""Tab odlazi", parola je navijača Kardifa"
""Tab odlazi", parola je navijača Kardifa"

Stop bahatim bogašatima: Smeni Malkija i imaćeš nerede na rukama

Vreme čitanja: 1min | ned. 22.12.13. | 09:49

"Tan odlazi",jednoglasna je poruka navijača Kardifa, koji nisu oduševljeni kako su prošli na lutriji zvanoj privatizacija

"Tab odlazi", parola je navijača KardifaNovac Vinsenta Tana doneo im je plasman u Premijer ligu, ali navijači Kardifa ipak nisu zadovoljni, a imaju i sijaset razloga za tako nešto. Pod broj jedan Tan je tradicionalnu plavu broju dresova zamenio  crvenom, a sada je udario in a idola sa klupe tima Malkija Mekeja.

Vlasnik Kardifa, naime, smatra da je Mekej neoprezno trošio novac u letnjem prelaznom roku i da njegova pojačanja nisu donela kvalitet, te da igra nije na nivou uloženog. Već je “savetovao” škotskog stratega da sam napusti klupu ili da sačeka i dobije otkaz (koji bi doduše Mekeju doneo i obeštećenje od, prema nekim informacijama, dva miliona funti).

Izabrane vesti

Navijači su bez mnogo dvoumljenja izabrali stranu, pa su čak i posle subotnjeg poraza od Liverpula stali u odbranu trenera koji ih je i doveo u Premijer ligu (sa Tanovim investicijama naravno) i koji je odbijao da pređe u neki klub iz elite dok u nju ne uvrsti baš Kardif.
Nemoj da otpustiš Mekeja, Malkija Mekeja,
Jednostavno mislim da ne razumeš,
Ali ako otpustiš Mekeja, Malkija Mekeja,
Imaćeš nerede na rukama
”, glasila je pesma navijača Kardifa na Enfildu.

Sumnjamo, ipak, da se Vinsent Tan potresao.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EngleskaEvropafanatikKardif SitiMalki MekejnavijačiPremijer ligaVinsent Tan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara