""
""

Totenhem pobedio Arsenal, Bajern i Inter: Dolazi Holtbi iz Šalkea!

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.01.13. | 17:40

Nemački vezista engleskog porekla odbio produženje ugovora sa Šalkeom i narednog leta kao slobodan igrač stiže na Vajt Hart Lejn

 

Izabrane vesti

Konačno se završila i saga oko Luisa Holtbija. Mladi i talentovani vezsta Šalkea je do danas bio jedan od najtraženijih igrača Evrope, a sve spekulacije su prekinute zvaničnom potvrdom da Holtbi od narednog leta karijeru nastavlja u Totenhemu.

Holtbi ima ugovor sa Šalkeom do narednog leta, ali je klub iz Gelzenkirhena odbio da produži saradnju sa njim. Ne zato što nije bio zadovoljan Holtbijem i što ga ne želi, već zbog činjenice da ih je mladi vezista šokirao zahtevom da mu daju godišnju platu od šest miliona evra! Nemački klub je automatski prekinuo sve dalje razgovore na tu temu i poželeo Holtbiju srećan put.

Za nemačkog vezistu engleskog porekla su se interesovali Arsenal, Bajern i Inter, a na kraju je pobedio Totenhem. Pevci su dogovorili saradnju sa prvotimcem Šalkea, koji će narednog leta kada mu istekne ugovor sa bundesligašem stići na Vajt Hart Lejn kao slobodan igrač.

Totenhem je i na zvaničnom sajtu potvrdio da će Holtbi postati njihov igrač. Očekuje se da narednih dana doputuje u London na lekarske preglede i potpiše ugovor koji će biti aktiviran narednog leta.

Holtbi je kapiten mlade i povremeni član seniorske reprezentacije Nemačke, a otac mu je Englez. Ipak, kada su mu Englezi nisuli da igra za njihovu reprezentaciju, odbio ih je i izabrao Nemačku.

(FOTO: Action images)


tagovi

ArsenalBajern MinhenEngleskaEvropaLuis HoltbiNemackaPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara