"Ognjen Mudrinski slavi gol"
"Ognjen Mudrinski slavi gol"

Zvezda lako protiv Pazara, proradio Mudrinski, debitovali Dauda i Mihajlović (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.03.13. | 19:49

Crveno-beli posle pobede od 3:0 ponovo na pobedničkom koloseku. Vratio se Kadu

Ognjen Mudrinski slavi golPonovo igra nije bila blistava, ali barem rezultat nije izostao. Crvena zvezda je u 18. kolu Superlige bez većih problema savladala Novi Pazar sa 3:0 (2:0) i barem na kratko izbrisala sećanje na razočaravajuće izdanje protiv Rada u prethodnom meču.

Ni sada nije Zvezda delovala kao mašina koja melje sve pred sobom. Naprotiv, u prvih pola sata pota izgledala je prilično kilavo, ali joj je pad koncetracije gostiju omogućio da u svega dva minuta reši pitanje pobednika.

Izabrane vesti

Prvo greška poslednje linije Pazaraca i dobar pas Darka Lazovića ka Luki Milivojeviću, koji je lukavim lobom načeo protivnika u 32. minutu.

Luka MilivojevićSamo dva minuta kasnije Zvezda je duplirala vođstvo obzirom da Marko Janković nije uspeo da umiri topovski udarac Milijaša, pa je Ognjen Mudrinski prvi stigao do odbitka i sa par metara tukao za 2:0 i svoj prvi prolećni gol, ukupno 10. u sezoni što ga čini najboljim strelcom Superlige. Ohrabrujuće za sve navijače Crvene zvezde.

Međutim, ni ubedljiva prednost nije raširila krila izabranicima Aleksandra Jankovića, pa je nastavak utakmice bio prilično nezanimljiv. Od ubilačkog instinkta - ništa.

Izuzetak je gol Zvezdinog bombardera Nenada Milijaša, koji je u 61. minutu sa 20 metara precizno gađao u donji ugao Jankovićevog gola za konačnih 3:0.

Abiola DaudaMožda i najjači utisak večeri su debiji Abiole Daude i mladog Stefana Mihajlovića, koji bi trebalo značajno da pojačaju konkurenciju u samom špicu. Danas, ipak, nismo dobili dovoljno materijala da bi sudili o tome koliko bi njih dvojica već sada mogli da doprinesu crveno-belima.

Raduje i povratak Kadua, koji je večeras odigrao prvi meč u sezoni koju mu je potpuno urušila teška povreda zbog koje je pauzirao još od avgusta. I u njegovom slučaju doduše, nije bilo poteza vrednih pomena.

CRVENA ZVEZDA – NOVI PAZAR 3:0 (2:0)
/Milivojević 32, Mudrinski 34, Milijaš 61/

Stadion: Crvene zvezde;
Gledalaca: 14.433
Sudija: Aleksandar Vasić;

Crvena zvezda: Bajković, Vešović, Pantić, Petković, Mladenović, Milivojević, Milijaš, Lazović, Savićević (od 63’ Kadu), Milunović (od 82’ Dauda), Mudrinski (od 72’ Mihajlović).

Novi Pazar: Janković, Vasiljević, Lotinac, V. Vujović (od 52’ Kecap), Stanić (od 77’ Nenadić), Rahmanović, Boljević, Topić, Milić, Marković (od 58’ Z. Vujović), Popović.

SUPERLIGA – 18. kolo:

Hajduk – OFK Beograd 3:0 (3:0)
/Rusmir 5, Adamović 9, Sekulić 18/

BSK – Vojvodina 3:3 (2:1)
/Ajković 14, Ademović 35, Nuhi 72 – Oumaru 40, 81, Kosović 3/

Donji Srem – Sloboda 0:0

Smederevo – Rad 1:1 (1:0)
/Sikimić 34 – Luković 90+2/

Spartak – Javor 1:1 (1:0)
/Čović 26 – Đorđević 94/

Crvena zvezda – Novi Pazar 3:0 (2:0)
/Milivojević 32, Mudrinski 34, Milijaš 61/

Jagodina – Partizan 0:1 (0:1)
/Kojić 45/

Nedelja:
13.00: Radnički 1923 – Radnički Niš

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Abiola DaudaFK Crvena zvezdajevtic i kaduLuka MilivojevićNenad MilijašFK Novi PazarOgnjen MudrinskiSrbijaStefan MihajlovićSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara