Ilustracija (©Printscreen)
Ilustracija (©Printscreen)

AZIJA: Tampines napada tron u Singapuru, igra se i u Jordanu i Libanu

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.07.23. | 08:27

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Singapur 1)

Tampines se bori za titulu u šampionatu Singapura. Ima pet bodova manje od prvaka ove azijske zemlje, Nigate, dok je u igri za krunu i Lajon Siti. Hugang je u lošoj seriji, pretrpeo je tri vezana poraza. Gosti su posustali poslednjih nedelja, imajuj čak tri remija na četiri prethodna duela. Tampines nije poražen na gostovanjima. Ima pet pobeda i tri nerešena ishoda, a primio je samo četiri pogotka van svog stadiona.

TANĐONG PAGAR – BALESTER, 13.45

(Fudbal, Singapur 1)

Balester je na četvrtom mestu u Singapuru. Igra promenljivo, poraz, pa pobeda i tako je već četiri nedelje. Tanđong je iz donjeg doma, vezao je tri uzastopna proraza, a posle Jang Lajonsa je primio najviše pogodaka, čak 43 na 16 mečeva, što je skoro tri u proseku po utakmici. Ovi timovi igraju međusobna utakmioce sa mnogo golova. U prvom delu šampionata Balester je slavio sa 4:3, a na tri uzastopna duela je bilo GG4+.

AL AHLI NABATEH – ŠABAB AL SAHEL 16.00

(Liga kup Libana)

Liga kup Libana se igra po grupama, četiri sa po tri tima. Sredinom marta ovi klubovi su igrali u Kupu Libana, a slavio je Al Sahel ubedljivo sa 3:0.

ŠABAB AL ORDON – SAHAB, 17.00

(Fudbal, Liga kup Jordana)

U toku je Liga kup Jordana. Šabab Al Ordon je posle osam mečeva na osmom mestu sa samo dve pobede. Sahab ima isti broj bodova kao i domaćina, ali nešto bolju gol-razliku. Na četiri prethodna duela dolazila je kombinacija GG3+. Poslednja tri meča su završena rezultatom 2:1, a dvaput je slavio Šabab Al Ordon.


tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara