Komentari na vest

Arsenal i korneri - romansa traje! Trosar u 90+4 slomio roletnu na Emirejtsu (VIDEO)

g

gost1987

pre 16 dana

Moze neko da mi kaze kako je Trosard igrao juce kad je protiv sitija dobio crveni, zar to nije suspenzija od 1 meca?
J

John Locke

pre 16 dana

Već je odradio suspenziju u Liga kupu.
C

Come On Arsenal

pre 17 dana

Zaslužena pobeda Arsenala, ostvarena na teži i nelogičniji način, posle apsolutno dominantnog prvog poluvremena i 2:0, koji su nagoveštavali petardu ili čak i više od toga. Opuštanje i naivno primljeni golovi, uneli su nepotrebnu nervozu i neizvesnost i mnogo promašenih šansi, kao i najbolja utakmica u karijeri, gostujućeg golmana. Evidentno je da Arsenalu fali Odegard i njegova lucidna dodavanja, mladi Nwaneri je iskoristio svojih 5 minuta i mislim da mu se, treba dati šansa da počne sledeću utakmicu protiv Sautemptona, jer Odegarda verovatno neće biti, nadam se i povratku, tj. početku Merina u Arsenalu. Takođe, fali i napadač koji bi doneo bolju realizaciju, velikog broja šansi, koje Arsenal pravi, što bi npr. danas rešilo utakmicu, još u prvom poluvremenu. Preloše suđenje, po običaju na Arsenalovu štetu, kao i protiv Sitija, moglo je i danas da odluči utakmicu, jer je sudija imao nekoliko velikih propusta, posebno kod startova Skipa, koji je zaslužio 4 žuta kartona, puštanje prednosti kada je Saka oboren na ivici kaznenog prostora, možda i penal za Arsenal a iskreno i pošteno i Calafioriu je možda progledao kroz prste. Karma je čudo i danas je uzvratila za prekasni gol Sitija i onakav crveni karton. Dobra škola za Artetu i igrače, koja ih nije koštala kao protiv Brajtona i nadam se da će izvući pouke, jer se ovo ne sme dešavati timu, koji se bije sa Sitijem i Liverpulom za titulu.
S

Stelt

pre 16 dana

Kod prvog gola lopta je promenila smer i prevarila Raju, a kod drugog ne treba trošiti reči da golman nije imao nikakve šanse. Onakav volej se ne brani. Po meni jeste da su primili dva gola, ali ne zbog loše odbrane. Najjače od svega je taj mentalitet da se grize do samog kraja i da se da još jedan gol za pobedu. Taj mentalitet se ne dobija tek tako.
S

Slaba odbrana

pre 17 dana

Kad god gledam Arsenal oni se raspadnu.Prošle godine protiv Fulama i Aston Vile,gledao ih protiv Sitija do trenutka kad je Siti poveo,prebacim u zadnjem minutu hajde reko da pogledam,evo reko pobede kad ne leži vraže prime gol,sad nisam stigao da odgledam prvo poluvreme reko super 2:0 da na miru odgledam,nije ni krenulo drugo poluvreme eto gola,gledao do 90,video nadoknadu i hajde reko da prebacim možda daju gol,posle 10 minuta pogledam 4:2,kako sam se nasmejao.Generalno Arsenal olako prima golove i vraća protivnike u igru.Fali im neki dobar napadač,da bude baš jak a pritom i brz.Stvaraju dosta šansi ali 90 posto lopti su išle pravo u golmana.Svaki korner isti,bila bi fora da imaju 4-5 akcija,ovako sve se ponavlja i ako prodje,danas je prošlo.Teško do titule sa ovakvim sudjenjem,prvo igrač Lestera odnosi igrača Arsenala u 16,nema penala,i za minimalan kontakt drugima se sviraju penali,drugo onaj faul nad Sakom je morao biti sviran,šatro pustio prednost a igrači Arsenala stali i ode lopta u aut.
m

molim te

pre 16 dana

brate, evo ja kao navijac arsenala te molim da im ne gledas vise utakmice, leba ti!
F

Fer1

pre 17 dana

Navijam za Arsenal ceo svoj život, ali nema gore sekte od navijača Arsenala ovde. Tukli bi se ako ima neka kritika za Arsenal, kao da su osvojili 10 LŠ u poslednjih 10 godina.
M

Meseršmit Bf 109

pre 17 dana

U tome i jeste kvaka, a to je da ti nisi navijač Arsenala.
P

Pobeda je resenje

pre 17 dana

Mozda je sklanjalica.
G

Gugggi

pre 17 dana

Na poluvremenu sam ugasio i otišao svojim poslom, rekoh dosadna utakmica gde Lester ne prelazi centar, a Arsenal se samo dodaje i traži rupe. I sad pročitam bila drama. Dal je realno
A

Arshavin

pre 17 dana

Koje ludilo od utakmice. Na poluvremenu sam mislio imamo petardu u najavi a onda dva brza gola Lestera i drama! Trosard opet za pobedu! Kakav igrač. Kad pomislim da smo ga doveli jer nismo mogli Mudrika... Jako loše primljeni golovi, potpuno neverovatno za ovaj Arsenal koji je defanzivno najjača ekipa u Evropi. Sve će ovo potpuno drugačije delovati kad se priključi Merino. Raja će bukvalno moći da roštilja na golu. Neće Arsenal imati 3 šuta na svoj gol po utakmici. Kad se Odegaard vrati, imaćemo najjači Arsenal u poslednjih 20 godina.
A

Ahhhah

pre 17 dana

Defanzivno najjaca ekipa u evropi hahahahahahahhahahahahhahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahgagahahagahaabhaahhahahahhahahahhahahahahahahhahahahahahahhaHHhahHHHahHHHHhahHHHhHHHHHHahahahahahahahahahahhahahhahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhaha
r

rostilj majstor

pre 17 dana

Tebi je bas dobro 😂😂😂

RealNo1

pre 17 dana

Арсенал када би имао поштено суђење, титула би била лагано освојена. Овај старт над Саком данас од странке Скипа је за 3 мјесеца затвора, а ни фаул није добио.
V

Vldblk9a

pre 17 dana

Ni za onaj sa otvorenim djonom na zglob Martinelija. Lik mogao bez problema 4 zuta da dobije, ali englezi najbitnije da pominju drugi zuti za Kalafjorija.
J

John Locke

pre 17 dana

Da je tako Venger bi osvojio još dve.
N

Napapijri

pre 17 dana

1-3 1-3…..horor film….odbije se od haverca ukotrlja je nekako slucajno
F

Fer1

pre 17 dana

Arsenal je na osetno nižem nivou nego prošle sezone,ali i Siti ima velikih problema. Mnogo je to povredjenih igrača,a Arteta nema gram poverenja u svoju klupu.
B

Biciklista

pre 17 dana

Druže Fer, mojne ser.
И

И

pre 17 dana

Izvukli su se, jeste zasluženo, ali ne znam šta konkretno misliti o Arteti. Mislim da je glavni razlog što mu je izmakla titula prošle dve sezone ogromna tvrdoglavost. Čovek vidi da mu tim pada i ne pravi ni jednu izmenu, čeka da primi drugi gol. Mislim da je trener liga petice koji koristi ubedljivo najmanje igrača sa klupe, reč rotacija ne postoji. Čovek ima 5 dozvoljenih izmena, a koristi dve, maksimalno tri. Na primer na koliko samo utakmica Smit Rou nije dobio šansu ni minut da odigra, a imali su još tri izmene fore. Sada u Fulamu pokazuje da ipak nije toliko loš da mu se ne može poveriti 5 minuta u Arsenalu. Ok, stoji da ima dosta povredjenih, da na klupi nema puno klasnih igrača, ali i kada ima, radi isto. Ovo što je ekipa uopšte i došla u situaciju da mora da se čupa, je samo njegova krivica. Da je osvežio tim na vreme, bilo bi 4-0 najmanje. U ovom tempu gde igraju na svaka 3 dana, a koristi se samo 13-14 igrača, upropastiće ih povrede ako malo ne rotiraju. Na 2-0 je svakako bila prilika.
9

999

pre 17 dana

A kad na vrijeme da osvjezi tim i da bude 4:0, kad u 47min primis gol?? Ili nece mozda praviti izmjenu na poluvremenu gdje sve funkcionise besprijekornoo??
C

Chica

pre 17 dana

Nije Artete prodao ESR zato štobje on loš već što je tvrdoglava zadribanda a onog drvenog Haverca mislim da kući vodi. Do povrede ESR je bio jedan od nsjboljih igrača Arsensla. Žao mi je što nije uspeo u Arsenslu.
k

konj

pre 17 dana

ne razumem pravilo da se produzi 7 min a onda se pusti celih 12 min, iliti dok arsenal ne pobedi
V

Vldblk9a

pre 17 dana

Arsenal je dao gol u 94 minutu. Siti peosle nedelje oba gola posle isteka nadoknade, ali neka si ti rekao, tastatura trpi svasta, pa i tvoje besmislice.
G

Gravedigger94

pre 17 dana

Pa Arsenal je imao pobedu i pre tih +7.Svakako ih je ubio danas,bukvalno iz dva suta dva gola Lestera...
Б

БГ

pre 17 dana

Калафиори испао код пријема Савиња (први гол) три метра а померио линију двадесет метара…данас код другог гола Лестера кратер на левом беку, опасно погубљен
j

jednoga dana

pre 17 dana

neka se spremi Liga sampiona 😂😂😂
p

placite sa mnom jesenje kise

pre 17 dana

pozdrav za dusebriznike ;)
G

Ganer

pre 17 dana

Zašto sve uvek mora lakšim kad može i težim putem?! Kako brani Hermansen, bez njega bi primili još 2 minimum. N'vaneri spreman za startnu (barem dok se ne vrati Edegor), momak je suvo zlato.