraja prvenstva ili ce samo biti neregularno ako Partizan postane sampion pod istim uslovima koji vaze i za C.Zvezdu....????
M

Malj

pre preko 2 godine

Navlaci se za partizane, ali naravno da na pasnjaku nece moci da se namesti, jer je razlika u kvalitetu nikad veca
G

Gost12345

pre preko 2 godine

Da je trebalo da se oglase, jesu. I to odavno. Pa ne navlaci se za Partizan i ne statiraju mu protivnici od juce, nego vec godinu i po dana. Besmisleno je igrati ligu i takmiciti se u njoj kad tvoj protivnik igra 90% trening utakmica, a u onih 9% sudije izmisle penal. 1% je derbi. Samo ne znam cemu pominjanje Piksija. Osim ako Terza zna nesto sto mi ne znamo...
g

gost111

pre preko 2 godine

Tako je, istupite iz lige i demonstrativno vratite titulu iz 1946
g

gost12345

pre preko 2 godine

@gost111 - ne, to je više vaš fah. Vi pretite kako ćete da istupite iz lige. Tako ste pretili prošle sezone u košarci, tako ste pretili da ćete pred skupštinu ako ne budete prvaci ove sezone. Vratićemo kad vi vratite one dve koje ste preko suda dobili i onu koja vam je poklonjena zbog bombardovanja. Volite vi tako da van terena dobijate titule na poklon.
M

Mikki

pre preko 2 godine

Ajde više umuknite I ne brukajte klub
L

Lica sa poternice

pre preko 2 godine

Govore o pljački, pametnima dosta!
A

Ab

pre preko 2 godine

Piksi, Piksi moji zvezdaši nek se zna... Evo nek dođe protiv Rendžersa da gleda "svoju" Zvezdu....
H

Hermano7

pre preko 2 godine

Placiteeeee cigaaaaaniiii, nista sladje od ovakve pobede
G

GostDzoni

pre preko 2 godine

Samo Grobar moze da se raduje ovakvoj pobedi. Normalan covek ne.
H

Hermano7

pre preko 2 godine

Ma radovao bih se i vise nego mi je muka sto nije bila 95 min. Ovako ste uzeli 4 titule zato se i radujem, daj boze svaku utakmicu do kraja sezone da dobijemo ovako… Eeee stidi se, opravdujes kad vam kriminalac vredja klupska legenda, bruke jedne
a

asi

pre preko 2 godine

Ja mislio da je Piksi Zvezdina zvezda kad ono nije nego je nas. Ok,svasta covek moze da cuje od ovih novokomponovanih delija.

Kontraudar

pre preko 2 godine

A ne, Tereza je zvezdin Dileja.
B

B.M.

pre preko 2 godine

A i bolje da okrive Jovanovica iz VAR-a, pa on je i signalizirao situaciju. Situacija je 50:50, neki bi svirali, neki ne.
V

Vart

pre preko 2 godine

Ovi prostački ratovi saopštenjima koje traju još od Lukića 2009-e su potpuno besmisleni i neukusni. Zato je najbolje da sve utakmice Zvezde i Partizana sude strane sudije. To je zato što nam je futbal kao i zemlja u potpunom rasulu i sami ne možemo da normalno funkcionišemo. Da recimo hipoteticki Bugarska hoće da nas osvoji uradila bi to za par nedelja jer je defetizam i apatija u Srbiji ogromna. Možete li da zamislite ovakva saopštenja zbog neke utakmice za vreme Džajića i Zečevića? To nije moglo da se desi jer su oni uz sve mane bili gospoda.

Sakur

pre preko 2 godine

Kako hoce da izjednace sa saopstenjima,pa ovi iz Partizana ne smeju da se oglase posle kradje zvezde protiv cukarickog,likovi cele sezone cute dok sa druge strane terza ih samo stancuje

Kontraudar

pre preko 2 godine

Lukić i uz njega Vesić. I Čović bio u FK dok ga Džajić nije nokautirao. Kako stvari stoje i Piksi će se pozabaviti Terzom.
G

Gost23

pre preko 2 godine

Bezveze je da se sada prepucavamo, ali penal nije bio i smešno je što je uopšte dosudjeno ovako nešto. Onda je sudija i nakon VAR-a znači imao neku skrivenu nameru, jer ovo se ne sudi, izuzev ako je simuliranje. A zašto se Piksi provlači kroz ovo, to ne znam?! Neka Terza izadje u javnost sa podacima koje ima, pa da vidimo. Ako laže, neka ide u zatvor za klevetu, ako ne laže, Piksi neka da ostavku. Mada Piksi da radi za Partizan i da učestvuje u ovom trenutku srpskog fudbala sa ovakvim stvarima je fantazija, više bajka u stvari.

Sakur

pre preko 2 godine

Bezveze je da se sad prepucavao ali penal je bio
T

Terzić

pre preko 2 godine

Druže ja nisam išao u zatvor za mnogo ozbiljnije stvari
a

asi

pre preko 2 godine

Pa ako neverujes svojim ocima kada si video da je prvo udario Pavlovica u nogu pa onda jedva zakacio loptu vrhom kopacke zasto da nepoverujes i u bajku da je Piksi grobar. Kontakta je bilo,jedva je dotakao loptu igrac Spartaka i to posle kontakta sto znaci da nije prvo zakacio Pavlovica i pomerio mu nogu ne bi ni dosao do lopte. Znam da vam se ne svidja sto je Partizan uzeo bodove posle ocajne igre al desava se to,bese i vama pre nekoliko kola isto tako.
I

INĐIJA

pre preko 2 godine

Bez komentara
B

B.M.

pre preko 2 godine

Kad Zvezdinu zvezdu optužiš da radi za Partizan, znaš da smisla nema 😄
R

Rodman1986

pre preko 2 godine

Piksi i Generacija iz 91 na strani Partizana.
Ć

Ćopa

pre preko 2 godine

Izgleda da su svi oni navijači Partizana al su igrali za Zvezdu i proglašavanji za Zvezdine Zvezde po sopstvenom nahođenju.Predlažem da se sad sve te Zvezdine Zvezde obrišu i da Terza odluči ko dobija takav status.
G

Gost11

pre preko 2 godine

da ste ne znam ni ja koliko nadareni za pisanje saopstenja, iz ovog se vidi da ste vec bili pripremljeni..
v

v1ad

pre preko 2 godine

Kolik god ne volim saopstenja (jer ce posle ovog naravno da sledi i odgovor iz Partizana) na ovakve stvari ne treba cutati.

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

Ja mislim da sudija jednostavno nije imao izbora....Stanoje bi strajkovao gladju ispred skupstine da je ostalo 0:0
M

Mikac678

pre preko 2 godine

Pa šouu, ja mislim da se pored Piksija angažovao i EU i Nato zato što imate Gazprom kao sponzora. Penal čist kao suza, CIA, BIA, JMBG i ostale službe
R

Rasa1977

pre preko 2 godine

Koka smešna izjava. Pa svirao bi sam penal da je hteo da vuče za zvezdu(za koju inače navija). A tek ovo oko zahteva za izbore... Pa svakako za mesec dana idu izbori na svim nivoima u okviru FSS...
L

Liga sampinjona

pre preko 2 godine

Sram te bilo Terzicu!!!Kakve Piksi ima veze sa tim a?
K

Klis

pre preko 2 godine

Ha ha ha Terzic o postenju, kratko pamćenje imate ganci
B

BlackAndWhite

pre preko 2 godine

Zar Piksi nije peta zvezdina zvezda? Još jedna lekcija iz časti i dostojanstva iz nekadašnje ljutice bogdana (sadašnja ulica Mateje Kežmana)
T

Tomas ue

pre preko 2 godine

Bednici..pa ustanite kad spomenete Piksija..čuj..Piksi namesta..čovek Zvezdas..peta Zvezdina-zvezda..covek naučnik fudbala..i pominju ga kriminalci i secikese..iz Zvezde i Partizana..sram vas bre bilo..ja sam Partizanovac..volim Piksija ko brata..od-uvek..

Kontraudar

pre preko 2 godine

Kokeza i Piksi, stari Grobari. Sutra kad sve ovo prođe ispašće da je i Terza bio Grobar.
G

Gost1970

pre preko 2 godine

Pricalo se jedno vreme da je Terza grobar, pamtimo to, doveden da unisti Zvezdu, taj nivo smo presli, Kokezu isto, sad je Piksi na redu.Inace Terza je jos pod neopozivom ostavkom, pozdrav
K

K R O J F

pre preko 2 godine

Zna se da DOKTOR ne miriše Piksija nije to tajna ipak u svoje ime nisam očekivao ovako nešto. Ovo je sramota čitati.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Sta bre nema nigde???? Ovo je peta utakmica koju resavate nepostojecim penalom na 0:0!!!
K

K R O J F

pre preko 2 godine

@Gost123 Sramota je čitati koliko nam se svima vređa zdrav razum.Moglo se napisati mislimo da nije bio jedanaesterac,verujemo da je sudija namerno svirao itd ali pisati da su Kokeza i Pksi krivi to je sramota. Kokeza bio potpredsenik kluba a Piksi je zvezdina zvezda. O toj sramoti pričam a ne jedanaestercu
Z

Zvezda 75

pre preko 2 godine

Tako je Zvezdo,spin masinerija melje svim silama,gledamo demonstraciju sile ovo sto je u Subotici bilo,jedno je da sudija odmah svira penal,ali on gleda pet minuta i svira ...sta je video ????? Sta je video ????
A

Atila17

pre preko 2 godine

Pa penal.

Kontraudar

pre preko 2 godine

Piksi i Kokeza, stari Grobari. Za koju godinu će i Terza ispasti Grobar.
M

Milivoje Perić

pre preko 2 godine

Brzo zaboravljaju kako su oni nekad krali i krali...

Sakur

pre preko 2 godine

Kazu lukic im je oteo titulu i sad pogurao Partizan.Da je hteo da pogura Partizan svirao bi odmah penal a ne da mu iz vara jave da pogleda,pazi ti njihovu logiku
J

Jak golman u glavi

pre preko 2 godine

Brzo se zaboravlja zvezdano nebo Kradja poslednje 4 sezone , ne prica se kako ste zadrzali pametnog golmana koji je otvorio skolicu sa snesicom na planini da moze ta ista da udise svez vazduh dok se oporavlja od terzarone korone
J

Jesi li

pre preko 2 godine

Zalepio z aku na + tasteru gnjido?
Z

Zeljeznik

pre preko 2 godine

AHHAHAHAHAHA PIKSI JE GROBAR JEL TAKO DELIJE?
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Cekajte sad mi nije jasno!Ko nam namesta titulu?!Bjeka ili Piksi?!
x

xyz

pre preko 2 godine

Kako ne razumeš.Piksi ih šteti tako što ne zove njihove vunderkidove u reprezentaciju nego raspale Mitrovića i Vlahovića i tako šteti Srbiju što je njima jaaaaaaaaaaako bitno. Kokeza i Bjeka iz mraka ih opstruišu.
M

Mare CZBGD

pre preko 2 godine

Ko nama vodi klub i dokle ide bolest.Kokeza i Piksi nasi ljudi ali rade za groblje.Pa ima Var sta nije jasno?Sramota me vase sramote
T

Taribo West

pre preko 2 godine

Najveći lopovi i pljačkaroši u svetu sporta se oglašavaju. Da ima 1% pravde u ovoj državi Terzić i Čović bi bili odavno u zatvoru, zajedno sa zvezdinim navijačem Kokezom, a blate ime jednog od najvećih fudbalera na ovim prostorima Piksija Stojkovića...
p

pfc

pre preko 2 godine

koje droge koristi terza,iste kao i pudlica
H

Hahahha

pre preko 2 godine

koliko ste smesni….pa sta je sad bre komunisti,cim niste prvi odmah kradja hhaahhahah. Stvarno ste jadni
L

LadnoPivo

pre preko 2 godine

ali kad ti Zvezdan Terzic prica o postenju i jos krivi Piksija hahahaahahahha! Pa ovo nema ni u Kambodzi
L

Lfcc

pre preko 2 godine

Koliko moraju da nemaju obraza da Zvezda prica o namestanju. Pa samo je pitanje u kom minutu ce novi pazar da dobije crveni ili da se sudi penal za vas ako zatreba. Proleca 2017 su vam na svakoj utakmici sudili penal al dzaba na kraju. Imate visestruko skuplji tim od ostatka lige zajedno, svaka utakmica da pocne sa 2-0 za protivnika opet bi bilo malo da nadomesti nepravdu. Jos se usudjujete jednog Piksija da spominjete samo zato sto nece da zove terzine menadzerske igrace u reprezentaciju.
M

Malj

pre preko 2 godine

Ipak dobise 4 komada za 20 min, pozz
M

Marszak

pre preko 2 godine

Floraksandar Šamrojević da kaže ko mu je obećavao i šta mu je obećavano, jer više puta priča da su pre početka sezone data neka obećanja. Izgleda da samo u Partizanu znaju za njih
S

Sd

pre preko 2 godine

Penala nije bilo,u redu. Vama se poklanjalo i poklanjace se,naravno i nama... Ali kako vas bre nije sramota da optuzujete Piksija,eeeej,pa on je vasa zvezdina zvezda,za mene gospodin,jeste ciganin al dingospo,nas selektor. Kokezaaaa,hahahah,pa i 9n je bre vas,majko mila,niste normalni

Sakur

pre preko 2 godine

Penala je bilo
G

Gost222

pre preko 2 godine

Zsboravljate Cukaricki i neispravnost vara 20 minuta
M

Marszak

pre preko 2 godine

Čukarički nije morao da izlazi na teren dok se ne popravi. Isto se dešava i u Evropi. I šta je bilo sporno za prvih 20 minuta dok nije radio?
A

Alessandro

pre preko 2 godine

Ne sramotite se nego zapnite i pobedite sve do kraja. Ako ovo nije motiv da se da sve od sebe onda ne znam šta je. Piksijeva je sramota što nije bio na derbiju ali prozivati ga da Partizanu namešta titulu je ispod svakog nivoa!
R

Realno ljudi

pre preko 2 godine

Penal neko svira,neko ne. Bukvalno 50:50 U tvrdjim ligama , sigurno nije,u ligama gde se kontakt svira OLAKO,onda jeste penal. Ali,davati saopštenja ovakvog tipa 😂😭 Pa jel #TvorzaMađija realan ???? Čovek patološki mrzi Piksija već skoro 20 god. Ceo fudbalski svet u Srbiji to zna. Šta je pozadina te "mržnje" možemo samo nagađati,ali kada o sudijama,krađi,bilo kojim mutnim radnjama govori čovek tipa Zvezdana Terzića 😑 onda mislim stvarno.
h

humskapfc...

pre preko 2 godine

ahahahahaha Piksi rezira ahahahahaha pa kakvi su im navijaci polumozgasi nije cudno sto pisu ovo
n

noleeeeeeeeee

pre preko 2 godine

2017? To ono kada niste centar mogli da predjete u 3 derbija?

Sakur

pre preko 2 godine

Piksi nova legenda Partizana
S

Sd

pre preko 2 godine

Bravooo,oplakah😂
H

Hersonisos

pre preko 2 godine

Sve super... Start na nogu..pa tek onda na loptu..faul je faul..a ako je sve u redu bilo na Zvezdinoj utakmici protiv Čukaričkog..čist faul Pavkova pred očima sudija..onda nije bilo povike nikakve..daj ustabilite se I jednim I drugim se navlači ...uvijek imaju bolje suđenje od protivnika..tako da nijedan ni drugi klub nema moralno pravo da se javlja I pravi od našeg fudbalskog Cirkusa još veći nego što je!!!!
Л

Лукаку 98

pre preko 2 godine

Ма, требало је да чекате задње коло па да се огласите, рано је сад.
g

gost 5

pre preko 2 godine

istupite iz lige kme,kme
h

hahahahaha

pre preko 2 godine

Prvenstvo nikada nije ni bilo regularno. Ne znam ni ko moze da gleda ovu patnju vise, smesno… elemenata jeste mozda bilo za penal…
P

Pizzi

pre preko 2 godine

23 minuta,kladio sam se sa drugarom da ce u roku od pola sata izaci saopstenje od strane fk saostenje
h

hahahahaha

pre preko 2 godine

Prvenstvo nikada nije ni bilo regularno. Ne znam ni ko moze da gleda ovu patnju vise, smesno… elemenata jeste mozda bilo za penal…
M

Milojko Arsenic

pre preko 2 godine

Uzalud trud i džaba vam sve i vlast vas gura al opet ne ide, došao je kraj moj cigane ništa od titule ni ove godine.
M

Mexiko

pre preko 2 godine

Pljačka i neregularnost na delu.Namesta se titula partizanu pljackama i kradjama. Ugasite fudbal u Srbiji!
G

Gost31

pre preko 2 godine

Penal je bio čista, mada me iskreno sramota zbog ovakve pobede na koju su ipak više navikli oni koji sad dižu frku. Kada bi se njima oduzeli svi stvarno nepostojeći penali koji su im svirani ne bi imali 3 zvezdice na grbu. Prwma tome bolje da ćute....
S

Sram te bilo!

pre preko 2 godine

"ČistA"??? Obraza nemas, a uz to si nepismen!!!
M

Mjesalica

pre preko 2 godine

Penal sraman, saopstenje sramotno. Cirkus se nastavlja.
G

Gostanko

pre preko 2 godine

Konacno ste se oglasili.Ovo prevazilazi smeh, ovo nema ni u Hondurasu. Voditelj kao da je sve u redu.Glumi se nekakva regularnost,neizvesnost.Iz kola u kolo se ovaj polupani Partizan gura i ne samo to,nego diktatura i otimacina koja nam se prikazuje je nesto najodvratnije sto se moze videti.Nazalost i ova pljacka danas ce se vec koliko sutra zaboraviti bas kao i ona u duelu protiv Mladosti iz Lucana. Sedim sa tri partizanovca kojima je jasno sta je i kako. I to nije mantra koju svi koriste vec je zaista tako.Ljudi sami kazu da ova parodija od drzave u kojoj zivimo,ni fudbal nije mogla da ostavi na miru.
h

hehehe

pre preko 2 godine

BWAHAGAGAHAGA HVALA PIKSIJU NA TITILI
V

Vladimir 1111

pre preko 2 godine

😂😂😂
n

noleeeeeeeeee

pre preko 2 godine

O Piksi majstore
P

Pfc

pre preko 2 godine

Hahahahahahahahahahahahahahahahaha
P

Pfc

pre preko 2 godine

Hahahahahahahahahahahahahahahahaha
P

Pfc

pre preko 2 godine

Hahahahahahahahahahahahahahahahaha
P

Pfc

pre preko 2 godine

Hahahahahahahahahahahahahahahahaha
P

Pfc

pre preko 2 godine

Hahahahahahahahahahahahahahahahaha
P

Pfc

pre preko 2 godine

Hahahahahahahahahahahahahahahahaha
G

Gost97

pre preko 2 godine

Ko o čemu... :)
G

Gost97

pre preko 2 godine

Ko o čemu... :)
j

jel ovo sala

pre preko 2 godine

Jos nije April, jel ovo šala ili?
x

xyz

pre preko 2 godine

Ahahahahaha jel istina? Zvezdina zvezda kao tajni agent Partizana. ahahahaha kako je vama dobro e
G

Gostjkk

pre preko 2 godine

ahahahahaua PKSI GROBAREEEEEE, a sudijs u Var sobi iisti onaj sto nije dosudio čist penal na derbiju kad je Erakovic ustopovao loptu rukom
N

Nikolassss

pre preko 2 godine

Kakve b*dale, dal su normalni ovi ljudi sta pisu
b

brxysd

pre preko 2 godine

Penal je bio u najmanju ruku krajnje sumnjiv.....

Sakur

pre preko 2 godine

Al su brzi ahahahahah pre nekoliko minuta sam napisao kad ce saopstenje ahahahahahahahahahahahahahaha
Z

Zar ti nisi

pre preko 2 godine

Na utakmici, mislim u Subotici?
9

91

pre preko 2 godine

Izmileli ste iz jazbine nije vas bilo posle derbija nesto