""
""

ŠOKOVI ZA ZVEZDINE NAVIJAČE : Radenović potpisao, Savović otišao!

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.09.13. | 19:06

Crveno-beli angažovali doskorašnjeg krilnog centra Donjecka, ali i sporazumno raskinuli ugovor sa jednim od boljih igrača iz prošle sezone

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom angažovao je krilnog centra Ivana Radenovića, koji bi mogao da bude odlično pojačanje u reketu crveno-belih u narednoj sezoni, ali je zato na opšte iznenađenje sporazumno raskinut ugovor sa jednim od najboljih igrača iz prošle sezone – Borisom Savovićem.

Radenović je ponikao u Partizanu, zatim studirao na američkom Univerzitetu Arizona, a profesionalnu karijeru gradio je u Đironi, Paneliniosu, moskovskom CSKA, Kahasolu i Menroku.

Izabrane vesti

Prethodne dve sezone bio je član ukrajinskog Donjecka, sa kojim je 2012. godine osvojio šampionsku titulu.

Sa druge strane, Savović, koji je bio jedan od najboljih igrača Jadranske lige u prošloj sezoni, nakon konsultacija sa stručnim štabom i rukovodstvom kluba, dobio je slobodu da traži novi klub.

To bi moglo da znači da su crveno-beli oslobodili poziciju za dovođenje još jednog Amerikanca na visokim pozicijama, jer bi u suprotnom ekipa mnogo izgubila na kvalitetu odlakom odličnog krilnog centra.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Boris SavovićFK Crvena zvezdaEvroligaIvan RadenovićJadranska ligaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara