""
""

Zvezda znatno oslabljena napada Ritas: Radenović ne igra, Dragićević pod znakom pitanja!

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.03.14. | 14:35

Crveno-beli će pokušati da ostvare što bolji rezultat pred revanš, gde će sigurno nastupiti u punom sastavu

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić otkrio je na konferenciji za medije pred meč osmine finala sa Lijetuvos Ritasom da će crveno-beli sigurno biti bez Ivana Radenovića, dok Tadija Dragićević još uvek nije odradio trening još od utakmice sa Mega Vizurom. Tom prilikom je istakao da su Litvanci u određenoj prednosti, a kao i da će ekipa težiti ka tome da se što bolje pripremi za revanš u Litvaniji, jer će tada igrati u punom sastavu.
"Očekuju nas nova dva duela protiv Ritasa u takmičenju koje su osvajali. Sigurno da mečevi u Evroligi ne mogu da budu reprezent za ono što nas očekuje. Ekipa Ritasa ima kvalitet i iskustvo uz ogroman napadački potencijal", rekao je Radonjić.

Prema rečima trenera Zvezde, protivnik ima određenu prednost jer se revanš susret igra u Litvaniji.
"U ovom trenutku razmišljamo samo da dođemo do pobede. Ne pripremamo se, niti se bavimo bilo čime drugim. Specifičnost takmičenja je svakako za analizu, ali mi nemamo prostora da razmišljamo. Takmičarski iz ove pozicije imaju prednost zbog tog revanša u Litvaniji. Sigurno da je jako bitno da mi odigramo jak meč kod nas jer nećemo biti kompletni, pa da se bolje spremimo za revanš", zaključio je Radonjić

Izabrane vesti

(FOTO: MN Press)


tagovi

Tadija DragićevićSrbijaJadranska ligaIvan RadenovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara