"Kristijan Maldini"
"Kristijan Maldini"

Taman da su ih genetski programirali ne bi svi mogli do prvog tima Milana - Maldinijev sin kod Albertinijevog brata

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.01.17. | 17:27

U četvrtoj ligi doduše

Kristijan MaldiniČezare i Paolo bili su legende Milana. Fudbalski romantici nadali su se da će i Kristijan Maldini, najstariji Paolov sin, istim stopama. Ali taman da su ih genetski programirali ne bi mogli baš svi u porodici da uspeju na velikoj sceni. Kristijan po svemu sudeći ipak nije toliki talenat, pa će karijeru nastaviti u četvrtoj ligi Italije.

Tek da podsetimo one koji ne prate dinastiju Maldini, a zaista toliko traje da bi od nje mogla da se pravi sapunica, Kristijan Maldini je jula prošle godine napustio Milan pošto mu je već 20 godina, a za njega nije bilo mesta u prvom timu Rosonera. Potpisao je za Ređijanu, ali je odmah prosleđen na kaljenje malteškom Hamrun Spartansu.

Izabrane vesti

Na Malti je nešto i odigrao, ali kada je pozajmica istekla Ređijana nije bila zainteresovana za nastavak saradnje, pa će, pema izveštajima sa Apenina karijeru nastaviti u Pro Sestu, četvrtoligašu iz milanskog predgrađa.

Zanimljivo, predsednik Pro Sesta je Gabrijele Albertini, brat legendarnog Demetrija Albertinija, saigrača Paola Maldinija iz zlatne ere Rosonera.

Kako ono kažu: Družba je družba, a služba je služba? Ne kad te ceo grad doživljava kao božanstvo.

(FOTO: Twitter/ChriMaldini)


tagovi

EvropaItalijaKristijan MaldiniMilanSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara