Blista Partizanova mladost: Posle omladinaca, i kadeti dobili večiti derbi

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.10.22. | 12:50

Po dva gola Matije Popovića i Andrije Maksimovića – 4:2

Seniorski sastav izgleda sve uverljivije, a izgleda da i talenti Partizana imaju šta da ponude. U razmaku od deset dana dobili svu dva večita derbija. Najpre su omladinci slavili 3:1 na pomoćnom terenu stadiona „Rajko Mitić“, da bi na istom mestu trijumf ostvarili i kadeti u utakmici devetog kola – 4:2.

Sastav trenera Đorđija Ćetkovića (dečaci rođeni 2006. i mlađi) je pokazao da je u ovom trenutku bolji od ekipe Slađana Nikolića i pobedom je obišao na tabeli. Parni valjak je sad drugi u konkurenciji kadeta, ima 25 bodova, dva manje od lidera Čukaričkog, a jedan više od večitog rivala, koji je tako pretrpeo drugi poraz u sezoni.

Izabrane vesti

Najbolji akter meča bio je Matija Popović. Ofanzivni vezni ujedno slovi i za najvećeg bisera Partiazan u ovoj generaciji, jedan je od vodećih igrača lige, a kvalitet je dokazao tako što je postigao dva gola. U prethodna tri kola Popović je ostao bez konkretnog doprinosa, ali je pokazao kakvim individualnim kvalitetnom rapsolaže, obogatio je statistiku, pa sad kraj imena ima ukupno osam datih i pet nameštenih golova na deset mečeva.

Slavlje gostiju podebljali su Alilović i Ćuk.

Strelac oba gola za Zvezdu bio je Andrija Maksimović (inače, 2007. godište), od čega je jednom bio precizan sa penala, pretekao Andreja Subotića iz Čukaričkog i sad je drugi strelac lige, tri koraka iza još jednog člana Brđana, Mihajla Cvetkovića (15).

KADETSKA LIGA SRBIJE, DEVETO KOLO

Crvena zvezda - Partizan 2:4

TereniOmladinske škole Crvene zvezde

Sudija: Uroš Ržić.

Strelci: Maksimović u 52. (iz jedanaesterca) i 66. za Crvenu zvezdu, a Alilović u 21, Popović u 38. i 50. i Ćuk u 76. minutu za Partizan

Žuti kartoni: Petrović (Crvena zvezda), Popović, Janković, Dragojević (Partizan).

Crvena zvezda: Draškić, Ostojić (od 62. D. Tegeltija), Stojanović, Ilić, Đurić, Petrović, U. Tegeltija (od 62. Markočević), Maksimović, Vukojević, Žagar (od 46. Milošević), Golubović (od 73. Ivanović).

Partizan: Radulaški, Ćuk, Obrić (od 90. Kahrović), Dragojević (od 90. Filimanović), A. Popović, Simić, M. Popović (od 79. Filipović), Janković, Jovanović, Alilović (od 90. Dinić), Došlov (od 62. Totić).


tagovi

FK PartizanFK Crvena zvezdakadetska liga Srbijekadeti Crvene zvezdeMatija Popović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda
FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara