"Toni Parker"
"Toni Parker"

Toni Parker zove Partizan na reviju sa NBA zvezdama!

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.05.14. | 14:46

Na septembarskom turniru u Monpeljeu igraće i Asvel, Strazbur, Barselona...

Toni ParkerJoš jedno veliko priznanje za košarkašku sekciju Partizana. Crno-beli bi od 19. do 21. septembra trebalo da budu gosti francuskog asa Tonija Parkera, koji će u Monpeljeu organizovati revijalni turnir na kojem će uz beogradskog giganta učestvovati i Asvel, Strazbur, Barselona, ali i sijaset NBA zvezda!

Crno-beli će igrati drugog i trećeg dana, a ceo spektakl biće zaokružen gala utakmicom između tima NBA igrača i, kako se navodi na sajtu beogradskog kluba, "jednog veoma značajnog tima iz sveta košarke".

Izabrane vesti

NBA ligu će predstavljati Nikola Batum (Portland), Kevin Serafan (Vašington), Jan Mahinmi (Indijana), Tabo Sefološa (Oklahoma), Nando de Kolo (San Antonio), Kori Mageti (San Antonio), Rodrig Buboa (Dalas) i naravno francuski reprezentativac i član San Antonija.
"Toni Parker želi da integriše Partizan u ovaj projekat. Smatra da je to jedan od najboljih klubova u Evropi i ubeđen da će ovaj tim doprineti da sam događaj ima dodatnu vrednost", istakli su organizatori u pozivu aktuelnom srpskom šampionu. 
"Partizanu NIS ukazana je velika čast. Klub iz Humske će ponovo biti u prilici da promoviše srpsku košarku, kao i brend kluba na jednom jedinstvenom i prijateljskom događaju zajedno sa vodećim evropskim i NBA igračima", slavodobitno ističu u Partizanu.

Utakmice bi, inače, trebalo da francuskim ljubiteljima košarke pruže potpun NBA ugođaj sa čirlidersicama, maskotom Parkerovih San Antonio Sparsa, regionalnim turnirom za mlade košarkaše i drugim zanimljivim sadržajima.

Inače, srpskog šampiona u francuskim medijima nazivaju "legendarnim Partizanom".

(FOTO: Action Images)


tagovi

Toni ParkerFK PartizanNBA ligaKLSkk StrazburEvroligaAsvel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara