"Darko Lazović"
"Darko Lazović"

Zvezdin kapitalac Lazović i zarada manja od milion evra?!

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.07.14. | 09:16

Kada menadžer Zoran Pavlović uzme svojih 30 odsto, a 24-godišnji fudbaler naplati potraživanja od crveno-belih u klupsku kasu najverovatnije se neće sliti ne više od 800.000 evra

Darko LazovićMesecima je označavan kao "Zvezdin kapitalac", ali će finansijski problemi u Ljutice Bogdana primorati crveno-bele da pristanu na ustupke i na Darku Lazoviću zarade – siću. Sportski žurnal je, naime, u današnjem izdanju podsetio da u kasu Crvene zvezde od prodaje najvrednijeg igrača ekipe neće ući više od 800.000 evra?!

Ali, barem će crveno-beli smanjiti dobar deo dugovanja, pošto samo Lazoviću za neizmirene plate dođu neverovatnih 460.000 evra (?!), a iako je 24-godišnji fudbaler spreman da deo oprosti jasno je da to neće učiniti u kompletnoj meri.

Izabrane vesti

Takođe, prilikom kupovine Lazovića iz Borca postignut je dogovor da Čačanima ide 30 odsto od sledećeg transfera, a s obzirom na to da je Standard ponudio milion i po Zebrama sleduje 500.000 evra. Ali, taj novac će, prema informacijama Žurnala, završiti na računu menadžera Zorana Pavlovića koji je u međuvremenu otkupio ugovor od Borca.

Tako je to kad gori pod nogama. Crvena zvezda jednostavno nije u mogućnosti da tvrdi pazar, cenka se za veću cenu ili čeka bolju ponudu. Po principu: Daj šta daš!

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Standard LiježSrbijaZoran PavlovićSuperligaDarko LazovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara