"Stevan Jovetić slavi gol"
"Stevan Jovetić slavi gol"

Zašto klupa? Jovetić osvetio Građane (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.09.13. | 22:51

Siti se uz dva gola i asistenciju crnogorskog internacionalca revanširao Viganu za poraz u finalu FA kupa. Totenhem lako protiv Vile, Čelsi rutinski protiv Svindona

Stevan Jovetić slavi golOsveta je jelo koje se servira hladno, a Mančester Siti se na surov način revanširao Viganu za minimalan poraz u finalu FA kupa iz prošle sezone. Rezultatski nemerljivo beznačajniji meč, ali petarda uvek boli. Na Itihadu - 5:0 (1:0) za osmeh na licima navijača, koji su dobili još jedan razlog za radost.

On se zove Stevan Jovetić.

Izabrane vesti

Crnogorski internacionalac je blistao u tek drugom takmičarskom meču u dresu Građana i sa dva gola i asistencijom nagovestio Manuelu Pelegriniju da bi sledeći put morao da se zamisli kada bude birao ko će mu igrati u špicu.

Bez obzira na paklenu konkurenciju u navali Sitija (Serhio Aguero, Edin Džeko, Alvaro Negredo). Jovetić ima kvalitet za ostrvski fudbal što je uostalom i dokazao na pripremnim mečevima, pa je pomalo i nerazumljivo zašto je pojačanje od 25.000.000 funti do sada odigralo tek 62 minuta?

Golovi, doduše, nisu baš bili za TV špice, ali je bivši vunderkind Partizana uvek bio tamo gde treba. I uvek je znao šta mu je činiti.


Što se tiče ostalih utakmica, Totenhem je još jednom pokazao da se ne šali. Aston Vila je posramljena u Birmingemu – 0:4 uz dva pogotka Džermejna Defoa i po jedan Paulinja i Nasera Čadlija.

Potez meča je, međutim, bio delo Luisa Holtbija. Genijalan pas za Defoa i pogodak koji je načeo domaćine.


Čelsi je, iako je na gostovanje kod Svindona otišao sa rezervnim sastavom, slavio sa rutinskih 2:0 golovima Fernanda Toresa i Ramiresa, ali to i nije posebno iznenađenje s obzirom da ’drugi’ tim Plavaca vredi 171.000.000 evra.

Svindon jednostavno nije imao šanse.

Fulam je uspeo da posle zaostatka u okršaju sa Evertonom  u drugom poluvremenu preko Dimitra Berbatova i Derena Benta preokrene i stigne do 2:1.

Norič se pogotkom u petom minutu sudijske nadoknade spasio ispadanja od Votforda, a potom na produžetke šokirao domaćine pobedom od 2:3.

LIGA KUP:

Aston Vila – Totenhem 0:4 (0:1)
Barnli – Notingem Forest 2:1 (1:1)
Hal Siti – Hadersfild 1:0 (0:0)
Lester Siti – Derbi Kaunti 2:1 (0:1)
Mančester Siti – Vigan 5:0 (1:0)
Sautempton – Bristol Siti 2:0 (1:0)
Sanderlend – Piterboro 2:0 (1:0)
Svindon – Čelsi 0:2 (0:2)
Vest Hem – Kardif Siti 3:2 (2:1)
Fulam – Everton 2:1 (0:1)
Votford – Norič 2:3 (2:2, 1:0)

(FOTO: Action Images)


tagovi

ČelsiEngleskaEvertonEvropaFulamLiga kup EngleskeLuis HoltbiMančester SitiStevan Jovetić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara