""
""

Zvezda konačno igra pred Delijama, karte za derbi sa Radničkim u prodaji od petka

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.10.13. | 18:10

Cene ulaznica su 300 (tribine), 550 (parter) i 1000 dinara (plava loža, bela loža i VIP loža)

Posle dva gostovanja i polovičnog učinka u prva dva kola ABA lige, košarkaši Crvene zvezde konačno će se predstaviti i domaćoj publici. U subotu od 21 sat crveno-beli dočekuju kragujevački Radnički u derbiju trećeg kola. Naravno, ova utakmica predstavlja i reprizu prošlosezonskog polufinala Fajnal-fora.

Ulaznice za ovu utakmicu će od petka moći da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima (TC Ušće, Dom omladine, Kombank arena kao i u poslovnicama širom Srbije) od 10 časova. Takođe, karte za duel sa Kragujevčanima od petka će se prodavati i na blagajni Marakane od 10 do 20 sati, dok će se na biletarnici dvorane Pionir ulaznice prodavati u subotu od 15 sati pa sve do početka utakmice. Cene karata su 300 (tribine), 550 (parter) i 1000 dinara (plava loža, bela loža i loža).

Izabrane vesti

Karte za meč sa Radničkim moći će da se pribave i putem interneta i to na adresi www.eventim.rs, a sve dodatne informacije možete dobiti i putem telefona - 0900/ 11 00 11 (cena poziva iz fiksne i mobilne mreže MTS iznosi 48 din/min. Porez je uračunat u cenu poziva).

Iz prostorija kluba sa Malog Kalemegdana apeluju navijačima da dođu u što većem broju i pruže budu šesti igrač na parketu u velikom derbiju. Uz to, kupovinom ulaznica svi kojima je crveno-bela boja u srcu moći će da pomognu klubu finansijski, s obzirom da je nedavno odlučeno da više ne više ne dele besplatne karte.

Takođe, sezonskih ulaznica još uvek ima, a one se i dalje prodaju na blagajni Marakane.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaJadranska ligaKarteKK Crvena zvezdaKK Radnički KragujevacSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara