"Živeli: Gvardiola"
"Živeli: Gvardiola"

Španski mediji tvrde: Gvardiola na leto preuzima Siti

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.10.15. | 11:01

Trener Bajerna navodno je dao potvrdan odgovor na ponudu svog prijatelja sportskog direktora Građana Čikija Begeristajna

Živeli: Gvardiola

Trener minhenskog Bajerna Pep Gvardiola načelno se dogovorio sa čelnicima Mančester Sitija o preuzimanju tog kluba na leto, tvrdi današnji Mundo Deportivo.

Izabrane vesti

Kako navodi španski sportski list, Katalonac je dao pristanak na ponudu svog prijatelja, sportskog direktora Građana Čikija Begiristajna, da po isteku ugovora u bavarskom klubu preuzme klupu Sitija.
"Ništa još nije potpisano, već je samo došlo do načelnog dogovora među prijateljima", navodi El Mundo, iako ističe da će se Bajern "do smrti“ boriti za Gvardiolu.

Novinar ovog lista ocenjuje da "nije nikakva tajna da iznenađujući ostanak Manuela Pelegrinija na klupi Sitija ima veze sa potrebom tog kluba da kupi vreme dok čeka da Gvardioli istekne ugovor u Bajernu u junu 2016".

Gvardiola, koji važi za jednog od najboljeg trenera današnjice, pre Bajerna vodio je Barselonu sa kojom je tokom četiri godine osvojio čak 14 titula, od kojih dve Lige šampiona - 2009. i 2011. godine.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

FOTO: Action Images


tagovi

Pep Gvardiolameđunarodni fudbalMančester SitiČiki BegiristajnBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara