Komentari na vest

Barsin plan za leto: Prodati Rafinju, kupiti Nika Vilijamsa

P

Pjer

pre 5 meseci

To je dzabe kakve se pare bacaju danas...
7

777

pre 5 meseci

Sad kreće tezgarenje,kao na buvljoj pijaci cenkanje,nesto u stilu i maniru sakupljača starog gvožđa,sekundarnih sirovina...Sinonim za posrnuli kantalonski klubčić.Biće tragikomično pratiti razvoj situacije,u pokušaju da dodju do vazduha.Kasa prazna,trener nedorastao zadatku,sastav šaren,a Madridski div i ovako nedodirljiv,se još dodatno pojačava igračima Svetske klase,poput Mbapea,Dejvisa.Ne čudi onda činjenica da debeli laporta sa ostatkom stručnog kadra iz prikrajka vreba istek ugovora igrača kadiza,almerije i granade ne bi li besplatno pojačao konkurenciju u timu.U medjuvremenu će biti pokušaja poput ovog,da se uvali poluigrač,za nekog dokazanog igrača la lige,ali je mala verovatnoća da su toliko naivni iz bilbaa.Mnogo vremena će morati da protekne ne bi li se kantalonci oporavili,pre svega finansijski,a do tad će Real odmaći svetlosnim godinama u svim sferama.Njima ostaje da nastave sa kmečanjem i porazima,a simpatizerima Kraljevskog kluba uživanje u obaranjima rekorda,i naslađivanje gledajući koprcanje davljenika.
i

ixy

pre 5 meseci

Je l to onaj isti madridski div koji je pobedio "nedoraslog trenera i sareni sastav"? na nacin na koji jeste? znaci kada rezimiramo jedva pobedili "malu ijadnu barsu" a obaraju rekorde upravo skaces samom sebi u usta ..jer svi znamo na kakav nacin obaraju te rekorde :)
7

777

pre 5 meseci

@ixy Bas tako,u sva tri zvanična meča ove sezone,Real je slavio,3-2 pa 4-1 i 1-2.Utisak je da su igrali taman koliko je potrebno da bi trijumfovali.Bolna ali istinita činjenica.Takodje tabela kaze da je prvoplasirani tim tj šampion Španije statistički ujedno i najbolja odbrana lige,kao i napad.36 titula naspram 27 kantalonskih.Ni era hormonskog patuljka u kojoj jesu cesto izlazili kao pobednici,nije ih dovoljno približila,a takvu generaciju možda više nikada neće imati.U skorije vreme ih svakako nećemo gledati u završnicama takmičenja a kamoli samoj borbi za bilo kakav trofej.Dok Real u velikom stilu privodi sezonu kraju,i grabi ka 15 tituli prvaka Evrope.I tu su rekorderi,i da se povuku iz takmičenja na izvesno vreme,praktično su nedostižni.Stadion renoviran,sponzorski ugovori astronomski,igrački kadar podmlađen,talentovan,i već nastavlja stazama prethodnika.A sto se tiče načina na koji dolaze do cilja,bilo je kontroverzi,kažu baš najviše vezano za njih,međutim i ostali velikani su uživali protekcije,a nekima je trenutno aktuelan i sudski postupak zbog malverzacija sa sudijama i plaćanja kako su objasnili "konsultacija".Što je za sada nezapamćeni skandal.Obzirom na renome,istoriju i tradiciju kluba,kao i uspehe,postoji kod sudija odredjeni pritisak kada sude Realu,ali takav status se ne kupuje novcem pa pravda plaćanjem "konsultacija".Bankrot,prazna kasa separatista je pokazatelj da su im i arbitri okrenuli ledja,a strucnjak na klupi,sumnjivog trenerskog kvaliteta,jednako koliko sumnjivog morala i debeli predsednik,bivsi robijaš,kao i šareni sastav,nisu garancija da će se simpatizeri uskoro radovati nekom uspehu.Neka uče od boljih,od Reala,jer to je vrh piramide.
T

Tuco

pre 5 meseci

Pescani sat curi,a decko ima 21 godinu...
C

Cupakabra

pre 5 meseci

Niko Vilijams je samo mladji od Rafinje. Niti je bolji niti moze vise, trenutno.
S

Suludi Milojko

pre 5 meseci

Rafinha je jednostavno nekoristan igrač. Postigne poneki gol, ali zato upropasti sijaset 100% šansi, a to što je sebičan je posebna priča. Greška što je uopšte doveden.
r

rm

pre 5 meseci

Vinisijus placen 45M, a ovi ce dati za Vilijamsa 50M. Smehoteka
v

vhj

pre 5 meseci

bolje da prodaju ferana tores nego rafinju,mada ko bi kuppio ferana za vise od 20 miliona
S

Suludi Molojko

pre 5 meseci

I Toresa i Rafinhu prodati obavezno.
P

Pesimista

pre 5 meseci

Ovo mi ni na sta ne lici, mlad dobar igrac a sve mi deluje da ce biti promasaj. Lose se radi za razliku od poslovanja madridjana gde je 90% transfera malih/velikih pun pogodak.
G

Gost99

pre 5 meseci

Imali su i oni promasaja tipa Jovic 60 miliona,Rejner 30 miliona itd.Barselona je vecinu svojih mladih igraca stvorila za razliku od Reala koji ih kupuje
D

Dejan Savićević

pre 5 meseci

To bi bio najbolji potez Barselone.