""
""

Zvezda spremila bombu: Skorcanitis stiže na Mali Kalemegdan!

Vreme čitanja: 1min | ned. 02.08.15. | 08:25

Skorcanitis je u prethodnom periodu bio u kontaktu sa nekoliko evroligaških ekipa, ali se sada nalazi pred potpisivanjem uzgovora sa crveno-belima

Dugo su navijači košarkaškog kluba Crvena zvezda čekali na prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku, a onda je sa Malog Kalemegdana odjeknula detonacija! Bomba se zove Sofoklis Skorcanitis, a kako saznaju Večernje novosti, crveno-beli su u završnoj fazi pregovora sa gorostasnim grčkim centrom.

Izabrane vesti

Skorcanitis je u prethodnom periodu bio u kontaktu sa nekoliko evroligaških ekipa, ali se sada nalazi pred potpisivanjem uzgovora sa crveno-belima.

Njegovim dolaskom beogradski klub na kvalitetan način će da popuni prostor u reketu. Uostalom, radi se o momku koji ima nadimak Bejbi Šek, a u karijeri je igrao za Iraklis, Kantu, Aris, Olimpijakos, Makabi i Panatinaikos.

Ovaj 30-godišnji centar je u dresu reprezentacije Grčke osvojio srebro na Svetskom prventvu 2006, a tri godine kasnije i evropsku bronzu na šampionatu u Poljskoj.

Šampiona Srbije i Jadranske lige u dosadašnjem toku prelaznog roka napustili su Čarls Dženkins, Markus Vilijams, Nikola Kalinić i Boban Marjanović.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaSofoklis SkorcijanitisJadranska ligaGrčkaEvroligaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara