"Daglas (desno)"
"Daglas (desno)"

Za Barselonu prelazni rok nije završen: Desni bek stiže iz Sao Paula!

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.08.14. | 18:59

Na stadionu Kamp Nou vrlo prometno...

Daglas (desno)Huan Kvadrado je i definitivno otpao sa liste želja Barselone, Dani Alves će ostati još jednu sezonu, kada mu zvanično ističe ugovor, a katalonski gigant dovodi još jedno veliko pojačanje. I to baš na mestu desnog beka! U pitanju je 24-godišnji Daglas Pereira dos Santos, ili skraćeno Daglas, koji od 2012. godine za hleb zarađuje u dresu Sao Paula.

Prema pisanju španskih medija, Daglas se nalazi izuzetno blizu dolaska na stadion Kamp Nou, a ovu informaciju potvrdio i predsednik Sao Paula, Karlos Migel Ajdar
"Barsa želi igrača na desnom beku, koji će kasnije odmeniti Danija Alvesa. Taj igrač je Daglas. Prodaja još uvek nije kompletirana, ali se vode intenzivni razgovori. Još uvek nismo dogovorili cenu, ali se radi na tome. Još pre dva meseca naš partner Huan Figer, koji je u ovoj priči medijator, pitao nas je da li želim da prodamo Daglasa Barseloni. Mi smo potvrdili da želimo da pregovaramo", rekao je prvi čovek brazilskog kluba. 

Izabrane vesti

Kako prenosi ugledni list Sport, pregovore koči Investicioni fond, koji u svom vlasništvu drži 40 odsto Daglasovog ugovora.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaSao PauloPrimeraDaglasEvropaDani Alves

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara