Komentari na vest

Čist gubitak od 44.000.000 evra: Fred iz Junajteda otišao da "čuva leđa" Tadiću i Džeku

2

24.04.1902.

pre oko 1 godinu

Steta a u Sahtjoru je blistao!
A

Andjus

pre oko 1 godinu

To tekstu ispade da Fred nije igrao i da nije imao neke dobre momente... Van de Bek je bačen novac, Fred to nije ali znamo da za "objektivnost" i veličanje Liverpula i spuštanje Utd uvek na mozzart sport.
Č

Čevap

pre oko 1 godinu

Fređ
н

нс бој

pre oko 1 godinu

Нема везе,није то за њих ништа,и треба да троше,бацају паре,од чега би живели мањи клубови.
G

G

pre oko 1 godinu

Amatersko gledanje. Nije to umetnina i da li je izgubila ili dobila na vrednosti. Nego igrac koji je igrao. Dao neki doprinos. Na kontro nekog marketinga privukao prihode itd... Nejmar jel ce otici za 222 miliona iz PSG?
K

Kijevac88

pre oko 1 godinu

Ja stvarno ne razumem ove novinare sto pisu ovakav tekst i naslov nema potrebe za tim ako ne gotivis neki klub lepo pisi objektivno... Pa sta 44mil gubitak a koliko je na ostale igrace izgubio mnogo vise Pogba, Lukaku, Megvajer i jos koliko njih a ostali klubovi koliko samo Koliko Real na Azara ili Barsa na Kutinja i da ne nabrajam dalje... Sve je otislo u djavola eto Liverpul doveo igraca kvalitetnog za 127m a realno njegova vrednost je 30m ali sta je tu je Mancester sad od para od Freda i Magvajera i ako proda jos nekoga da dovede dobrog stopera i bice to korekno... Ajde da gledamo fudbal navijamo za voljeni klub a ko koliko kosta to nas ne treba da zanima nama ni iz dzepa ni u dzep... Zivi mi bili i neka najbolji pobedi...
B

Budiboxnama

pre oko 1 godinu

Baš prilično glup ugao. Lik proveo 5 godina u klubu, a nije oteran posle 1-2. Došao u punoj snazi, odlazi sa 30 godina. Koliki je gubitak Reala na Benzemi?
Д

ДКП

pre oko 1 godinu

Поређења ради, колико је трофеја освојио РМ са Бенземом, а колико МУ са Фредом?!?! То потврђује ову причу "ГУБИТАК"!
x

xnxx

pre oko 1 godinu

s' obzirom na 5 lš i bezbroj golova vaznih nakon odlaska ronalda sto u ligi sto u lš, veliki gubitak ne novcano vec statisticki za takav klub
G

Gost1123263738383884

pre oko 1 godinu

Pa sustina komentara jeste da se ne moze ovako posmatrati na stvari. Veliki klubovi ne dovode igrace da bi na njima zaradili vec da bi u rezultatskom smislu doprinijeli. Naravno da ce manje da vrijedi sa 30 godina i mozda 1 godinom ugovora. Benzema je naveden kao primjer kako je cisto gledanje ulaznog i izlaznog transfera glupost.
S

Sejn85

pre oko 1 godinu

Vrlo tacan naslov. Za ovog igraca platiti 60 milioba pre pet godina deluje stvarno delikatno, za takvu situaciju treba “zahvaliti” Ed Vudvordu i ne samo vezano za Freda, vec i za Di Mariju, Lukakua, Sančeza, Pogbu i da ne zaboravimo Megvajera i ostale da ih sad ne nabrajam. Nadam se da su takvi dani odbrojani dolaskom Ten Haga i da ce ubuduće igrači biti bitani sa dosta opreznosti….
4

46

pre oko 1 godinu

A šta je dovođenje Maunta, Onane, Veghorsta, Hojlunda, Antonija nešto bolja transfer politika? Varan, Martinez i Kazemiro jesu dobra pojačanja ali to su vrhunski igrači koji bi legli svakoj ekipi, ne treba da imaš neko znanje da ih "ubodeš" kao pojačanja, ostali su katastrofa... Ten Hag je sjajan trener, dobar taktičar, pragmatičan, ali mislim da ni njegova pojačanja nisu nešto bolja od Solskjerovih, Van Galovih, Murinjovih.
b

babajaga

pre oko 1 godinu

Maunt i Onana će sigurno dokazati da vrede i tu nema dileme, a Veghorst je svakako doveden da premosti, kao iznudjeno rešenje.