""
""

Start nad kojim se zgražava Engleska: Haton udario na muškost Berahina i zaradio samo žuti karton (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 04.03.15. | 12:08

Da li je u potezu defanzivca Aston Vile bilo namere?

Nemanji Matiću direktno isključenje i tri meča pauze (posle žalbe Čelsija odluka preinačena na dva susreta kazne) zbog pokušaja da istera pravdu, a Alanu Hatonu samo javna opomena, iako je start na Saidom Berahinom bio, utisak je, divljački u odnosu na ono što je srpski reprezentativac uradio kad je pojurio Ešlija Barnsa.

Desni bek Aston Vile zaradio je samo žuti karton kad je dva minuta pre kraja uzbudljivog  gradskog derbija sa Vest Brombič Albionom udario napadača protivničke ekipe u - nezgodno mesto. Sudija Džonatan Mos pokazao mu je javnu opomenu. Bio je to deseti žuti karton iskusnog Škota od početka ove sezone, zbog čega mu, prema propozicijama, slede dva meča pauze. To znači da neće biti na raspolaganju Timu Šervudu već u subotu kad na Vila park opet stiže VBA, samo u četvrtfinalnu FA kupa, kao ni na gostovanju Sanderlendu, 14. marta.

Izabrane vesti

Najčudnije od svega jeste nemušto objašnjenje menadžera Aston Vile, koji brani svog igrača.
Kad je krenuo na loptu nije mogao da povuče nogu nazad. Čini mi se da je Berahino imao tu nesreću da mu se nađe na putu“, rekao je Šervud.

Ostrvska javnost je zgrožena incidentom i podseća da je Haton pre samo dva meseca dao intervju u kome je tvrdio da je „sredio glavu“.
Sad sam stariji i mogu da sagledam gde sam grešio u prošlosti. Kad sam bio mlađi jurišao sam tamo gde nisam smeo. Nisam više lud da to radim. Pokušavam sve to da ispravim“, pravdao se tada Alan Haton.

Ne vredi, od trenutka kad je to rekao zaradio je sedam javnih opomena na 17 utakmica. Na kraju bi morao sebi da prizna:
Dobro sam prošao“.

Podsećamo, ovo nije jeidni incident koji se desio u utorak veče na terenima Premijer lige, pošto su se na utakmici Hal - Sanderlend sukobili treneri Stiv Brus i Gustavo Pojet.

 


tagovi

Saido BerahinoPremijer ligaEvropaEngleskaAston VilaAlan Haton

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara