Ranko Veselinović i Ognjen Ožegović
Ranko Veselinović i Ognjen Ožegović

Voša: Partizan favorit, ne možemo 90 minuta, nećemo sa omladincima

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.04.18. | 16:50

Štoper Ranko Veselinović se, ipak, ne predaje

Ove sezone (još) nikog od tri prvoplasirana tima na tabeli nije pobedila Vojvodina. Crvena zvezda ju je tukla i u Beogradu (2:0) i u Novom Sadu (1:2), Partizan savladao na „Karađorđu“ (1:0) i odigrao nerešeno u Humskoj (1:1), a Spartak u tri meča ostvario gol-razliku 8:1 (5:0 i 2:0 u gostima, 1:1 u Subotici).

Možda zbog toga Stara dama srpskog fudbala svesno ističe da nema baš mnogo čemu da se nada u potencijalno najzanimljivijoj utakmici četvrtog kola plej-ofa Superlige, u nedelju od 18.30 (TV Arenasport 1).
Nalazimo u punom procesu priprema za sledeću sezonu, u okviru toga gledamo i kakvim potencijalom raspolažemo, pokušavamo da nadogradimo konturu igre koju želimo u narednom periodu. Na prethodne tri utakmice igrali smo periodično, pa je tako protiv Napretka i Spartaka bilo dobro prvo, a protiv Voždovca drugo poluvreme. Iz dobro poznatih razloga, ekipa ne može da odgovori zahtevima koje imamo tokom svih 90 minuta i zato Partizanu prepuštamo ulogu favorita, u ovom trenutku je bolji tim od nas. Imamo obavezu da pružimo maksimum i ne odustajemo od pobede, ako nam se ukaže prilika za nju“, ističe Goran Šaula, pomoćni trener Vojvodine.

Izabrane vesti

Mada nema šanse da se dočepa Evrope, Voša neće rasipati ugled ukazivanjem šansi dečacima iz omladinskog pogona. Bar ne protiv aktulenog prvaka.
Igrači iz omladinskog pogona neće dobiti šansu na ovom meču, što ne znači da to neće biti slučaj na narednim utakmicama. U poslednje tri sedmice imamo problema sa povređenim igračima i kartonima, a u nedelju nećemo moći da računamo na Vukasovića, dok je pod velikim znakom upitnika Lazar Zličić“.

S obzirom da je nekad igrao protiv Partizana i tresao mrežu crno-belih, Šaula zna kako da motiviše ekpu.
Posavetovao bih momke da igraju slobodno, uživaju u igri, fudbal je nešto najlepše što može da im se desi, a mečevi protiv Partizana, Zvezde i ostalih vodećih timova iz naše lige predstavljaju zadovoljstvo. Svakom ću i pojedinačno reći kako bi treba da postupi da bi odigrao bolje nego dosad“, dodao je pomoćni trener crveno-belih.

Mladi štoper Ranko Veselinović svestan je da je njegov tim uzdrman serijom od tri poraza na početku plej-ofa (Napredak 0:1, partak 0:2, Voždovac 1:2).
Partizan ulazi kao favorit, zbog toga što smo mi vezali tri poraza i meč ne dočekujemo u baš sjajnom ritmu. Naš motiv ne bi trebalo dovoditi u pitanje, onaj ko nema motiv protiv Partizana, ne treba ni da se bavi fudbalom. S druge strane, mislim da u utakmicu možemo da uđemo rasterećeno i da uživamo,  skoro da nemamo ni teorijske šanse za Evropu. Idemo na osvajanje bodova, oni dolaze na naš stadion, a tu možemo da pobedimo svakog“, ubeđen je Ranko Veselinović, omladinski reprezentativac Srbije.

FOTO: Star sport


tagovi

Goran ŠaulaRanko Veselinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara