"Loik Remi"
"Loik Remi"

TRANSFERI (29. avgust): Čelsi našao zamenu Toresu, još jedan Grk u Romi, Song potpisuje za Vest Hem

Vreme čitanja: 8min | pet. 29.08.14. | 23:25

Pratite sa nama dešavanja na fudbalskoj pijaci

Loik Remi

Pobednik dana je Milan, koji je uspeo da dogovori dolazak Fernanda Toresa na dvogodišnju pozajmicu, ali će Žoze Murinjo, izgleda, zamenu da pronađe u liku Loika Remija. Sjajan posao napravila je i Borusija iz Dortmunda povratkom Šinđija Kagave za daleko manje sumu od za koju ga je prodala Mančester junajtedu. Prava bomba odjeknula je u Mosvki, pošto je Spartak dogovorio transfer Džerdana Šaćirija iz Bajerna,  koji je doveo Ćabija Alonsa. Među vesti dana svakako spada i dolazak srpskog napadača Stefana Šćepovića u Seltik.

Izabrane vesti

-----------------------------------------------------------------------------------

To bi bilo sve za danas. Ostanite uz MOZZART Sport i pratite i sutra sa nama najsvežije vesti sa fudbalske pijace. Ostala su još samo dva dana do kraja prelaznog roka i biće ekstremno uzbudljivo.

23.14 - Posle pozajmice Fernanda Toresa Milanu, izgleda da Žoze Murinjo planira dolazak još jednog napadača. Njegov navodni pik je Loik Remi iz Kvins Park Rendžersa, koji tokom leta najpre nije prošao lekarske preglede u Liverpulu, a zatim je bio velika želja Arsenala. Sad je favorit za njegov potpis Čelsi. Pregovori su, navodno počeli, a kako će se završiti? Navodno su Plavci pondili 10 miliona evra i tako aktivirali otkupnu klauzulu iz ugovora francuskog napadača.

22.45 - Reprezentativac Meksika Migel Lajun seli se u Kaljari. On je trenutno član Klub Amerike a u Italiju stiže na jednogodišnju pozajmicu.

22.21 - Posla odlaska Mehdija Benatije, Roma želi da upari štoperski tandem iz reprezentacije Gerčke. Na Olimpiko je već stigao Kostas Manolas, a naredni potez Vučice je angažovanje Hosea Holebasa.

21.59 - Pjer Vebo bi mogao da se vrati u Primeru. Za napadača Fenerbahčea interesuje se Levante. On je ranije nosio dres Majorke.

21.20 - Aleks Song je sve bliži dresu Vest Hema. Vezista Barselone bi već sutra mopgao da doputuje u London i završi posao oko prelaska u novi klub.

21.04 - Sampdorija je dobila pojačanje iz Intera. Za ekipu Siniše Mihajlovića igraće Matijas Silvestre. Argentinski štoper je pozajmljen Đenovljanima do kraja sezone.

20.55 - Partizanov protivnik u Ligi Evrope, Totenhem je poslao ponudu Monpeljeu za defanzivnog veznog Bendžamina Stamboulija. Očekuje se da Francuzi puste igrača u London, ali i da zarade šest miliona evra.

20.25 - Fernando Tores je konačano pristao na ponudu Milana. Sutra stiže na medicinske preglede. Opširnije OVDE.

19.33 - Napadač Barselone B, Rodri, koji je minulu sezonu proveo na pozajmici u Amleriji, pod istim takvim statusom igraće do juna sledeće godine za Minhen 1860.

19.29 - Sevilja je dovela Timotija Kolodžiječaka, doskorašnjeg defanzivca Nice i odmah za njega odredila otkupnu klauzulu u visini od 30 miliona evra.

19.01 - Barselona je predstavila poslednje pojačanje ovog leta. Reč je o Brazilcu Daglasu Pereiri, koji je stigao iz Sao Paula za 5,5 miliona evra. Desni bek je sa Kataloncima potpisao petogodišnji ugovor.

Daglas

18.34 - Stefan Šćepović je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Seltikom. Sportingu iz Hihona sleduje oko tri miliona evra.

18.32 - Ostrvski mediji pišu da odlazak Fernanda Toresa iz Čelsija znači i dolazak Loika Remija iz KPR na njegovo mesto. 

18.21 - Salomon Kalu je prošao lekarske preglede u Herti. Očekuje se zvanična potvrda transfera. 

18.04 - U pregovore za dovođenje Toma Kleverlija u Aston Vilu se uključio i pomoćni trener Roj Kin koji od bivšeg kluba traži da mu pomognu u konkurenciji sa Halom i Valensijom. 

17.48 - Žoze Murinjo je rekao da Tores može da napusti Čelsi ako želi. Milan već ima saglanost Čelsija za pozajmicu, a izgleda da je i Španac pristao. Međutim, Tores traži i da mu Plavci isplate deo zarade koja bi mu sledovala. Ako Čelsi kešira još koji miliona na Toresov račun, prelazak u Milan je gotova stvar. 

17.33 - Ruski mediji pišu da je Džerdan Šaćiri na lekarskim pregledima u Moskvi gde treba da potpiše četverogodišnji ugovor sa Spartakom. Visina transfera bi trebalo da iznosi 20 miliona evra, a Šaćiri je želja Spartakovog trenera Murata Jakina koji ga poznaje iz Bazela. 

17.24 - VBA dovodi još jedno dobro pojačanje. Postigli su dogovor sa argentinskim vezistom Ismaelom Blankom o dvogodišnjoj saradnji. Blanko je pobegao iz Metalista...  

17.15 - Kontoverzni iranski menadžer Kija Jorbačijan je doputovao u Milano po uputstva od Adrijana Galijanija. Milan mu je dao zadatak da pokuša da sklopi što jeftinija kombinacija za dolaske Roberta Soldada i Adela Tarabta

17.01 - Italijanski mediji prenose da je spotignut dgovor Pari Sen Žermena i Rome oko transfera Adrijena Rabioa u italijansku prestonicu. Francuzi su pristali na Rominu ponudu tešku 15 miliona evra. Ipak, ostaje još da Roma nađe zajednički jezik sa mladim vezistom. Mnogi smatraju da je ovaj potez Rome velika kocka. Platiti 15 miliona za igrača koji ima još samo jednu godinu ugovora je prilično hrabar potez, bez obzira što je Rabio veoma talentovan fudbaler kojeg su želeli Juventus, Arsenal, Milan... 

16.41 - Seltik i KPR su kandidati za dovođenje Agima Ibraimija iz Maribora. Makedonac je nedavno produžio ugovor sa slovenačkim šampionom, a dobre igre u kvalifikacijama za Ligu šampiona su mu dodatno podigle cenu. 

16.30 - ZVANIČNO - Verona je na jednogodišnju pozajmicu s pravom otkupa dovela Frederika Sorensena uz Juventusa. 

16.21 - Sve više medija u Španiji pišu da bi Alvaro Arbeloa u narednih par dana mogao da potpiše za Arsenal... 

16.15 - Bešiktaš će Njukaslu poslati ponudu za Hatema Ben Arfu koji nije u planovima Alana Pardjua. Ne navodi se kolii je npvac u pitanju.... 

15.46 - ZVANIČNO - Palermo je doveo Brondbijevog napadača Simona Makienoka

15.29 - Izgleda da je sada Vest Hem favorit da dovede Aleksa Songa, barem tako piše engleski Skajsport. Za vezistu Barselone su se interesovali Milan i Liverpul.

15.20 - Masimilijano Alegri je stavio tačku na transfer sagu Artura Vidala rekavši da je Čileanac fundamentalni deo ekipe i da će ostati u Juventusu.

15.18 - Ajaks i Barselona bi mogli da nastave dobru saradnju pošto je Munir el Hadadi blizu prelaska u klub iz Eredivizije na pozajmicu. Marokanac se odlično pokazao na debiju u Primeri i postigao gol, ali je konkurencija u timu Blaugrane prejaka i možda je i bolje za njega da ode negde gde će češće igrati.

15.12 - ZVANIČNO: Sporting iz Lisabona je doveo Hadija Sakoa (20) iz Bordoa, a portugalski tim je odmah saopštio i kolika je izlazna klauzula u šestogodišnjem ugovoru napadača – neverovatnih 60.000.000 evra.

15.02 - Londonski Ivning Standard tvrdi da će Vilfrid Boni napustiti Svonsi samo u slučaju ponude teške 30.000.000 evra. Snažni napadač bi mogao da bude bomba finiša prelaznog roka. Liverpul i Totenhem i dalje traže napadača.

15.00 - ZVANIČNO: Fudbaler Liverpula Džordan Ibe će sledeću sezonu provesti na pozajmici u Derbi Kauntiju, potvrdio je drugoligaš. 

14.58 - Volfsburg je demantovao priče da je Arsenal poslao ponudu za Luiza Gustava, a i da će Lukas Podolski pojačati nemački klub.
„Mnogo glasina. Luiz Gustavo želi da ostane, mi želimo da ga zadržimo. Lukas je dobar igrač, ali će ostati u Arsenalu, mi smo završili sa transferima“, rekao je predstavnik nemačkog kluba.

Ljudi, izvinjavamo se zbog velike pauze u ažuriranju vesti, ali smo imali tehničke probleme. 

12.43 - Još vesti oko Falkaa... Sada je Mančester Siti ušao u trku i važi kao mogući poslodavac Kolumbijca. U tom slučaju bi Real Madrid doveo Negreda kao podršku Benzemi. Tako piše madridski As

12.29 - Sevilja je poslednji u nizu klubova koji žele argentinskog golmana Serhija Romera iz Samodorije. 

12.21 - Arsen Venger ne želi da se odrekne Naća Monreala kojeg je Atletik Bilbao želeo na pozajmicu. Baskijci su izvisili i za opciju da pozajme Asijera Iljaramendija iz Reala, s obzirom da je Ćabi Alonso otišao u Bajern. 

12.16 - Šinji Kagava se očekuje na lekarskim pregledima u Borusiji. Njegov menadžer je jutros doputovao u Dotmund kako bi dogovorio sve detalje transfera. Mančester Junajted je još sinoć pristao na 10 miliona evra za obeštećenje plus 2,5 miliona evra na ime eventualnih bonusa. 

12.10 - Otimačina za Toma Kleverlija! Pre par minuta Skaj Sports je javio da je i Valensija poslala ponudu Mančester Junajtedu za engleskog vezistu. Podsetimo da Hal nudi 11, a Aston Vila 10 miliona evra. 

12.03 - Portugalski mediji pišu da su se Benfika i Džoel Kembel dogvorili i da je Kostarikanac zatražio od Arsenala da ga pusti u Lisabon. 

11.51 - Nekadašnji napadač PSŽ, Gijom Oro će potpisati ugovor sa švajcarskim Jang Bojsima. On dolazi kao slobodan igrač, a imao je ponude Bastije i Lensa. 

11.45 - Levi bek Arman Traore će preći iz KPR u Kristal Palas u transferu teškom 3,2 miliona evra. 

11.37 - Nemački Bild danas piše da je Salomon Kalu jako blizu transfera iz Lila u Hertu. Podsetimo da ga traže i Borusija Menehngladbah, Volfsburg i još neki premijerligaši. 

11.31 - Holandski štoper Virdžil van Dajk gotovo sigurno napušta Seltik, a na stolu ima ponude Sevilje, Sautemptona i Sanderlenda. 

11.24 - Posle Aston Vile, i Hal Siti želi da dovede Toma Kleverlija. Tigrovi nude 11 miliona evra za engleskog vezsitu što je za milion više od ponude Vile. 

11.21 - Kijevski Dinamo želi napadača Parme, Išaka Belfodila

11.18 - ZVANIČNO: Bajern je potvrdio dolazak Ćabi Alonsa iz Real Madrida. 

11.14 - Mančester Junajted je sve bliži prodaji Šinjija Kagave u Borusiju i Čičarita Ernandeza u Juventus. Pregovori su u završnim fazama. 

11.11 - Posle pet godina, ljubimac Fenerbahčeovih navijača Kristijan Baroni napušta klub iz Istanbula. Fener i Brazilac su sporazumno raskinuli ugovor. 

11.07 - Ronaldinja bi uskoro mogli da opet vidimo u Evropi. Njegov brat  menadžer je odbacio mogućnost da Ronaldinjo zaigra u Indiji ili nekoj takvoj fudbalski egzotičnoj destainaciji samo radi novca. 
"Prihvatićemo samo ponudu iz neke jake, takmičarske lige", rekao je Roberto de Asis 

11.01 - Sa najbogatijih klubova planete prelazimo na Lester. Povratnik u Premijer ligu pojačao se veteranom Estebanom Kambijasom. Iskusni vezista je došao kao slobodan igrač, jer mu Inter nije ponudio novi ugovor. Lisice su sa Argentincom potpisale jednogodišnji ugovor.

10.39 – Italijanski Kalčomerkato plasirao je bombu za početak dana. Radamal Falkao prelazi u Real! Navodno su čelnici Monaka i Reala sve dogovorili sinoć posle žreba za Ligu šampiona, uz prisustvo igračevog agenta, čuvenog Žorža Mendesa. Kraljevski klub bi po navodima ovog medija za jednogodišnju pozajmica El Tigrea platio tričavih dvadeset miliona evra, uz podrazumevanu mogućnost otkupa kompletnog ugovora nakon sezone.

Taman kad smo pomislili da je trci za Falkaa došao kraj, španska radio stanica Cadena COPE javila je da je to zapravo bila Monakova ponuda Madriđanima, koju je evropski prvak odbio. Uz to su čelnici Reala obavestili klub iz kneževine da nemaju nameru da dovedu Kolumbijca. Neočekivanu priliku da ugrabe neophodnog napadača svetske klase mogao bi da iskoristi Arsenal, koji je  izbio na pol poziciju odustajanjem kluba sa Santijago Bernabea.

Prelazni rok samo što nije okončan a danas ništa nije jasnije gde će El Tigre tresti mreže naredne sezone nego što je to bilo 1. jula.

Dobar dan, još samo tri dana ostalo je do kraja prelaznog roka, a na talonu je nekoliko igrača koji mogu da preokrenu sudbinu klubova. Očekuje nas uzbudljiv dan, a pta se dešavalo juče pogledajte OVDE. Sve informacije vezane za prelazni rok koji traje od prvog jula imate i na našem SPECIJALU.

(FOTO: ACtion images)


tagovi

međunarodni fudbalTransferi 2014Transferi uživo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara