Komentari na vest

Barsa ne prestaje da dovodi igrače, ali ne može da ih registruje

S

Slanina

pre oko 2 godine

Ako De Jong ne potpise smanjenje plate nece igrati? Pa nece ni novi igraci igrati onda. Cudnu igru Barsa igra.
H

Hranca

pre oko 2 godine

Ljudi traze nerealno obestecenje za igrace i zato i ne mogu da ih prodaju. Za Brainwajta traze 8 mil. ko ce da im da te pare za igraca od 31 godinu koji nije sastavio 10 utakmice prosle godine. Depaja doveli za dzabe a traze 20+ mil za njega. Spustite cenu, prodajte ga za 10mil. i tako za jos brdo igraca
B

Blef

pre oko 2 godine

Kažete u tekstu za De Jonga, "moraće da pristane". Kako da ne, ko ih je tjerao da potpisuju takav ugovor sa njim. Klasičan mobing.
H

Hagi

pre oko 2 godine

To ce se znati kada LaLiga bude iznela platni limit za svaku ekipu u ovoj sezoni, a njihov je sad znatno veci zbog pozitivnog poslovanja i aktiviranih poluga.. za svaki slucaj, imaju i trecu polugu spremnu za aktiviranje, sto bi dovelo do toga da ni jedan igrac ne mora da bude prodat.. zato ono baljezganje kako ucenjuju Frenki De Jonga je presmesno..
G

GostRade

pre oko 2 godine

Čekaj, ti ne vidiš nikakav problem u tome što Barsa delimično pridaje svoje buduće profite ne bi li mogla da finansira prelazne rokove? Svaki hobi ekonomičar će ti reći da je to nenormalan i neodgovoran rizik i sušta suprotnost onome što je Laporta obećao, naime da neće poslovati kao Bartomeu.
G

Gocii

pre oko 2 godine

Kao da oni ovo sve nisu znali i pre ovih silnih transfera.Izvadice se iz g isto ko u zimskom prelaznom roku.