Radost Kavasakija (Reuters)
Radost Kavasakija (Reuters)

AZIJA: Ima li tima na planeti da je u boljoj formi? Nestvarno je šta radi Kavasaki!

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.07.21. | 16:58

Pregled najznačajnijih utakmica dana na azijskom kontinentu

ŠIMICU – KAVASAKI 0:2 (0:1)

Izabrane vesti

(Fudbal, Japan 1)

Mašinerija melje redom! Kavasaki gazi na svim forntovima. Danas je zabeležio devetu uzastopnu pobedu i čak 37. utakmicu bez poraza u svim takmičenjima. Poslednji put kada je japanski šampion izgubio utakmicu, bilo je to u novembru prošle godine. Nova žrtva kaznene ekspedicija iz južnog Tokija je bio skromni Šimicu. Po jedan gol Vakizake u prvom i Ošime u drugom poluvremenu su bili dovoljni da Kavasaki nastavio trijumflani pohod.

SAGAN – NAGOJA 3:1 (0:1)

(Fudbal, Japan 1)

Sagan i Nagoja se jure za plasman u Ligu šampiona, a Sagan je danas napravio veliki korak ka konačnom cilju pobedom u direktnom okršaju sa pomenutim rivalom i izjednačio se sa njim na tabeli. Iako su gosti na poluvremenu vodili autgolom Brazilca Eduarda, Sagan je u drugom poluvremenu režirao preokret. Nakano i Sakaki su okrenuli rezultat već do 51. minuta, a Kojamatsu je stavio tačku golom u 80. minutu.

DŽUBILO IVATA – JAMAGATA 1:2 (0:2)

(Fudbal, Japan 2)

Pre samo dva kola, Džubilo Ivata je imao četiri boda prednosti na liderskoj poziciji japanskog drugoligaškog karavana a sada stavlja na kocku i drugo mesto koje vodi u elitu. Džubilo je danas na svom terenu poražen od zahuktale Jamagate kojoj je ovo bila peta uzastopna pobeda. Gosti su dali dva gola u prvom poluvremenu, pa je pogodak Lukijana u drugom delu igre bio slaba uteha za Džubilo.

KUNŠAN - ZIBO CUJU 0:1 (0:1)

(Fudbal, Kina 2)

U orvih sedam kola druge faze Đija lige, Zibo Cuju je osvojio samo tri boda, a u poslednja tri kola čak sedam bodova. Do druge pobede u sezoni su stigli danas na gostovanju Kunšanu koji je bio u seriji od čak devet mečeva bez poraza pa je ovaj rezultat veliko iznenađenje. Gol Vanga u devetom minutu je odlučio pobednik i gosti su odneli ceo plen.


tagovi

Kavasaki FrontaleAzija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara