""
""

Sterling leteo u vazduh da bi slavile tribine Enfilda (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.03.16. | 20:37

Flanagan priznao da je namerno startovao oštro nad nekadašnjim saigračem

Liverpulov desni bek Džon Flanagan je priznao da je namerno startovao oštro na Rahima Sterlinga u duelu protiv Mančester Sitija kako bi raspalio atmosferu na tribinama.

Izabrane vesti

Igrao se tek 30. sekund meča kada je Flanagan prilično brutalno startovao na Sterlinga. Otvorenim đonom je pogodio Sterlinga u skočni zglob, a Sitijev ofanzivac je poleteo kroz vazduh uz bolnu grimasu. Na opšte oduševljenje navijača na Enfildu. Oni ne gledaju sa simpatijama na Sterlinga kojeg smatraju izdajnikom jer je prošlog leta napustio klub u kojem je ponikao zbog astronomskog transfera na Etihad.
„Morao sam to da uradim kako bih malo podigao publiku. Ja i Rahim smo bili dobri prijatelju u Liverpulu, ali sada kada je otišao, na terenu se ponašam strogo profesionalno“, rekao je Flanagan o startu nad bivšim saigračem.

Mnogi kritikuju Liverpulovog defanzivca da je preterao i da je mogao ozbiljnije da povredi jednu od zvezdi engleskog fudbala. Poput Sterlinga, i Flanagan je dete Liverpula, navijači ga vole i sa simpatijama su dočekali njegov povratak na teren.

Desni bek Redsa se vratio na teren posle skoro dvogodišnje pauze zbog povreda. I baš zato se nije očekivalo da on koji je prošao kroz pakao sa povredama, namerno startuje na protivničkog igrača sa ztom žestinom... Inače, Sterling je zamenjen na poluvremenu. 


tagovi

Rahim SterlingPremijer ligaMančester SitiLiverpulEvropaEngleskaDžon Flanagan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara