"Za sada ostanak u Groningenu - Filip Kostić"
"Za sada ostanak u Groningenu - Filip Kostić"

U Groningenu ljuti na Zorana Pavlovića: Kostić je dobar dečko, ali je menadžer navalentan

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.08.14. | 15:03

Štutgart definitivno odbijen, iako je nudio šest miliona evra. O engleskom Brajtonu da i ne govorimo

Za sada ostanak u Groningenu - Filip KostićFilip Kostić je zaludeo fudbalsku Evropu i samo dve godine po odlasku iz Superlige postao jedan od traženijih mladih igrača na Starom kontinentu. Ipak, i u Groningenu su svesni kakav biser imaju, uostalom, ne treba zaboraviti da je reč u klubu koji je u fudbalsku orbitu lansirao asove poput braće Kuman, Luisa Suareza, Dušana Tadića, Basa Dosta

Ponos severa nema budžet koji trpi greške, a ponuda Štutgarta od pet miliona evra (plus još milion u bonusima) nije zadovoljila ambicije direktora Hansa Nijlanda.
"Bila je to ozbiljna ponuda. Masna ponuda. Za Filipa prilika da igra u jednoj od najvećih liga u Evropi i to za dobru platu. Ali, morali smo da odbijemo, jer računamo na njega za budućnost. Ako ode – biće to za pravu sumu", kategoričan je Nijland, koji dodaje da se takav odgovor nije došao Švabama, a još manje menadžeru srpskog reprezentativca Zoranu Pavloviću.
"Razumem da je to dobra prilika, ali izludeli su dečka, a Filip je, inače, pristojan momak, koji prema obavezama u Groningenu predaje celim telom. Međutim, njegovi menadžeri su previše napadni i navalentni".

Izabrane vesti

Pojedini mediji spekulišu da Štutgart nije odustao i da bi mogao da se vrati sa poboljšanom ponudom. U Engleskoj pišu da se zainteresovao i drugoligaš Brajton, ali… Budimo realni – od toga nema ništa.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zoran PavlovićHolandijaHans NijlandGroningenFilip KostićEvropaEredivizija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara