"Nenad Bjeković i Dragan Đurić "
"Nenad Bjeković i Dragan Đurić "

Đurić: Bjeković i Krstajić finansiraju Zabranjene

Vreme čitanja: 3min | čet. 21.02.13. | 10:46

Predsednik Partizana u intervju za prvi broj Naših novina ovorio i o Savi Miloševiću, Faliju Ramadaniju i kremama koje ga održavaju mladolikim

Nenad Bjeković i Dragan Đurić

O privrženosti aktuelne uprave Partizana jednoj od dve sukobljene frakcije Grobara dugo se spekulisalo, a predsednik crno-belih Dragan Đurić se u intervjuu za prvi broj novog dnevnika Naše novine i javno izjasnio kao pristalica onih koji se okupljaju na južnoj tribini na kojoj vlada grupa pod imenom Alkatraz.
Kada pričamo o navijačima ne bežim od toga da sam uvek na strani juga. Oni su ti koji nam daju podršku, uz igrače su od početka do kraja meča. Ovi što dolaze na utakmice da zvižde igračima i da ih prozivaju, to nisu pravi navijači“, kaže Đurić za Naše novine i nastavlja još jačom tvrdnjom da suprotstavljenju frakciju navijača, takozvane Zabranjene, finansiraju bivši sportski direktor Mladen Krstajić i Nenad Bjeković!
Dobro se zna ko stoji iza njih i ko ih finansira. To je ova struja u klubu koju predvode Bjeković i Krstajić. U interesu Partizana je da se strasti smire i mi ćemo uraditi sve što je do nas da tako bude“.

Izabrane vesti

Đurić je, takođe, negirao da je iz Humske oterao klupske legende, već da su Ivan Tomić, Gordan Petrić, Zoran Mirković otišli “iz nekih svojih principa“,  dok su Krstajića i Aleksandra Stanojevića savetovali zlonamerni ljudi“. Bjeković je izuzetak.
On zna zašto sam ga oterao. Radio je upravi iza leđa“, kaže Đurić.

Prvi čovek crno-belih je kategorički istakao i da na predstojećoj Skupštini Partizana neće nikome prepustiti svoju funkciju, ali i da bi 2014. godine, kada mu istekne mandat, rado podržao Savu Miloševića, kojeg je na izborima već jednom porazio.
Dižem obe ruke za Miloševića. To je naš bivši igrač, reprezentativac, rekorder, ma sjajan momak.  Bilo mi je jako žao što je u prethodnoj trci za predsednika imao samo jedan glas. Ne znam kako bi se snašao na mom mestu, ali verujem da bi bio bolji od svih koji su se pominjali kao moji protivkandidati. Međutim, niko me neće srušiti ove godine, već ću na sledećim izborima poržati Savu“.

Dragan ĐurićĐurić je naveo i da se ne plaši političke klime i javnog navijačkog opredeljenja prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića za Crvenu zvezdu.
On je ozbiljan čovek, pa neće valjda da se bavi otimanjem trofeja! Nije ovo baš toliki Divlji zapad“.

Predsednik crno-belih je kazao i da poznati menadžer Fali Ramadani nema uticaj na igrački kadar, iako je sadašanja uprava prema njemu nasledila dug od 2,5 miliona evra (prema saznanjima MOZZART Sporta za tu sumu je Matija Nastasić ustupljen Ramadaniju).
Ramadani kod mene nikada nije imao uticaj, niti bilo ko drugi. Zato me svi menadžeri i mrze. Partizan će otvoriti svoju agenciju i tako ćemo rešiti problem sa menadžerima. Zalažem se za to da ne mogu da dobiju više od pet do 10 odsto od transfera“.

I na kraju jedno „lajfstajl“ pitanje – kako sa 59 godina Dragan Đurić uspeva da ostane tako mladolik?
Vodim računa o sebi. Idem u teretanu, spavam minimum osam sati dnevno, pazim šta jedem, koristim kozmetiku koja je napravljena baš za mene, na osnovu moje krvne grupe“.

(FOTO: Star Sport, MN Press)


tagovi

Dragan ĐurićFali RamadanigrobariMladen KrstajićNenad BjekovićFK PartizanSavo MiloševićSrbijaSuperligaZabranjeni

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara