"Tomislav Karadžić"
"Tomislav Karadžić"

Tomislav Karadžić: Ne prete Zvezda i Partizan, nego Niš, Kragujevac, Spartak i Donji Srem

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.10.13. | 15:59

Puna podrška FSS-a za Bogoljuba Stepanovića

Tomislav KaradžićČim su superligaške sudije obelodanile da klubovi ne biraju sredstva kako bi uticali na arbitre javnost, navijački podeljena na Partizan i Crvenu zvezdu, počela je da se prepucava o tome koji je od dva beogradska velikana više potezao za nečasnim postupcima. Predsednik FSS-a Tomislav Karadžić, ipak, demantovao je takve spekulacije i kako prenosi Radio televizija Srbije otkrio da su se sudije žalile na ponašanje predstavnika Radničkog iz Niša, imenjaka iz Kragujevca, subotičkog Spartaka i Donjeg Srema.
"Niko se nije žalio na Zvezdu i Partizan. Štaviše, sudije su pohvalile odnos koji imaju sa čelnim ljudima Crvene zvezde i Partizana, kao i uslove za rad koji im se obezbeđuje na utakmicama koje oni organizuju", rekao je Tomislav Karadžić posle sastanka koji je prema navodima Javnog servisa Srbije trajao više od dva sata, a samo je prvi u nizu.

"FSS će zaštiti svoje sudije, ali će ih i oštro sankcionisati ukoliko budu činili greške", decidan je bio Karadžić, koji je rekao i da predsednik Udruženja fudbalskih sudija Bogoljub Stepanović ima punu podršku FSS-a.

Izabrane vesti

(FOTO: MN Press)


tagovi

Bogoljub StepanovićFK Crvena zvezdadonji sremFSSFK PartizanRadnički KragujevacRadnički NišSrbijaSudijska komisija FSSSuperligaTomislav Karadžić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara